Roušky a jiné náhubky | MRK.cz

Roušky a jiné náhubky

Povídání na aktuální téma, které bude evidentně aktuální dlouhodobě. Jak se v roušce cítíte, jak se vám v ní dýchá a co brýle, mlží se? Z jakého materiálu máte roušku, co je ní za motiv, je zdobená? Znáte nějaké rybářské či nějaké alternativní náhrady od rybářských značek? Jsem si jist, že nápaditost v tomto nezná mezí. Fotky od vody vítány.
Autor diskuse: Káceč - Profil , 28.9.2020 všeobecné - ostatní
Dále moderují: sven Profil + mlaďoch Profil
Moderátorem vybraný zápis - stále nahoře.

NKáceč - Profil | Pá 7.1.2022 12:03:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vynucované očkování na vrcholu epidemie nedává podle imunologa, profesora Jaroslava Turánka, smysl a potvrzuje podezření, že více než o zdraví lidí jde především o byznys. Smysl z odborného hlediska nedává ani rozdělování společnosti na očkované a neočkované. „Pokud tvrdí, že se lidé mají očkovat a že očkovaní lidé se nemusí testovat, a nás přitom označují za antivaxery, tak já je označuji za popírače imunologie,“ říká v rozhovoru profesor Turánek.


240 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy. (Začít číst od prvního z nich.)

NMžík - Profil | Čt 15.10.2020 13:50:21

Kdyz tak vidim tech 12% co nenosi rousku, chcete vedet proc ja ji nosim? Ja nejsem lekar a nedokazu tedy posoudit realny vliv rousky na sireni viru. Za spanelsky chripkry prej pomahala...haha
Co ale dokazu posoudit je lidska hloupost a lidska motivovanost. Jsou mezi nami hloupi jedinci, co nemysli a prestoze jsou aktualne nemocni, tak musi ven...bud z vlastni stupidity, nebo treba nechteji prijit o praci, to jsou ti motivovani...
Vezmeme-li v uvahu prvni pripad, tak takovy hloupy jedinec, je-li motivovan ostatnimi k nenoseni rousky dokaze udelat vcelku paseku, na to neni treba byt lekar, ale stacilo poslouchat ve skole.
Takze, za prve nosim satek, protoze i do banky muzu jit jako kovboj a za druhe, prestoze si myslim o prdeli, nosim zakryta usta abych nezavdaval debilum ve svem okoli dalsi duvod ji nenosit.
Pro vas, co rousku nenosite, neberte to jako vyjadrovani projevu vlastni svobody, je to projev vasi neschopnosti videt za konec tydne a hranici rodne vesnice...mate-li pocit, ze vas rouska obtezuje, nebo jakkoliv omezuje, potrebujete asi dostatod zivota trosku vic pres drzku, abyste pochopili, co takove realne omezeni (nejen svobody) znamena...

Nsven - Profil | St 14.10.2020 15:35:27

Káceč >> jj. mohou za to poděkovat šmejdům,
kteří nejprve řvali o omezování demokracie, vyhrožovali soudem a dožadovali se uvolňování a teď zase řvou, že se to uvolnilo....

https://www.denik.cz/z_domova/praha-karluv-most-kor​onavirus-stul-20200701.html

NRudina - Profil | Po 18.1.2021 10:51:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

bez dalšího komentáře

Npike perch - Profil | Pá 16.10.2020 14:21:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tak bych chtěl taky něco přidat...je mi 38let,před třema týdny jsem byl pozitivně testován,nebylo mi dobře..měl jsem teplotu,asi po dvaceti letech..to už mi bylo divný,tak mě poslal obvodák na testy,pozitivní...během dvou dnu,jsem ztratil čuch ,který se ještě nevrátil,hnusná pachut v puse..teploty za dva dny už nebyli,akorát tělo takový slabý,ale myslím si ,že na každýho to má uplně jinej pruběh,myslím si taky,že tady jde o to chránit ty starší a nenocný,protože s těma to asi pěkně zamává...kdo říká ,že to neexistuje,že je to nástroj na zlikvidování ekonomiky a věří těm konspiracím co kolujou na internetu,je blázen..uvidíte časem až se to dotkne někoho staršího z vaší rodiny,nebude na tom dobře..i když to nikomu nepřeju...ale myslím si ,že nositroušku,je to nejmenší co mužete udělat,ne si furt stěžovat jak jsme omezovaný..a dokud si to lidi neuvědomí..bude to tu pořád

NVaša - Profil | Út 13.10.2020 12:05:13

Já už vychazim pouze v tomto. Cítím se bezpečně na všech částech těla

NRudina - Profil | Út 13.10.2020 18:46:05

jurasoft - 13.10.2020 18:22:40 >> ano je to tak, a hlavním programátorem a ovladačem bude "Ten, jehož jméno se zde nesmí vyslovit" a v noci až budeš spát, tak ti do čipu bude posílat podprahové reklamy na Dekáč a Kaprpro, aby jsi si už nikdy žádné jiné bojlís nekoupil. Bože ten svět pravdu spěje k záhubě. :-)

NPavelJ - Profil | Pá 28.1.2022 18:17:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Slabikář z roku 1976😉

NDědek - Profil | Čt 30.12.2021 17:35:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

iwanhoe >> Do dnes jsem tě měl v ignoru, protože se mi nelíbí, jak tady lidí urážíš. Dělej tak, aby si tam neskončil zase. A ty drzé urážky si nech pro někoho jiného a jinde.

Tato informace se dá sehnat v periodikách po celém světě. Ten kdo chce, ten najde.

Tady máš jedno info, aby si se tolik nemusel namáhat.

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/americke-cdc-kovidova-pandemie-byla-produktem-chybneho-testu/?

Mám čím dál větší pocit, že vy tečkovaní, začínáte být posraní strachy z té šmakulády, co vám koluje v těle. Jste čím dál více sprostí, agresivní a oči máte strachy sevřene víčky a překryté rukama, jen abyste nemuseli prozřít.

Upozorňuji tě, že ještě jedna urážka a pomažeš tam, kam máš. Chovej se slušně a neurážej tady kolegy, nikdo na to není zvědavý. S tímhle chováním můžeš jít do diskuzí na Seznamu, tam najdeš adekvátní přátelé, kteří se chovají jako hovada stále.

Klidně se nacpi bůčkem, zalij chlastem při ležení na gauči a nech se píchat klidně i čtyřikrát ročně. Každý tady má svobodnou volbu co udělá a také volbu shánět informace a důvěřovat jim, či ne.

Ntomvec - Profil | Ne 21.2.2021 10:35:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

cuchak >> nikdo nezpochybňuje Covid, ale špatná rozhodnutí v boji s ním, která ničí ekonomiku, poškozují firmy, živnostníky, zadlužují stát, vychovávají ročníky nevzdělaných a vývojově narušených dětí v zájmu ochrany relativně úzké rizikové skupiny. Na druhou stranu pomáhají některým zainteresovaným jedincům k báječným ziskům.

NRudina - Profil | Ne 11.10.2020 20:12:00

Be komentáře :-)

Ntomvec - Profil | Po 28.9.2020 15:50:24

S rybářskou tematikou máš různé nákrčníky, které je možné použít. Kolega z práce, bývalý pankáč, nosil hubu omotanou palestinou. Říkal, ze ho dřív policajti mlátili za to, že ji na hubě měl, teď ho chtějí mlátit, když ji na hubě nemá.

Nmlaďoch - Profil | Po 31.1.2022 8:25:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

NBulldog - Profil | Pá 31.12.2021 18:18:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vám všem, kteří sem vkládáte odkazy a sdílíte zkušenosti, chci popřát do toho dalšího roku hlavně spoustu zdraví a zároveň vám všem poděkovat , protože i díky vám jsem já i moje rodina zůstali neotečkovaní a jsem za to velice rád. Doufám, že to tak i zůstane! Moc vám děkuji!

NF!D3L - Profil | Pá 17.12.2021 12:38:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nsliver - Profil | Čt 16.12.2021 14:45:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mi se hlavně líbí, jak všichni tlusťoši, lenoši a ožralové běželi na včeličky a teď se cítí nesmrtelní. Myslí si, že pro své zdraví udělali vše co mohli :-)))

NLosPafkos - Profil | Ne 21.11.2021 10:13:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

nofish >> 😂

Nmlaďoch - Profil | Út 26.1.2021 6:12:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

BIDERMANOVA TABULKA DONUCOVÁNÍ
Psycholog Albert Biderman vyvinul již v r. 1956 návod, jak vymámit lživé přiznání od válečných zajatců. Říkal tomuto návodu „Bidermanova tabulka donucování.“ Je to metoda, která dokáže člověka zlomit, vzít mu veškeré sebevědomí a odstranit jakýkoliv odpor.
Je celkem osm bodů a tyto jsou:
1. Izolace.
Izolace odstraní podporu společnosti a schopnost odporovat. Dojde k přílišnému zaobírání se sám sebou a vznikne strach z následků. Takový člověk se stane závislým na svém mučiteli; čím více je ekonomika ničena, tím více my lidé, kteří jsme oběti celého procesu, jsme závislí na autoritě.
2. Monopolizace chápání.
Záměrné zaměření pozornosti pouze na vybrané náměty a odstranění všeho ostatního. Tak i dnes, radio a televize nemluví o ničem jiném než o koroně a to pouze z jednoho náhledu. Jsou odstraněny veškeré informace, které by byly v nesouladu. Cenzura odstraňuje všecko kolem a ponechává pouze hlavní linku. Opačný názor, nebo odpor jsou trestány. Ponižování člověka zakazováním volného pohybu dělá odpor víc obtížný než souhlas. Nakonec jaksi souhlasíme, protože se bojíme následků.
3. Záměrně způsobené vyčerpání a debilizace.
Když lidé podlehnou strachu z nejistoty, strachu ze ztráty zaměstnání a obávají se co dalšího přijde, to je debilizuje, bere jim to energii, vyčerpává je to a nejsou pak schopni odporu.
4. Výhrůžky.
Všichni musí mít roušky, nebo budou pokutováni. Všichni musí udržovat odstup, nebo … Hrozby vytváří v lidech pocit nejistoty, strachu a zoufalství a dělají neposlušnost příliš náročnou a obtížnou.
5. Občasné uvolnění.
Dočasné zmírnění požadavků, přesně jako když je cvičen pes. Pochvala za poslušnost. Taková změna nedovoluje, aby si lidé na předešlé přísné požadavky zvykli, aby se jim přizpůsobili. Menší odměny a hlavně sliby – příští týden to bude lepší, atd.
6. Ukazování všemocnosti a vševědoucnosti.
My vás ovládáme a je zbytečné proti tomu bojovat. Jste ve vězení a nemáte možnost odporovat ničemu z toho, co přijde. A taky nemáte jak a kam uniknout. Takže odpor je zbytečný; musíte poslouchat.
7. Ponižování.
Muset chodit venku, před lidmi s plenou na obličeji je velice ponižující. Mnozí z nás si snad na to zvykli, ale ještě před rokem by s něčím takovým nikdo nesouhlasil.
8. Vyžadování něčeho nesmyslného a nedůležitého.
Čím více triviální a hloupý požadavek a my přesto s tím musíme souhlasit, tím více ponižující je pro člověka. Lidé pak ztrácí úctu sami k sobě; ztrácí lidskou důstojnost. Toto začíná už ve škole, kdy učitel požaduje po dětech mnohdy nesmyslnou poslušnost. Pokračuje to v zaměstnání, pak přijde policie, vláda a toto postupně zlomí člověka v jeho jádru a udělá to z něho vrcholně poslušného tvora.
Skrze tyto manipulace se lidé postupně stanou naprosto poslušnými a mnozí ztratí svůj vlastní názor a chápání sama sebe.
Je to psychologické programování; je to změna lidské povahy na poslušného psíka (proto i covidový PES), který čeká až mu páníček něco dalšího přikáže ...
Tento svět je jedno obří divadlo lží a podvodů.

Nsven - Profil | Po 2.11.2020 10:20:55

.

Nb.gun - Profil | Čt 15.10.2020 21:34:38

.

NKáceč - Profil | St 14.10.2020 19:07:47

sven >> když vidím Feriho, tak si hned představím naší světlou budoucnost :-)

NSumec 007 - Profil | Čt 17.2.2022 7:03:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na otázku týkající se zveřejnění adres poslanců použiji FB Jana Zwyrtek Hamplová, protože do posledního písmene bych se pod to podepsal👍

Zveřejněné adresy versus desitky protiústavních opatření…

Nejsem příznivec zveřejnění soukromých adres kohokoliv včetně politiků.

Obdobně jsem ovšem nebyla příznivec několikaměsíční ponižující a protiústavní diskriminace neočkovaných. Obdobně odmítám desítky protiústavních opatření přijatých našimi politiky v posledních dvou letech. Obdobně odmítám protiústavní novelu pandemického zákona a zneužití stavu legislativní nouze aktuálně. Očekávala bych tedy, že demokratičtí politikové vystoupí proti tomuto všemu, ne že pro to budou hlasovat.

Vystoupili však jen proti zveřejnění svých adres. Proč? Protože to se jich poprvé osobně dotýká. To ostatní se týkalo a týká hlavně jen nás, občanů. Od sdělování zdravotního stavu číšníkům až po zákaz slušným zdravým lidem zajít si ke kadeřnici a s dětmi na bazén, o likvidaci vánočních prodejců ze dne na den nemluvě.

Pánové a dámy, chápu, že zveřejnění vašich adres vám vadí, a vadí vám právem. Nám zase vadí ty desítky vašich protiústavních kroků, které ničily a ničí život zase nám a našim dětem. Včetně těch, které aktuálně prosazujete ve sněmovně, dokonce proti vetu senátu. A také nám to vše vadilo a vadí právem. Řekly to soudy.

Víte, měli byste měřit sobě a nám stejným metrem. Vy a vaše rodiny nejste výjimeční. Chceme žít v klidu a v souladu s principy právního státu všichni. Zkuste proto i vy ctít principy právního státu v každý okamžik. Nejen když jde o vás a vaše rodiny. Možná vás to překvapí, ale jsme si skutečně rovni.

Tedy:

Aktivisté udělali něco protizákonného. Ok. Ovšem vláda za vašeho souhlasu už skoro padesátkrát postupovala protiústavně, a chystá se to udělat znovu. Ta správná otazka tedy zní: Proč vám vadí jen to, co se týká přímo vás?

Odmítám zveřejnění vašich adres. Jako právnička vím, že to nebylo správné.
Odmítám však - zcela stejně - i všechny ty protiústavnosti, které jste odhlasovali vy. A že jich bylo.

K mému překvapení ty vám nevadily a nevadí.
(výjimkám budiž čest)

Njeden3 - Profil | Út 15.2.2022 12:17:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

iwanhoe >> ha ha ha
víš co je zajímavé,celý západ se koupe v protestech proti kovidíme a zelenému fašismu a ve zprávách až na čestné výjimky - NIC , přesto,že politikům ujíždí evidentně nervy a zasahy jsou čím dál brutálnější-což je paradoxně dobře,protože o to dříve se jim to vymkne z ruky a oni skončí nakonec n´před opravdovým soudem a né před dnešní justiční mafii......
nicméně,kdyby jen polovina protestů ,jako na západě dnes byla v Rusku či Číně,nebo kdekoliv mimo "demokratický" západ,byla by toho plná média a samé odsuzování policejní zvůle a brutality
tak do toho nemontuj Rusko a Číny,ty meejí svých problémú dost a media nás okamžitě informují a každém šustnutí.....my se bavíme o fašismu v unii , Kanadě,Australii atd......to co se v některých z těchto států dnes děje proti demonstrantům- to si ani bolševik u nás v 80. letech nedovolil!!!!!!!!
A navíc-oni už i stříleli proti demonstrantům-protože házeli kamení!!! Dobrá,co by říkali media na to,kdyby maďarská policie střílela na hranicích po musulmanech,kteří hází kamení???
fakt ti připadá,že je vše na západě OK ???

Njeden3 - Profil | St 9.2.2022 6:54:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Devadesát tisíc i sto milionů. Odškodné za očkování žádají už desítky lidí
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-devadesat-tisic-i-sto-milionu-odskodne-za-ockovani-zadaji-uz-desitky-lidi-187802

K začátku letošního února SÚKL zaznamenal celkem 11 729 nahlášených podezření na nežádoucí účinky po očkování proti covidu-19. Jedná se samozřejmě pouze o ty případy, které lékaři zaznamenali do systému. Celkový počet je zřejmě výrazně vyšší. Na druhou stranu nemusí všechny problémy souviset s očkováním. Prokázat tuto souvislost je často složité.

Ano a o tom to celé je..oni budou dokola tvrdit,že se neprokáže,že naprosto zdraví člověk před opícháním,který dostane do týdne po očkování třeba embolii,že je to následek opíchání....on ani rodina nic nedostane... a proto jsem se zachoval jako na lyžích, na skále,na horách , při řízení v autě či na kole atd.....jsem v mezích možností opatrný,abych nezamotal našemu zdravotnictví hlavu ..a stejně opatrně jsem přistoupil k tomu celosvětovému opíchavacímu pokusu na lidech - prostě jsem s díky odmítl účast i za cenu,že jsme dva roky nebyli v zahraničí ani v hospodě :-) to zahraničí mi ostatně zakazovala už minulá totalita, hospodu a lyže k tomu přidala až ta dnešní .......nicméně ji vlastně jako rodina děkujeme - za ušetřené peníze jsme si pořídili velký kus pěkné louky,kde se připravujeme na rodinnou soběstačnost v základních potravinách, až tady nebude díky fašistické zku.rvené unii už ani co žrát,nebo na to prostě nebude ........

NF!D3L - Profil | Ne 23.1.2022 18:31:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

NDědek - Profil | Ne 23.1.2022 10:48:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Sumec 007 >> ale musíš uznat, že ty noty od nastolitelů NWO, jsou dokonalé tahy. Jak bylo řečeno, buď Nový světový řád přijmeme tak, že to budeme sami chtít, nebo budeme zlomeni, tedy aspoň ta část, co si vidí dál, než na špičku svého nosu.
Myslím, že ta sračka s covidem ukázala, že si můžou dělat co chtějí, protože lidi jsou naprostí rychle degenerující idioti.

NSumec 007 - Profil | Čt 30.12.2021 22:16:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Do fórů ani humoru moc příspěvků nedávám, tak to měnit nebudu a dám to k nám, hezký silvestr😇

NPavelJ - Profil | Čt 30.12.2021 18:31:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

iwanhoe >> korona je fakt test inteligence. Ta problematika už je tak široká, že to většina populace nepobere a já nemám sílu tu vypisovat nějaký elaborát. Budeš muset připustit, že ti v TV lžou, nebo si prostě drž svou víru, vyjde to nastejno.
O principu fungování je toho všude hafo, vektory i mrny nebyly nikdy použity v tomto rozsahu a indikaci, nikdo netuší co to přinese za pár let.
Konkrétně Comirnaty ukončí 3. fázi klinické studie v květnu/2023. Asi není potřeba dodávat, že to sledování je o původním dvoudávkovém schématu.
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728
Mělo logiku tím pobodat rizikovou populaci, ale tři dávky u dětí a to i po prodělaném onemocnění? Zvěrstvo, říká to i WHO;)
Navíc je ten historický spike protein už úplně mimo, omikron 32 změn.
A nastuduj si princip PCR. Je do značné míry pravda, že u bezpříznakových lidí nemá logiku velké množství cyklů, prokáže to pak jednu částici na hektar.

Njeden3 - Profil | Ne 26.12.2021 7:20:47

Popik >> my jsme prostě zahraniční dovolené doma odpískali,než ten fašismus skončí a to dokonce chtějí i děti,také nechtějí do těla tu sračku
za ušetřené peníze začínáme budovat něco jako zemědělské hospodářství pro případ,že fašismus neskončí a bude to čím dál horší
je to každého rozhodnutí,stejně jako v minulé totalitě,kdo chce a nechce rudou knížku,aby mohl cestovat a měl výhody,nová totalita vymyslela zelenou knížku - ale jako nová totalita jde dálo - její touha je zavést to jako povinné -donutit všechny,aby se podvolili
doufám,že lidi procitnou dříve,než z nich budou opravdu ovce

NBulldog - Profil | So 25.12.2021 16:11:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Sumec 007 >> obětoval jsem 56 minut svého života abych video s Kubkem shlédl do konce. Doteď jsem si myslel, že největší magor který se v médiích objevuje je Flegr. Spletl jsem se. Kubek je jasnou jedničkou! Na něm je krásně vidět jak je nervózní, litá očima po místnosti, funí jak po maratonu.. Moc dobře si je vědom že plácá nesmysly !

NKáceč - Profil | Pá 17.12.2021 21:55:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

"Bylo by neospravedlnitelné, kdybychom vyhladili neočkované muže a připustili, aby vyrostli jejich děti - mstitelé, kteří by ohrožovali naše syny a vnuky. Museli jsme dospět k těžkému rozhodnutí, že celý neočkovaný národ musí zmizet z povrchu zemského."

H. Himmler 1944

Jen pouhá dvě slova jsem zaměnil, pouhá dvě.....

NGašpi - Profil | Pá 17.12.2021 20:45:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

PavelJ >> může bejt, že si jako můžou vyřizovat účty ... se uvidí, ale plándemie určitě nekončí bo nastolit NWO nebude jen tak.
Georgiánské kameny a jejich desatero nesou své poselství jasně = NWO desatero = NWO Věk rozumu

Poselství
Poselství je tvořeno deseti zásadami a je vyryto v osmi různých jazycích na čtyřech velkých svisle umístěných žulových deskách. Každá z osmi stěn obsahuje text v jiném jazyce. Ve směru hodinových ručiček kolem monumentu jsou to tyto jazyky: angličtina, španělština, svahilština, hindština, hebrejština, arabština, čínština a ruština.

- Udržujte počet lidí pod hranicí 500 000 000 v trvalé rovnováze s přírodou.
- Dělejte reprodukci moudře s ohledem na zlepšování tělesné kondice a rozmanitosti.
- Sjednoťte lidstvo novým živým jazykem.
- Ovládněte vášně – víru – tradice a všechny věci smírnou cestou.
- Ochraňujte lidi a národy spravedlivými zákony a soudy.
- Ať se všechny národy řídí svými zákony a externí spory nechť řeší světový soud.
- Zrušte zbytečné zákony a zbytečné úředníky.
- Vyvažujte osobní práva povinnostmi ke společnosti.
- Oceňujte pravdu, krásu a lásku ve snaze o harmonii s nekonečnem.
- Nebuďte rakovinou na Zemi – dejte prostor přírodě – nechte místo pro přírodu.

Na obvodových stěnách svrchního kamene je ve čtyřech starých jazycích ( babylonština, starořečtina, sanskrt a egyptské hieroglyfy ) vytesáno
Nechť jsou toto poradní kameny Věku rozumu.

Nmlaďoch - Profil | St 15.12.2021 11:47:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jiryyy >> rodiče mně už od dětství říkali,že myslet a srát jsou rozdílný věci.A věř,že to byli moudří rodiče

NF!D3L - Profil | Út 14.12.2021 17:53:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tento týden mě zaměstnavatel vyslal na školení do Prahy . Včera ráno : Dobré ráno předložte certifikáty o očkování . Já nejsem očkovaný . Instruktor se zadrhl . Tak to se musíte každý den testovat . V pohodě nemám s tím problém . Dneska opět při vstupu ukázat test , k tomu nám dnes břibyli dva borci a ti jen řekli my máme tečku . Myslíte , že je někdo kontroloval ? Mám pocit , že jde jen o veřejnou paniku a spíš si něco dotáhnu já , protože sedím v místnosti s dalšíma 9 lidma , ale ti mají potvrzení " poloboha". Ne že bych se toho bál , hlavně zachovat paniku. Nejhorší smrt je z vyděšení.

NKnapík - Profil | St 8.12.2021 22:20:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ROMIČEK >> Scotta: Vzácný dobrodinče můj...
Rudolf II.: Jeronýme Alessandro Scotto, mluv, co je s elixírem mládí?
Scotta: Snad géniové zodia káli, snad osmapadesátá vyšší inteligence spikli se proti ubohému starci...
Rudolf II.: Na to se tě neptáme.
Scotta: Možná, že zmýlil jsem se v planetární klasifikaci považuje drchničku a zazichu za rostlinu Saturnovu, kterou je bezesporu fenykl.
Rudolf II.: Odpovídej, na co jsme se ptali. Co je s elixírem?
Scotta: Třeba se v nepřátelském znamení Štíra střetl mikrokosmos s makrokosmem. Zkrátka, elixír se ne a nedaří.
Rudolf II.: A kolik času ještě budeš potřebovat?
Scotta: Snad týden, snad den ....snad osm let.
Myslím, že to sedí.

Njeden3 - Profil | Ne 28.11.2021 6:42:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Káceč >> no jsem velmi rád,že si mě z kovidu velmi vystresovaný místní Ivánek dal do ignoru :-))) alespoň už na měnereaguje :-)))
nechápu,proč jsou ti opíchaní tak vystresovaní,když se plně ztotožnili se světovou kovidovou mantrou a nechali se opíchat a už se těší, až je opíchají znova a znova a už nikdy jinak ..absolutné pomíjí fakt,který jsi tu trefně sepsal,že i opíchaný nemoc bohužel klidně dostane,klidně skonči v nemocnici a dokonce může i umřít a navíc a to je nejhorší -opíchaní nemoc dále klidně roznáší a přitom jediní se doteď nemusí testovat a jelikož opíchaných je již dávno přes 50% - je celé pokračování kovidu většinově právě díky opíchaným,nikoliv obráceně ..... Navíc díky světovému kšeftu s opakovaných opícháním se stále upozadňuje léčba - naopak sse jakékoliv pokusy o léčbu dehonestují - i když se tu malinko blíská na časy ..
ale přitom léčba je přesně to,co ti nejvíce rizikový opravdu potřebují !!!!

NJaČ - Profil | Pá 12.3.2021 15:07:29

Gašpi >> Na to nemají ani zdroje a ani dostatečné páky.
Celá krize jen odhalila, v jakém stavu to řízení doposud bylo.
Lidi byli rozdělení vždycky - každý preferoval to, co mu vyhovovalo a i když se vrchnost snažila je držet u huby, pořád ještě měla pud sebezáchovy a věděla, že když bude tlačit na pilu, zadře rám:-))
Ta současná do toho už nemá daleko a i ti političtí negramoti už začínají tušit levou.

Dopadne to jako vždycky - skvadry, které se nechaly unést vlastním géniem, budou tak dlouho šponovat strunu, až se přetrhne.
Po přílivu dojde odliv, spláchne ty, co plavali kraulem mohutně vpřed a nastane budování nových lepších zítřků.
A jestli to nějak zásadně nezatřese s globální hierarchijí, nastane zas pár desítek let času na tvorbu toho, co pak na konci této éry bude zase zapotřebí v rámci nových pořádků zničit a rozmetat.
Je to furt dokola a nějaká jednota je totální utopie.
Jednota totiž smazává ekonomické rozdíly a ti, co mají, se s těmi, co nemají, dobrovolně nikdy dělit nebudou.

NDědek - Profil | So 27.2.2021 14:11:44

hering >> Jen jsem reagoval na to, že klučina měl dle článku roušku a městapo ne. Na videu jsem prostě viděl opak. Nic víc, nic míň. Taky venku roušku nenosím, nevidím k tomu důvod, když nejsem mezi lidmi. Nasazuji si jí tam, kde je potřeba. Nejsem idiot, abych jezdil na kole, nebo chodil běhat, s rouškou na hubě, jak vidím dnes a denně. Lidi jsou prostě idioti.
Jinak ti měšťáci jestli nevyletí, udělali uniformě medvědí službu. Nevím, co za idiota, udělá tohle na místě kde jsou lidi a všichni mají mobil s kamerou.
Naprostí idioti, kteří si ten vyhazov zaslouží, pokud ten zákrok tak jak proběhl, nebyl oprávněný, což my tady asi od monitoru, těžko posoudíme...
Ale myslet si své všichni myslíme :-))

Nsven - Profil | So 27.2.2021 12:23:54

Dědek >> jsou to pitomci.. stejně jako ten vůl, co vyválel a škrtil v kravatě starou bábu na Hradčanech, kvůli petičnímu stánku...
Když na to nemají nervy, tak ať si najdou jinou práci..
Jestli něco hne s veřejností, tak je to staré a osvědčené: "bijou naše děti"..
Tak začínají občanské nepokoje, všude na světě...
Ale co Ti budu o tom vyprávět :-)

NDědek - Profil | Pá 26.2.2021 11:55:05

Káceč >> Říkám to celou dobu. Ty kurvy se na celém covidu pořádně peří. Těch miliard a miliard, které na tom ve světě privilegovaní vydělali a přitom se o tom léku mluví a píše už rok. Není zájem, používat lék, který stojí nic, je třeba se opeřit na rouškách, desinfekcích, na nemocničním ošetření, léčení v nemocnicích a teď i na respirátorech a v neposlední řadě na očkovacích látkách.
Business je business, lidi jsou úplně stranou.

Nsven - Profil | Ne 21.2.2021 11:06:26

Káceč >>dvě roušky ...no, nějak se ty sklady musí vypucovat, žejo...
Kuwa, to by hrálo .....lidi by si šili roušky doma zadarmo ani to nedanili a nedali by vydělat hyenám, přisátým na covidu...

Nnovel - Profil | Út 19.1.2021 8:52:36

Lasskoun >> Když už jsem ten hlupák, můžeš mi tedy prosím vysvětlit, jak se dá něco trasovat, když ani první týden nevíš, že to máš?
Jen pro příklad: Dnes se nakazím. Do sedmi až deseti dnů, začnu mít příznaky a nechám se testovat. Současně nahlásím, že jsem za minulý týden byl ve styku asi se sto lidmi v zaměstnání (neznám nikoho kdo by si je ještě k tomu všechny pamatoval), deseti v rodině a třikrát jsem byl v obchoďáku plném lidí. Nedokážu si představit ten exponenciální nárůst za další týden. S kolika dalšími lidmi přišlo do kontaktu těch X co jsem stihl nakazit já?
Možná to chápu špatně protože jsem hlupák, ale takhle nakažlivý, šílený, obávaný, příšerný, hrozný, nebezpečný, neznámý, zmutovaný vir, už by dávno vyhubil polovinu světové populace.
P.S.: těchch zastrašovacích přípravných jmen má dozajista víc.

Nnovel - Profil | Po 18.1.2021 20:03:09

Neví tu nějaká hlava pomazaná, kdy už konečně ty děti půjdou do školy?
Potřebují to všichni jako prase drbání.
Já bych těm hajzlům, debilům, kreténům v té naší dementní vládě přál, mít třeba tři děcka na distanční výuce a do toho chodit do "normálního" zaměstnání. Už ztrácíme nervy s hlídáním úkolů na e-mailech, meetech, bakalářích a já nevím kde ještě.

NPavelJ - Profil | Po 4.1.2021 14:00:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Trochu muziky;)


NDědek - Profil | Ne 29.11.2020 13:58:18

Česká televize se naprosto "zbláznila,“ prohlásil lékař a senátor Žaloudík v zásadním projevu. Velký koronavirový podfuk míří k hořkému finále.

Velký koronavirový podfuk míří do finále. Představa smrtícího viru, který zachvátil planetu, se hroutí jako domeček z karet a další a další odborníci přinášejí informace o tom, že je celá koronavirová „pandemie“ jen bouří ve sklenici vody.

Nejzásadnější politický projev poslední doby přednesl na čtvrtečním jednání Senátu Parlamentu České republiky profesor Jan Žaloudík, lékař, profesor a někdejší ředitel Masarykova onkologického ústavu. Potvrdil v něm to, že byl humbuk kolem koronaviru vytvořen účelově a uměle a s realitou nemá nic společného.

„Svět se maličko zbláznil a medicína zůstává ve vleku. O medicínu tady ani moc nejde a půjde o ni čím dál míň. Většina z vás měla na střední škole biologii, a tam vás učili o křivce růstu, Gompertzově křivce, podle toho se vyvíjí v životě sexuální aktivita, ambice představitelů, růst hrabošů, růst kvasinek, ale i infekce, epidemie,“ otevřel svůj příspěvek směrem k přítomným senátorům a divákům české televize, která jednání přenášela. Kdyby ČT věděla, co o ní profesor Žaloudík řekne, asi by radši měla vyýpadek.

„Máme naprosto přesná data o naprosto nepřesných definicích. ÚZIS (Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR) a pan profesor Dušek hned v prvních dnech nastavili software, kde je naprosto jasné, kolik máme lůžek a nemocných na SRU. Nám je v zásadě jedno, kdo pochrlává, kdo se doma přes čaj propije ke zdraví. Nám jde o ty, a to jsou desítky, případně nějaká stovka, kteří projdou špitálem, aby nám je nezahltili. To se neděje. Rezerva je tam v současné době obrovská. Jak na ventilátorech, tak v tom ostatním. (…) Kdo někdy vypisoval úmrtní oznámení, tak ví, že je tam základní příčina onemocnění, bezprostřední příčina, komorbidity… Většina našich starších pacientů, seniorů, k nimž já se blížím a taky tak jednou umřu, končí na nějakou formu zápalu plic – nemusí to být virová, ale kterákoli jiná. A jenom bych upozornil… Česká televize se naprosto zbláznila. Dělá čtyřiadvacetihodinový speciál na koronavirus,“ prohlásil zostra.

„Já vám navrhnu tento speciál: V ČR ročně umírá 30 000 pacientů na nádor ročně. Jsme pyšní na těch 60 000, které vyléčíme, ale 80 lidí denně zemře, to je každých dvacet minut jeden. Představte si ráno zprávy v šest hodin, kde oznámí: Vážení spoluobčané, už nám umřelo od půlnoci 18 lidí, v 6.20 čekáme, že zemře další, teď nám hlásí, že umřel pan Novák ve Vysokém Mýtě. V 8 hodin to bude o dalších šest víc. A k tomu by se říkalo, že pacienti mají chodit pro rohlíky se lněným sáčkem, ve kterém není žádný karcinogen. Dovedu si představit jakoukoli fámu. Ale 300 lidí umírá v zemi denně přirozenou obměnou.“

Senátor také připomněl, že hranice, kdy se omezují například návštěvy v nemocnicích při jakékoli viróze, je kolem 1860 nemocných na 100 000 obyvatel. „To se stalo koncem ledna ve třech krajích, kdy probíhala chřipková epidemie. To je 18 600 na milion obyvatel a 186 000 v republice. Dovedete si představit 186 000 Covidů-19? To bychom se tady zbláznili. A to je jen hygienická norma proto, abychom zvážili jako ředitelé nemocnic omezení návštěv. To je každoroční rutina.“

To, že je světová pandemie podvod, je již evidentní. O tom, proč byla falešná pandemie vyhlášena a „zblbla“ celý svět, se dočtete v hlavním tématu dubnové Šifry s názvem Virus, který změní svět. Všichni museli jet podle podobného scénáře, jak připomněl i profesor Žaloudík. „Nezpochybňuji nic. Ta vláda se nemohla jinak chovat. Svět se zbláznil, Česká televize se zbláznila, ale teď jde o to to všechno normalizovat. (…) Podívejte se všichni na počítače na tu chřipku, je to asi šestý graf, jak se nám to začíná hezky ohýbat, moc dramat se neděje.“

Lékař také popsal, že v nemocnici, kde proudí na chemoterapii 250 lidí denně a probíhá 20 operací, se po měsíci „konečně dobrali ke dvěma Covidům“. Testy si dělají sami, aby měli přehled. A jak oni dva pacienti s rakovinou, kteří se nakazili Covidem-19, dopadli? „Ti jsou až na tu rakovinu zdraví. Znervózněli až najednou, když byli pozitivní na koronavirus, ale jinak mají ,jenom‘ rakovinu. Rakovina ale už dneska najednou nikoho nestraší v současné době, nebo mrtvice. A proto podporuji slova doktora Balíka, který říkal, ať nás nechají starat se také o ostatní pacienty. Pro nadměrné omezování provozu už není důvod, i když blbne celý svět nahlas a napříč. Ale za tím je něco dalšího a není to jenom medicína, těch virů je tady spousta,“ sdělil svůj názor na tuto celosvětovou akci, která připomíná svým stylem operaci pod falešnou vlajkou. Nikoli ve smyslu, že by ji provedl někdo jiný, než se uvádělo, jako byly například teroristické útoky z 11. září 2001 (celý seriál o této převratné akci moderních dějin, díky které lze kompletně pochopit principy mediální manipulace, si můžete zdarma přečíst zde), ale že je uměle vytvořena nějaká situace, která ve skutečnosti slouží k nějakému účelu. V tomto případě k restartu světové ekonomiky, o kterém se více dočtete v dubnové Šifře. To, o čem mluví profesor Žaloudík, popsal i německý lékař Wolfgang Wodarg, ale ten to řekl příliš brzy, když bajce o koronaviru lidi ještě věřili, a tak měl oplétačky s úřady.

Fakta, která vycházejí o koronaviru najevo, jsou zdrcující. Jeden z nejznámějších a nejrespektovanějších českých lékařů, kardiolog Jan Pirk, poté, co ve zdraví přežil nakažení „smrtícím koronavirem“, přišel do Českého rozhlasu Dvojka říct moderátorce Tereze Kostkové a všem posluchačům, že je to prachobyčejná chřipka. Jan Pirk to říkal od začátku; po hysterickém odsouzení svých slov byl donucen zařadit zpátečku, ale nyní, kdy nákazu na vlastní kůži prodělal – a to, že jsme taháni za nos, dochází stále většímu množství lidí, takže už se o tom může mluvit –, to zopakoval znovu. „V hotelu v Rakousku, kde jsme bydleli, to dostali prakticky všichni. Já přece nebudu kázat vodu a pít víno. Tvrdil jsem od začátku, že to je nová chřipka, která se tu objevila, a u většiny lidí kromě té rizikové skupiny to prostě proběhne jako chřipka,“ řekl Jan Pirk. „Původně se říkalo, že rizikovou skupinou jsou senioři nad 65 let, ale jak vidíte, jsem příkladem toho, že se na to nemusí umřít. Ukazuje se, že rizikovou skupinou jsou obézní pacienti, kuřáci, diabetici, lidé s plicními onemocněními a lidé, kteří mají sníženou imunitu. Ale ta skupina je mnohem menší než senioři. (…) Musí se rozlišovat věk kalendářní od biologického. Padesátník může být biologicky osmdesátník.“

Profesor Pirk rovněž zmínil to, že to, co říkal on, možná věděl i náměstek ministra zdravotnictví (a vrchní koronabijec) Roman Prymula, kterého zpěvák Tří sester vtipně nazval šíleným inspektorem Dreyfusem, ale „nemohl to říct z politických důvodů“.

V karanténě, kterou trávil během nemoci s celou rodinou na chalupě, se Jan Pirk dostal i ke čtení velmi zajímavých knih. „Četl jsem různé knížky, třeba jsem četl Největší lži v dějinách, které ovlivnily zásadně chod lidské společnosti. Je strašně zajímavé, že lži začínaly už ve starém Egyptě …“

A pokračuje se v nich úspěšně dodneška, jak vidno. O tom, proč byla operace „pod falešnou vlajkou“, prezentovaná jako „nemoc Covid-19“, použita jako nástroj k restartu světové ekonomiky, pojednává dubnové číslo Šifry.

Ačkoli jde zjevně o globální akci řízenou z nejvyšších pater mocenské pyramidy (ať už je v nich kdokoli), což je nejlépe vidět na synchronizaci korporátních médií, nadnárodních institucí jako Světová zdravotnická organizace (WHO) i časové souslednosti a podivném šíření viru SARS-Cov-2, který se chová v jednotlivých zemích „podle potřeby“, každý stát k „pandemii“ přistoupil trochu jinak, podle aktuálních potřeb. Někde se koronavirus prakticky neřeší, například ve Švédsku, jinde se sice utlumila ekonomika, třeba v Německu, ale nemoc se zde vůbec nehrotí. Pak jsou země jako Španělsko nebo Itálie, kde se hysterie z nějakého důvodu vybičovala co nejvýš a statistiky se tu uměle přifukovaly s cílem vyvolat co nejvíc strachu. O tom, proč zrovna ve Španělsku nebo v Itálii se řešil koronavirus právě tímto způsobem, se dočtete ve velkém článku v Šifře, která vyjde na začátku května.

A pak je tady Česká republika, kde při tažení proti koronaviru hrozí vylití vaničky i s dítětem a totální likvidace živnostníků a menších či středních firem. Kromě utlumení ekonomiky jako v ostatních zemích zde do hry ještě navíc vstupují obchodní zájmy jistého svěřenského fondu, jehož obmyšlená osoba, takzvaný beneficient, je shodou okolností též premiérem země. A je tak v největším střetu zájmů, který nemá v demokratickém světě a moderní historii obdoby. Čím déle tedy vedení země bude represivní opatření natahovat, tím víc na tom svěřenský fond vydělá, neboť cena podniků, o které měl dlouhodobě zájem, klesne ke dnu. Andrej Babiš s ministrem obchodu Karlem Havlíčkem na začátku dubna dokonce prohlásili, že připouštějí „znárodňování některých větších firem“. Očekávat lze jistě i nabídky na převzetí firem, které takzvaně nejdou odmítnout.

Namísto rychlého uvolnění situace, neboť účel koronavirových opatření, tedy zpomalení přehřáté ekonomiky, byl již splněn (a proto také všude ze světa ohledně koronaviru přicházejí najednou dobré zprávy), se u nás opatření natahují do krajnosti a vedení státu si vaří vlastní polívku. Právě zdánlivě chaotický způsob „rozvolňování“ opatření k tomu zavdává největší podezření – hobbymarkety se otevřou zrovna na Velikonoce, kdy tam zamíří rekordní množství lidí, a ministr průmyslu a obchodu to zdůvodňuje slovy, že tam jsou vysoké stropy. Farmářské trhy ale otevře později, stejně jako kadeřnictví. Kolik lidí se tak asi sejde v kadeřnictví, kam se mohou objednat?

Ostatní země ekonomiku sice v duchu „protikoronavirové strategie“ také utlumily, ale například Němci živnostníkům pomohou podporou až do výše 416 000 korun měsíčně, Britové pak 76 700 korunami po dobu tří měsíců. Ne, to není výplata, to jsou prostředky na pokrytí nákladů, mezd a dalších věcí, aby mohli živnost či podnik udržet v chodu. Pokud se vám to zdá hodně, tak vězte, že třeba známý šéfkuchař Jan Punčochář z Restaurace U Matěje přiznal, že ho zavřená restaurace s nulovými tržbami stojí milion korun měsíčně.

Likvidace českých živnostníků a podniků, o kterou se Andrej Babiš snaží od svého vstupu do politiky, tak míří k hořkému finále. Až pustí vláda zblblý národ z klece, skutečných obětí koronavirového šílenství začne skokově přibývat. I bez rýmy. Tohle bude teprve ta pravá epidemie. Epidemie bankrotů, masivního propouštění a zoufalých lidských osudů. Jistě, pane premiére…

Milan Vidlák, časopis Šifra

NKáceč - Profil | Pá 27.11.2020 23:50:30

Lasskoun >> tady nikdo nepopírá existenci covidu. Jen každýho sere to zbytečný zastrašování lidí a některá úplně debilní omezení, která k ničemu nejsou.

NNed - Profil | Po 23.11.2020 17:45:48

Lasskoun >> Pro tebe to asi je překvapení, ale za nás se větralo ve třídě pravidelně každou přestávku, když jsme museli povinně korzovat po čerstvě vyvětrané chodbě. Možná za ten větrací objev dnes někdo dostane Nobelovu cenu 😜

Nabcdddd - Profil | So 17.10.2020 22:40:23

Káceč >> Na tieto veci treba reagovat, vyvracat, davat argumenty. Ak budeme ignorovat tieto hluposti vo verejnom priestore, a nechavat ich bez reakcie, stane sa tento chory nazor dominantnym a vseobecne uznavanym. Nie kazdy si dokaze vlastny nazor utvorit sam a preto je v zaujme nas vsetkych ponuknut ludom ktori toho niesu schopni pluralitu nazorov. Ak niekoho ako Gaspi dnes dokazem za 5 prispevkov vyzliect donaha o to lepsie.

Preco by som mal mat problem im to povedat do oci? Nechapem. Snad maju argumenty ktorymi podporia svoje "teorie". A mozno nie, ako dnes predviedol diplomovany absolvent skoly zivota Gaspi.

Zarazajuce je, ze konspiracnym teoriam nemaju tendenciu verit iba hlupaci, kazdopadne vsak tvoria drvivu vacsinu.

Nabcdddd - Profil | So 17.10.2020 22:07:05

Káceč >> O com tocis? Jedine na co som reagoval su bludy, ktore tu uz boli popisane predtym ako som sem vstupil, v ankete som hlasoval hned pri mojej prvej navsteve, zle si si urobil domacu ulohu. Evidentne ta banda blbcov co tu vypisuje bludy korsponduje s tvojim videnim sveta. A tie vyhrazky cervenou, nebud smiesny prosim ta. Zle to tu moderujes, jednym povolis vypisovat hluposti mimo temu a ked niekto reaguje tak sa budes vyhrazat?

NLosPafkos - Profil | Pá 16.10.2020 14:49:17

Češi jsou dobytek,co si ani v této ponuré době není schopen po použití WC umýt ruce,tečka

NGašpi - Profil | Čt 15.10.2020 18:22:56

Lasskoun >> informovanost lidí je moje povinnost ...... přidané videa jsou o tématu roušek a jsou pro lidi, které to zajímá a můžou se jim tyto informace hodit ....
Pokud se tyto příspěvky zadavateli nelíbí, tak je může vymazat, kdyby náhodou nevěděl jak, tak mu můžu poradit..........nezapomeň se mu o mě v SZ zmínit ....
Díky zaTvé pochopení a předem Ti děkuji .... za to, že jsi .....

Nsven - Profil | Út 29.9.2020 10:18:18

computerfish >> jj. to je pravda :-)

NPike - Profil | Po 28.9.2020 13:47:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Když to bylo na jaře povinné, měl jsem tyhle multifunkční šátky.
Jeden origoš Buff a druhý od nejvíc nejlepšího klubu všech dob.
Ve vodě v půlce řeky jsem to sundal, nejsem magor.

Nmlaďoch - Profil | Po 10.1.2022 6:15:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

NDědek - Profil | Čt 16.12.2021 14:15:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nechtěl bych mít před sebou budoucnost člověka, který bude u každého píchnutí v hlavě, u každé bolesti, u každé nemoci se zhoršeným průběhem, nebo nedej bože u diagnostikované rakoviny, infarktu, imunitních problémů, či čehokoliv obdobného z hrůzou přemýšlet, zda je to po covid včeličkách, které do sebe nechal napíchat, nebo ne.
Tady se dnes jásá po třetí dávce a dává se na odiv, že mu nic není. Problém je ten, že se to "nic mu není", může ukázat teprve za pár let.
Snad to bude ok...

Njeden3 - Profil | St 8.12.2021 11:34:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

iwanhoe >> tY jsi fvážně jako kafemlejnek.......
co do toho pleteš pořýád neočkované??? Už se prober chlape..já psal,že jde o rizikové OČKOVANÉ !!!!! kterým slíbili,že když se nechají očkovat,že budou OK -a to OK ošem v realu je takové,že očkovaných je mraky v nemocnicích a bohužel i mraky mrtvých !!!!! Co na to nechápeš? Já mám také rizikové blízké,kteří se nechali očkovat a teď o ně prostě máme strach...... tak do toho nemotej neočkované,to je čistě naše volba....
a podle všeho-ty jsi zrovna také rizikový-takže tebe by to mělo zarážet daleko více,než mě,jak je možné,že je to sračka která nefunguje a proč se rizikovým místo něčeho funkčníhoi bude za chvilku píchat ta nefunkční sračka každý měsíc....přestaň už opakovat ty nesmysly z TV a použij vlastní rozum
takže ještě jednou -ta paní,pokdu měla takhle brutální průběh u mírnějsí delty by pravděpodobně v nemocnici skončila jako ticíce jiných očkovaných i kdyby se nechala očkovat - PROTOŽE TA VAKCÍNA DÍKY MUTACÍM UŽ DÁVNO ZTRATILA PŮVODNÍ ÚČINNOST
a to je to o čem píši já
ostatně,jsi také dost starý-dostal jsi někdy černý kašel, tuberu,pravé neštovice atd..........??? nedostal,stejně jako já,přesto že jsi asi také projel mraky zemí¨tak takto si představuji funkční očkování a to není ta sračka,co teď dokola píchají do lidí a planě jim slibují,že je to ochrání a rizikoví tomu uvěří a nejsou opatrní a pak to má smutné konce

NF!D3L - Profil | Po 29.11.2021 20:56:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nechci se tu do toho moc vměšovat , protože za každým rohem je někde odborník na dané téma . Teď má covida babička od švagra (83 let) , radši jí neřekli , že ho má , protože babička je herečka . Bábi lítá po zahradě , krmí králíky a slepice jako by se nechumelilo. Nejhorší smrt je z vyděšení .

NBulldog - Profil | Ne 28.11.2021 17:57:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

iwanhoe >> Problém je v první řadě v tom, že ty zde prezentuješ názory které jsi se někde dočetl a bezmezně jim věříš. Já to oponuji tím, co vidím okolo sebe a snažím se o absolutní nestrannost. Nikomu se nesnažím říkat že je kokot protože se nechal naočkovat. Je to každého věc, ale má to být na rozhodnutí každého z nás a ne z donucení .

Nhering - Profil | So 27.11.2021 20:28:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

iwanhoe >> Myslíš tu léčbu ve stylu jako jsem si užil s obvodní lékařkou já?
Do čekárny mi s teplotou a příznaky nelezte. Telefon nezvedáme, po mailu odpovídáme s denním zpožděním ve stylu pošlu Vás na PCR test,ale termín je až za deset dní,v lepším případě za týden anebo si zajeďte z Děčína do Šluknova v horečkách, tam Vás vezmou dřív.
Kupte si Paralen a když Vám bude blbě zavolejte si rychlou!!!
To je můj březnový zážitek s covidem.
To je jako ta včasná léčba ?? Nic se nezměnilo opět platí,že s příznaky nemáme lézt do čekárny,dovolat se nedá a když se to náhodou povede tak si dvě tři hodiny počkáš venku na ulici v té ledárně a dešti než si pro Tebe přijde sestra a vyšetří Tě na ulici....
Takže když nevíš jak to chodí jinde tak se blbě neptej.

NPavelJ - Profil | Čt 25.11.2021 20:15:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

iwanhoe >> relevantních informací je hodně, že je neumíš najít je spíš tvůj problém. Nejde o konspirace ale o seriózní lékařské časopisy. Nejde o žádný kyanid, ale jsou racionální důvody proč být opatrný.
To že se o NÚ mlčí nebo lže je problém. Lidi pak nevěří "kampani", protože vidí realitu ve svém okolí. Navíc vakcína s půlroční účinností je propadák ... o tom, že jede na původní spike protein ani nemluvě, už je delta+, honí zajíce, kde byl před dvěma lety.
Nicméně pro rizikové nic jiného oficiálně nemáme, tam je to opodstatněné. Pro mladé je to nesmysl.

NKáceč - Profil | So 20.11.2021 21:08:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Sumec 007 >> kdyby vláda hned na začátku řekla, jak na tom ty vakcíny jsou, tak je očkovanejch tak 5%. A to jsem asi ještě dost nadsadil. Největší průser je, že první léčení začíná plicním ventilátorem na JIPce.

NKáceč - Profil | Pá 19.11.2021 12:06:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ono Rakousku nestačí, že dalo světu už jednoho Hitlera, no jen tak dál.....https://www.seznamzpravy.cz/clanek/rakousko-vyhlasilo-celostatni-lockdown-chysta-i-povinne-ockovani-180922

NKáceč - Profil | St 17.11.2021 21:01:37

nofish >> stejně jak došlo na texty Karla Kryla.

Nnofish - Profil | St 17.11.2021 14:42:05

Káceč >> A co jim mají říct? Že se nechali naočkovat aby měli klid a teď mají zase chodit na testy? Okolo mě se všichni nechali očkovat aby měli pokoj od testů, ne že by se báli o svůj život. Většina říká, že na nějakou třetí už nejdou. Jeden kolega, mladý, sportovec, po tom v létě byl na chvilku v nemocnici a pak doma s nějakou brutální rýmou. Určitě to ale nebylo očkováním. Další padesátník chodil tři dny v práci jak mrtvola, pořád se klepal a od té doby pořád kašle a prská na všechny, ale je očkovaný, tak se testovat nemusí. Ten první mě poslal rovnou do..... když jsme se bavili o třetí včeličce pro všechny, ne jen pro staré, jak se původně tvrdilo.
Tady se řeší jen kovid. Ale že od začátku školního roku jsou děti, hlavně ve školkách, permanentně nemocné, nikdo neřeší. Je to vidět na počtech, kolik jich tam je.
Vždyť je to celé na hlavu. Očkovaní důchodci lezou po obchodech denně, a to v tom kaufu vydrží klidně dvě hodiny a přitom se pořád mele o tom, že se musí víc lidí naočkovat. Těch, co ten kaufland proběhnou za tři minuty,
Malá hospoda nesmí obsluhovat "infekční" lidi, ale ti samí si ten oběd můžou dát v v jídelně v globusu kde je cca tak 200 míst?
Nevěřím, že ti co vymýšlí ta pravidla jsou střízliví a ví něco o tom jak žije normální člověk.

NSumec 007 - Profil | Čt 4.11.2021 18:06:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ty Romane , když se na tebe podívám z dálky tak sice vypadáš jako kretén, ale zblízka ,zblízka je to pravda( copy Probudím se včera )
Já bych jen dodal že zblízka je vidět i bezpáteřní hovado...🤮

Nukara tuka - Profil | Čt 4.11.2021 12:13:26

,

NSumec 007 - Profil | Út 15.6.2021 20:06:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

🤟

Nsven - Profil | St 10.3.2021 15:23:23

.

NDědek - Profil | So 27.2.2021 14:06:18

sven >> A bude fakt hůř. Lidi už toho mají plnou prdel. Jsem rád, že jsem s tím praštil. Na tomhle bych se nechtěl podílet ani náhodou....

NDědek - Profil | Pá 26.2.2021 13:16:14

LOCKDOWN je nástroj zúfalcov, NÚDZOVÝ stav je prejav zbabelosti


NTom - Tuk - Profil | Út 23.2.2021 16:24:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nechci vysírat, ale tohle mne nadchlo jako zatím máloco v posledních týdnech...

“Můžu ráno sednout do tramvaje plné lidí?”
“Ano, můžete, proč byste nemohl?”
“Můžu z té tramvaje přestoupit na plně obsazený autobus a odjet na šachtu?
“Ano, můžete, proč byste nemohl?”
“Můžu se na té šachtě se stovkou chlapů převléct do mundůru?”
“Ano, můžete, proč byste nemohl?”
“Můžu pak s dvaceti chlapama sfárat a osm hodin tam bez ochranných pomůcek v partě rubat?”
“Ano, můžete, proč byste nemohl?”
“Mužu pak vyfárat a s chlapama se osprchovat, jak kdybychom byli to….?”
“Ano, můžete, proč byste nemohl?”
“A můžu si pak dát s partou u výdejového okénka jedno kelímkový točený, abychom to spláchli?”
“Ne, nemůžete!”
“Proč???!!!”
“Mohli byste chytit Covid a umřít!”

NDanda05 - Profil | Ne 21.2.2021 13:23:15

cuchak >> tak to je nějak už dané, že každý kdo má jiný názor na ty opatření atd, je hned označen za popírače a podobné nesmysly.. A ještě je mu většinou řečeno že je bezohledny a ať počká až sám nakazí svoje rodiče.. Jo to je takový kolorit dnešní kovidove doby.
S tím se pak těžko diskutuje.

Nsven - Profil | Ne 21.2.2021 11:29:30

cuchak >> Jsme tady až na výjimky samí laici a proto přebíráme a diskutujeme různé pohledy, různých odborníků.
Nebral bych to jako zpochybňování. Nejrůznější oficility které nám vládní a vládou dosazení odborníci předkládají a obratem mění jak ponožky, nelze považovat za dogma.
Řada neméně věhlasných odborníků, kteří stojí mimo hlavní proud, sdílí třeba jiný odborný názor a jejich umlčovaní, nevnímám jako přínos pro řešení ..ale naopak.
Diskutují tu dospělí a svéprávní jedinci s historickou zkušeností, že ne vše je takové, jak se na první pohled jeví a že co je dnes tak, zítra bude naopak..
Ani sami odborníci nejsou v jednotni v názoru, a se získáváním dalších a dalších poznatků, sami svá původní prohlášení korigují .. je to přirozený vývoj.
Pokud bychom se měli bát projevit svůj názor pro hrozící sankce, snadno bychom mohli pozvolna sklouznout k neblaze proslulé historii, kdy zpochybňovači a schvalovači, končili v lepším případě za mřížemi a v horším u zdi...

NTom - Tuk - Profil | St 10.2.2021 16:54:41

Lasskoun >>

Ahoj. A těch vědců už mám také plné brýle... Je mě moc líto, ale prostě stačilo...

https://dfens-cz.com/wuchanska-chripka-rok-pote-kdyby-blbost-nadnasela-a-kulveituv-paradox/

Pobýval jsem teď nějaký čásek v I a v D. Lidi už na tu šaškárnu totálně serou. Policajti přestali vysírat lidi kvůli rouškám, půlka prodavaček v marketech to má také na háku, černoši s teploměry u vchodů už se postupně zase stávají nezaměstnaným/telnými. Už opravdu stačilo...

Tak dlouho bylo vrtěno psem, až se ocas utrhl.

A ano, Dr. Bukovský je vyjímečný. Kdyby nic jiného - v postatě se pomalu ale jistě stává indikátorem všeho chorého kolem kovidiocie.

A ano, dospěl jsem k opačnému náhledu věcí kolem Kovidu v mnoha ohledech. Zejména pak ve světle nesmyslných, naničhodných (báječné slovo, díky bratia Slováci) buzeračních chaotických a především naprosto neúčinných vysírek na lidi, vysírek na většinu živnostníků, vysírek ... éeeeee úplně na všechno =)

Nmlaďoch - Profil | Út 9.2.2021 7:39:26

z FB

Robert Raiskub

Pan ministr zdravotnictví Máloplatný už neví jak by se pomstil lyžařům a tak sepsal pohádku o tom kterak zlý lyžař covid po Čechách roznesl bohatě ilustrovanou grafy a barevnými mapkami...nevadi narvané MHD, obchody a fabriky..vadí neposlušný lyžař na čerstvém vzduchu, navlečený od hlavy k patě a dodržující díky lyžím na nohou rozestupy o kterých se nám ve výše jmenovaných institucích může jenom zdát, tvořící si díky pohybu daleko větší imunitu než poslušná ovce dřepící doma a ládující se práškama...pane ministře je to ubohý a působíte jako malé naštvané dítě a naprostý zoufalec...pokud jste byl před nástupem do funkce uznávaná lékařská kapacita tak po odchodu si od vás nikdo nenechá ani změřit teplotu...😅😅

Nsven - Profil | Út 2.2.2021 18:00:53

rybomil >> No však jo, co pantáta slíbil, to také splnil... .-)
Dneska je milionářem každý majitel garsonky a chalupník s kozou na záhumenku, dokonce multi..
A kdo hodně pracoval a hodně šetřil, tak si pár grošů do důchodu naškudlil... https://forbes.cz/nejbohatsi-cesi-2020/
Místo jedné státní bančičky, máme celou síť soukromek se zahraničním kapitálem, kámoši spoza kopečků na nás nedají dopustit, bo jsme s nimi v jednom šiku..
Nepotřebný žlutý kov, jsme s nimi výhodně vyměnili za rotačky na dotisk,
Postavili nám tu krásné a moderní montovny, supermarkety se zahraničním zbožím, banány jsou levnější než jablka a teď dostaneš grátis i americký pigáro na čínskou chřipku ...božínku..co by lidi chtěli víc.... ? .-)

NRudina - Profil | Út 2.2.2021 12:10:48

Lasskoun >> tisícům lidí odložili operace: Co myslíš, promítne se do počtu zemřelých i zanedbaná lékařská péče?? Jak dneska léčí doktor, když máš teplotu a bolí tě v krku, tak tě pošle na test, když je negativní test, tak ti smskou pošle neschopenku a ani tě nevidí.

NPavelJ - Profil | Ne 10.1.2021 22:48:17

Gašpi >> to může fungovat jen když to s nimi budou lidi hrát. Bureš je sračkomet, nedokáže důsledně ani vybudovat hrůzovládu protože kradne a nic jiného ho nezajímá. Nedivil bych se, kdyby chtěl zmizet po anglicku a posadit tam třeba Havlíčka a čau lidi;)

Nsven - Profil | Pá 8.1.2021 15:46:54

Dědek >> .

Nsven - Profil | Ne 27.12.2020 13:14:00

🐧

NNed - Profil | Po 21.12.2020 8:19:57

FockeWulf >> Mně osobně jiná orientace nepohoršuje, pohoršuje mne její propagace. Může se za pár let stát, že pedofilie bude na úrovni homosexuality.

Ntomvec - Profil | Čt 17.12.2020 16:35:02

Lasskoun >> Pominu-li tvé ambice zápasníka MMA s téměř dokonalou postavou antického boha, který zvrátil proces stárnutí psaním příspěvků do internetové diskuze, když zrovna nenahání po nocích pytláky, hoď do placu trochu informací o tom, jak jsi přeprogramoval kávovar. To mě velmi zajímá. Víš, takové ty informace, na jaké architektuře takový kávovar běží, jak jsi vyčetl firmware z paměti toho zařízení, jestli to má normální RS232 rozhraní, nebo jsi to vyčetl přes SPI, I2C nebo jinou sběrnici, jak jsi to debugoval, upravil a nahrál zpět a tak. A jak jsi pořešil kontrolní součty toho firmware, pokud tam nějaká kontrola byla.

NKáceč - Profil | Čt 10.12.2020 19:09:32

NLosPafkos - Profil | Po 16.11.2020 18:37:40

Denny >> ekonomika je tu v hajzlu,polovina hospod nepřežije,vláda utrácí prachy od našich pravnoučat a příští rok musí nutně nabrat další tisíce státních úředníků.To je tak,když je u kormidla dobytek.

NGašpi - Profil | Pá 30.10.2020 16:06:20

Lasskoun >> je více variant a barevných provedení .... objednávky přes SZ ...... nošení roušek má svůj význam, chraňme se navzájem !!! ...

Ndrvoštěp - Profil | Ne 18.10.2020 11:46:08

🤫🤫🤫

NPike - Profil | Čt 15.10.2020 13:45:13

Pedro1 >> Já bych ještě dodal, že mne ty naše statistiky nejsou úplně přesné. Všech těch 2 000 + mrtvých dnes určitě nezemřelo na Covid. Část ano, části pomohl k rychlejší smrti, část zemřela s ním.
Blbé je, že se umí dobře šířit, blokuje právě nemocnice a péči a kdyby nebyl, tak by někdo mohl žít dýl. Chřipku by třeba nechytil a nebo by ji přežil.
Takže za mne zbytečně nezlehčovat, chovat se rozumně, mít v patrnosti, jestli nemůžu nakazit starší a nemocné a na druhé straně to taky nepřehánět.

NPike - Profil | Čt 15.10.2020 13:17:43

milanpindryc >> zkusím znovu. Během toho období březen - začátek května bylo v New Yorku o 24 000 úmrtí víc, než co je pro toto období dlouhodobý průměr. Ten je normálně 8 000 a zahrnuje sezónní chřipky, virózy. Prostě v minulých letech s chřipkama, Sars, Mers atd v průměru zemřelo 8 000 lidu, teď 32 000.
Přesnější by bylo, kdyby se nebral průměr, ale třeba jen číslamza poslední léta, jestli tam nebyl podobný výkyv. Zajímavé by bylo číslo z poslední doby, kdy byla v NY silná epidemie chřipky.
A to, že někdo umře proto, že se mu nedostalo ošetření kvůli Covidu, protože byly nemocnice zahlcené, to je myslím správné počítat, protože kdyby nebyly, tak by v důsledku nedošlo k odložení či zanedbání.

NKáceč - Profil | St 14.10.2020 21:39:13


NJiryyy - Profil | Út 13.10.2020 21:41:02

sven >> Na jaře jsem znal jen jednu paní, která se nakazila a to jsem ji ani neznal osobně (byla to máma mého kamaráda). Nyní nakažených lidí znám osobně již desítky (jeden z nich bohužel leží ma ventilátoru) a to nepočítám kolegyně z práce a seniory, o které se tam staráme. U nás v domově seniorů je to mega průser, padají pečovatelky i zdravotní sestry, za chvíli bude muset nastoupit armáda, jestli to tak půjde dál. Dokonce i mne tato nemoc vyřadila z pracovního, ale hlavně rodinného procesu. Je to fakt síla, nikomu tohle nepřeju zažít..
Buďte zdrávi a chraňte sebe i sve okolí, fakt to za to nestojí.

Nnofish - Profil | Ne 11.10.2020 18:44:36

1Mara >> Bych mu přál, aby až mu praskne cévka, mu doktor řekl, že nemá testy a nemá chodit, protože by mohl nakazit jiné, v čekárně... Jsem to tu už dnes psal.
Nedělám si z toho srandu, ale myslím si, že při téhle hustotě lidí, co na planetě je, se nikdo tomuhle nemůže divit. Na konec to stejně skončí tak, že v číně měli amíci fabriku co tam pro ně něco testovala, aby to nebylo na jejich území a víc lidí umře na banálnější věci, ne, že by nebyli doktoři, ale že na kovidu se dělá lepší byznys....
Viděl jsem to v létě, ve vedrech... měřit teplotu, aby ti někam povolili vstup....komedie.
A náš systém? Ať se nediví, že nemocní lidé jdou mezi ostatní. Vsadím se, že většina jich si nemůže dovolit marodit, musí do práce, musí do obchodu nakoupit.... tohle už tady je roky a bývalé vlády to jen podpořily, neplacení začátku nemocenské, banky nezajímalo, jestli máš na splátky a státu to bylo jedno.....Najednou to všichni řeší, co bylo před rokem tvým problémem.... I ten princip, že nemáš práci, tak tě má živit ten s tím co bydlíš, nenahrává tomu, aby nemocný člověk šel někam do izolace, jedině že by ten hotel platil prymula..... Žijte ve strachu lidi.... sranda to asi není, ale vyhrožováním a strachem se nikdy nic nenapravilo... ( a to jsem prý pesimista, podle okolí).

NSumec 007 - Profil | Čt 17.2.2022 11:30:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

sliver >> jo takový lidé vidí že najednou se svým QR kodem jsou něco víc. Já to vidím mezi dá se říci známými, to že se vůbec nikdy nesnažili žít ani trochu zdravě, sport jim nic neříká, ale nasadí si na držku kávový filtr, do pravý ruky founa s QR kodikem a jsem něco víc a vy ,sice zdravej póvl , ale bez QR , prostě nic a nikam.
Že je vše protiprávní, že ti zmrdi ve vládě a parlamentu jedou stejnou mantru a najednou když jim někdo dá ochutnat vlastní medicínu tak najednou skáčou jak čertíci. Ale my co víme o co jde tohle prostě víme, těm QR kodařům je ztráta času tohle vysvětlit...

Njeden3 - Profil | Út 15.2.2022 14:15:02

iwanhoe >> ty jsi pouhá ovce,která si svoje práva nechala v zájmu bohaté vládnoucí menšiny klidně sebrat,ty jsi tímto navržen na vyznamenání vzorný ovčan :-) a máš úplnou pravdu,asi vás ovčanů je opravdu většina
přesto jsou všude na západě tací,kterým se prostě nová totalita nelíbí a ať se ti to líbí či ne,budou muset mocní moc falšovat volby,aby se u moci udrželi,protože i těch zatím tiše nasraných valem všude přibývá :-)
třeba tě mocní i přiberou do party,když se budeš pěkně lísat :-)
a pokud máš na mysli práva těch "ostatních" můžeš mi říci,jaká to jsou vzhledem ke kovidofašismu? Pokud to vztáhnu na vakcínu a budu bezbřehý optimista-tak by měla zabránit hospitalizaci - což vidíme,že stejně nazabraňuje-viz oficiální čísla......o tom, že opíchaný mě nakazí stejně jako neopíchaný jsem se osobně přesvědčil a PŘEŽIL bez návštěvy lékaře :-) takže nikoho nezatěžuji a neohrožuji více než opíchaný
takže je to jen vaše zbabělá hysterie,co z vás udělala ovčany

NSumec 007 - Profil | Po 31.1.2022 11:13:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

😀

NKáceč - Profil | Po 24.1.2022 18:14:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

sven >> poslat dítě do očkovacího centra na tečku může jen rodič debil. Ze zákona smí děti očkovat jen pediatr. Zažalovat a zavřít.

NSumec 007 - Profil | Ne 23.1.2022 10:41:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

5 kritických bodů novely pandemického zákona:

1) Česká republika se stane dekretální republikou, kde celou zemi mohou řídit ministr zdravotnictví, ministr vnitra a ministr obrany jediným nařízením. Dochází k naprosto zásadnímu přesunu pravomoci ve prospěch moci výkonné na úkor moci zákonodárné. Pokud tohle sněmovna se senátem schválí, tak se zrovna můžou rozpustit, protože budou již téměř naprosto zbytečné. Ministři budou moci nařídit povinné očkování už nikoliv formou zákona či vyhlášky, ale jedním jediným nařízením. Pokud jej pak nesplníte, hrozí vám milionové pokuty.

2) karanténu bude možné nařídit formou sms. Ta bude považována za doručenou okamžikem odeslání. Bez ohledu na to, jestli jste si ji přečetli nebo ne, budete vystaveni riziku vysokých pokut, pokud porušíte povinnost, kterou vám bude tato sms nařizovat.

3) pokuty byly nastaveny vpravdě drakonicky. Nadto novela zavádí povinnost ukládat pokuty u horní hranice sazby (tedy k 1 milionu Kč pro fyzické osoby), pokud porušíte současně pandemický zákon i zákon o ochraně veřejného zdraví. Což se vám může podařit velmi snadno, neboť se ustanovení v těchto dvou zákonech často překrývají.

4) novela obsahuje celou řadu zcela vágních a neurčitých pojmů. Ministři nám tak mohou nařídit v podstatě naprosto cokoliv. Stejně tak není například určeno, kde má nařízená karanténa probíhat. Je tedy možné, že vás KHS odešle do karantény na jiné místo, než je váš domov

5) účinnost zákona není nijak omezena. Jak už jsem tedy psal včera - dříve jsme provolávali "se Sovětským svazem na věčné časy", nyní pro změnu budeme žít s pandemií na věčné časy.

Dnes jsem měl tu možnost mluvit v Mostě s jedním s disidentů, který byl za své politické názory vězněn komunistickým režimem. Řekl jsem mu, že už to je zase jako za bolševismu.

On na to prozaicky odpověděl - "ne, už je to horší."

Musím mu bohužel dát za pravdu.

Z FB Jindřich Rajchl

Červené karty: FockeWulf, Lasskoun