revír mastník u sedlčan

znáte to tam někdo, prosím o radu? je možno tam zaparkovat u rybníka, dá se tam spát ve stanu? jaky tam jsou ryby
Autor diskuse: Rybouš - Profil , 12.4.2007 všeobecné - revíry, cestování

kajda - Profil | Po 12.5.2008 20:21:45

Fleder:Prosimte net nepotrebujes-mam v karte mobil tak klidne napis!!!!!
Jasan???

Fleder - Profil | Po 12.5.2008 8:09:23

Kajda:
Tušíš správně, pod kaštany vedle louky - jak je sjezd k vode ze silnice na Milovice..hezky se tam sedí. A co zbude je pravda, byva dost asi dost plno, hlavně v létě si to umim predstavit.Nějaké lidičky s děličkama a jednoho s malým špuntem sem tam z auta zahlédl.
Ty červy pak chápu, co jsem v týdnu mluvil s jinými rybáři, na nic jiného jim to nebralo..leda ješte prý tmavé těsto.
Další výjezd budenejdříve za 3 nedele...a je otázka, zda, kdy a jestli do sedlčan pojedem, jezdíme z Rovište. A tam net není.. Ale kdyz budem zkusím to tam obejít..

kajda - Profil | Ne 11.5.2008 22:37:20

Fleder:Chytame temer jen na cervy a plavanou(bic,odhoz-posledni 3 vychazky i delicka)
Tusim ze jste chytali hned vedle louky!!!
Ja chodim prave na tu louku a misto sve nemam-proste co zbude!!!
Vcera toho moc opravdu nezbylo,ale i tak se to dalo!!!
Uz jsem ti jednou psal ze az pojedes dej vedet a se stavim!!!!

Fleder - Profil | Ne 11.5.2008 22:20:14

Kajda:

zdravíčko kolego a na co jste to chytali? my tam byli pod kaštanama ve tuším ve středu nebo pravě čtvrtek nekecam 4 hodiny a nejen žádny zaběr, ale ani jeden drbanec. Uplně mrtvá voda..A to jsme zkoušeli testo, červy, kolinka, dippy, kuku. Na položenou s krmitkem, bez krmitka, na plavačku u břehu..nic.
Ja vim, ze tam ryby jsou, tchan si tam vždy dobře zachyta, ale proste tedka jsme za celou dobu vytahli 1 rybu..ve dvou lidech..
A co jsme se ptali ostatních kolegu, měli to same..nebralo nic, respektive 1 cejn za hodinu na pařenou housku. Asi je to o šikovnosti..a vyběru místa;-)

kajda - Profil | Ne 11.5.2008 21:03:48

Fleder:
Ahojky kolego-taky jsem tam ted nejaky cas stravil a jak pises vetsinou prave na ty 2 hodky!!!
Za poslednich zhruba 10 dni mam asi 6 vychazek ja i moji mladasove a rozhodne si nemuzem stezovat-vcera byla nejslabsi vychazka hned po obede,ale i presto jsme ve dvou vyndali zhruba 30 ryb(cejn,cejnek,plotice,perlin,bolen).To nej bylo ve ct kdy jsem jen ja dostal na breh za 2 hod cisteho casu 45 ks ryb(opet cejn,cejnek,plotice,perlin,ouklej,okoun)!!
Jinak dnes v podvecer ke stejnemu slozeni ryb prisel jeste kapr v poctu 4 kusu a cca45+-!!!

Fleder - Profil | Ne 11.5.2008 17:12:25

Tedka jsem pár dní na Mastníku strávil a mám dojem, že tam snad ryby nejsou. Sice pěkné kajakářky, ale to je vedlejší. Nebraly na nic, byli jsme tam v průběhu 10 dnů snad 6x pokaždé minimálně na 2 hodiny a vytáhli celého 1 cejna. Kolegové rybáři podobné..jen cejni /a to hodne občas/ jiný kolega vytáhl nějakého hada.
Prý ale ted ryby nebraly v okolí prakticky nikde a na nic..

Ohledně dravců..něco tam ty rybky prohánělo..

kajda - Profil | Čt 13.3.2008 22:32:43

Fleder:Jak ti to jen napsat-byvala doba kdy i dravci tady byly!!!!!!!!!
Mam par zarezu(ikdyz to neni moje nej)-2x stika-92cm a98cm,ale uz to nejakej patek je:o)
Je pravda ze na dravce tam nikdo moc nechodi a to muze byt pro tabe vyhoda!!
S tema vazkama-drive za mejch mladejch let tam byl potok takze nejake zbytky z koryta tam jsou porad,ale neco odval cas a neco povodne.
Az pojedes dej info a pokecame!

Fleder - Profil | Čt 13.3.2008 21:13:41

zdravíčko, když napíšu klidně cokoli, nebude to vypadat hloupě? parkování jsem tady od kolegy viděl, mě by zajímali dravci, jak to je s nimi, byt je na ně ještě dost času.. Kolega psal, že jsou občas na některých místech vázky, tak, kde si na ně dát pozor?
Jinak co se týká bílé ryby to bude asi klasika, cejni, kapři, amur..mám trošku info od tchána co tam jezdí pravidelně.

kajda - Profil | Čt 13.3.2008 20:54:44

Zdarec kolegove-co o mem,,domacim" reviru chcete vedet?

Fleder - Profil | Čt 13.3.2008 20:43:01

Rád bych tam začal chytat, tchán na revír jezdí...prý dost cejnů, menší kapři, občas amur. Má smysl na mastníku zkoušet na dravce?

petr b. - Profil | Čt 12.4.2007 10:30:18

Sioce tam osobně už nejezdím, i když to mám relativně kousek(jsem z Příbrami), ale k tvým otázkám - zaparkovat u nádrže se dá v pohodě, ale jen na k tomu určených místech, takže se vyvaruj parkování na sjezdové cestě od silnice Sedlčany - Milevsko, ale to je označeno cedulemi, vjezd a parkování povoleno pouze držitelům ZTP/P. Sem tam nějaký stan je u vody také k vidění, neslyšel jsem, že by měl kvůli tomu někdo problém, ale hlavou za to neručím, už je to pár let co jsem tam nebyl. Jinak ještě upozornění - v určitých místech je docela dost vázek, chce si to zmapovat dno, přes sezonu docela dost koupačů ze Sedlčan a na nádrži také jezdí nějaký místní klub na kajakách, kanoích či na čem ... Co se ryb týká, hezké ryby tam určitě jsou, ale podle mě ne v takovém množství, aby to stálo za delší výpravu. Navíc, z jedné strany vede pomalu kolem celé nádrže poměrně frekventovaná cesta na Milevsko (stará táborská), takže na mě tam není ani moc toho klidu, rybářský tlak také poměrně silný. Toť mé zkušennosti a dojmy. Kdybych ti mohl ještě poradit, klidně se ptej. Petr

NOVAS - Profil | Čt 12.4.2007 10:20:36

Moc Ti neporadím i kyž to tam mám asi jen 16 km.Platí tam ale jiná povolenka,než mám já.(tuším , že je to povolenka středočeského územního svazu http://www.crs-sus.cz/ )

Jinak zkus mrknout sem:
http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=10071&kw=sedlčany
http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=14526&kw=sedlčany

DejF - Profil | Čt 12.4.2007 8:40:09

Neznám to tam, ale vyrazil bych tam taky. Mám to asi 25km. Tak rychle raďte, ať vím, jestli se tam mam vypravit nebo ne :-)