Rozšíření denní doby lovu - omezení počtu návštěv ?

Když už se pohnuly svazoledy a bylo umožněno lovit na MP počínaje dubnem dle nových denních dob lovu, co k tomu zároveň přidat omezení v podobě max. 3 návštěv u vody za týden ?
Je mi jasné, že skupiny rybářů chtějící trávit u vody týdny apod si rovnou řeknou, co že je to nesmysl, který jim má jen ještě víc znepříjemnit a znemožnit trávit čas u vody, ale ruku na srdce, kdo z Vás kdy vydržel věnovat se RYBOLOVU (nikoli ostatním činnostem spojeným s kempováním v přírodě, spánkem apod) víc než dva dny v kuse.
Osobně bych se podobným způsobem omezit klidně nechal.
Autor diskuse: Knapík - Profil , 26.2.2018 všeobecné - RŘ, MO, svazy
Dále moderuje: Pedro1 Profil

Vadilo by Vám osobně omezí na max. 3 návštěvy u vody týdně ?

A) Ano89%

B) Ne10%

C) Bylo by mi to jedno1%

Od 27.2.2018 hlasovalo 137 čtenářů.

9 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMaxi Sob - Profil | Po 26.2.2018 17:00:44

Knapík - >> Klidně se omezuj třeba jenom na hodinu jednou týdně je to na tobě nikdo tě nenutí lovit deset dní v kuse ale pokud jedu na dovolenou na čtrnáct dní na chatu k vodě chci lovit každý den a né dva dny a potom chodit na houby to co jsi vymyslel je pěkná hovadina nezlob se na mě .

NMrknato - Profil | Po 26.2.2018 18:20:01

Pedro1 >>
Povolenka pro RS a členy výborů zdarma.
Povolenka pro důchodce nad 80 let 100,-Kč
Povolenka pro důchodce a invalidní důchodce všech kategorií 150,-Kč
Povolenka pro pomocníky RS 200,-Kč
Povolenka pro pomocníky a poradce členů výborů 300,-Kč
Povolenka pro pomocníky pomocníků a poradce poradců 500,-Kč
Povolenka pro CaR a WaM Kapráre 30.000,-Kč, protože to všechno spískali, dobytkové a jak krásně se tady chytalo, než začali se samoseky, oleji, kyselinami a můčkami... a vo tom to je......

Prémie : za zobát volavky a kormorána 1000,-Kč, za zakázaný a zabavený samosek 5000,-Kč a za skalp (biwi two mann) WaM 10.000,-Kč

NDanda05 - Profil | Po 26.2.2018 17:04:54

Ja te nechápu. To už je nějaká uchylka ne ? Jako neustále něco regulovat a zakazovat. Jako ze když ty na ryby nechodis tak ani ostatní ?

NPedro1 - Profil | Út 27.2.2018 14:36:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kubas. >> Dokážeš si to představit,přednáškový sál,v hledišti komplet KD člení,k tomu dalších 25 vláčkařů a na podiu Poušťák názorně ukazujíce,jek se navazuje rovnátko na kurvítko,aby se prefíkaný kapr píchnul už jenom při pohledu na neutrální popku vznášející se přesně 3,45 mm nade dnem?A do toho Mrknato v první řadě s dotazem,proč nepoužije taky můčku?:-))))))))))))))

NPedro1 - Profil | Út 27.2.2018 9:20:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Koukám i kdyby ve vodě bylo posledních deset ryb,95% rybosportovců by stále hejkalo,že je třeba zmírnit omezení a více povolit.A nikomu z nich nedocvakne,že když už teda těm rybám dáváme celý rok na prdel,že bychom si mohli z toho našeho krajíce zábavy taky kousek odpustit a trošku těm rybám pomoci,aby se daly dohromady.
Ale to ne,Já,já,já,já,já chci,můžu,nemůžu,musím,já,já,já,.....,seru na ryby,protože já,já,já.

Takže až bude za 20 let ve vodách půlka ryb co je tam dneska a za 40 let půlka té půlky,tak si vzpomeňte na tu sobeckost,kterou jste tak vehementně prosazovali,kokoti.

NDarďas - Profil | Po 26.2.2018 16:57:14

Chodím hlavně vláčet.Už tak můžu jen půl roku,takže další omezení určitě ne.

NExPr3v1t - Profil | Út 27.2.2018 9:23:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vidíte ten paradox? Jedna skupina chce slepě tepat do přírody nonstop a druhá by jí ráda dala odfrk a odepřela si kratochvíli kvůli vyššímu principu. Ta druhá má evidentně inteligencí navrch, to je prostý fakt.
Tohle je neřešitelný střet s blbcem v národním rybářském měřítku a dle mého názoru jest takový problém jinak, než silou, neřešitelný a nemá tedy inteligentní řešení...

NExPr3v1t - Profil | Út 27.2.2018 8:38:14

Knapíku, já si vždycky myslel, že na boj s větrným mlýnem jsem z nás dvou větší specialista já, ale smekám, čumím, musím uznat, že tomu tak není :-D
Nejvíc v prdeli je, že drtivá většina negativních reakcí vychází z hlouposti a sobectví, protože já chci, já můžu jen tehdy a bude to jak já si přeju...já já já já já já...nikomu nedochází, že se ve vztahu k přírodě a jejím zákonům chová jako přerostlej fracek co potřebuje facku od maminky, aby se probra a sedl si na svoje místo...
S drtivou většinou sobeckých poloprimitivů nelze řešit nic konstrukčně, jedine destrukčně a silou, protože na blba, co si myslí, že drancovačka nonstop je pořádku nic jinýho než rána do palice nezabere...
Dám příklad multikulturalismu. To se do nekonečna ustupuje roztahovačnému hostu. A co je kaprařina? Stejný princip, akorát se ustupuje roztahovačným blbcům...těm blbcům, díky kterým musíš mít zelenou vestu 100m od fabriky, těm blbcům, kvůli kterým řvou pásy v autě...a tak dále...

NKnapík - Profil | Út 27.2.2018 7:18:48

Předně bych chtěl poděkovat všem diskutérům za příspěvky, sice jsem si nevšiml, že by téma znělo : Je zadavatel diskuze duševně zdráv, ale to se dá omluvit nedostatkem důvtipu a Vašeho vlastního intelektu ... Ty Vaše invektivy a výlevy na moji adresu, pánové, o Vás samých vypovídají víc než si myslíte. Kapka sebereflexe by asi neuškodila. Nepřipadá Vám to vůči vodě a její osádce z Vaší strany malinko sobecké ?
Mj. 3 dny lovu v týdnu znamenají krásných 6 dní rybolovu v kuse pro ty, kteří nežijí pro nic jiného než týdenní rybářskou dovolenou. (Pá-St)
Dále, já nikoho nesortuji, jak je vidět. rybařící národ se umí rozškatulkovat docela dobře sám :-))
Ad Čík : určitě ano, o to víc bych se pak snažil ...
Rybovrah : obávám se, že opak je pravdou
Hraji : nevšiml jsem si, že bych nějaký návrh podával, tudíž nemůže být ani charakterizován Vašimi slovy

NMrknato - Profil | Po 26.2.2018 20:16:03

kandát69 >> Já myslím, že papíry na hlavu by potřeboval ten, kdo prodloužil doby lovu, začal si hrát s vyhláškou......zavedl K70 a loví samosekem. Ty věci spolu souvisí.

NSharry - Profil | Po 26.2.2018 19:08:33

Mam to !! :-)), no neni to sen kazdeho z nas ( obrazne) :-D

Ndizlektik fídža - Profil | Po 26.2.2018 18:49:39

Rovnou mi dej červenou ....protože tohle normálního rybáře ani nenapadne ja bych byl u vody nejraději celý život a občas si odskočil domu atd .....takže ty si normalni magor )))))

Nhraji - Profil | Po 26.2.2018 17:45:09

Takto nepromyšlený a nedotažený návrh bych rozhodně nepodpořil. Proč bránit lidem být u vody, když jim to právě novela vyhlášku umožnila ve větší míře? Nejde přece o čas strávený u vody, jde o úlovky, které se odnesou. Dokázal bych si představit omezit na tři dny v týdnu lov dravců, ale to by se muselo zavést značení docházek jako je na P vodách. Ale lov ostatních ryb klidně sedm dní v týdnu, jako na P vodách.

NWillow - Profil | Út 27.2.2018 13:32:19

Já můžu na pstruhovce muškařit nebo vláčet jen 3 dny v týdnu.!!!!!To je jako taky špatně.
Stejným způsobem bych omezil přívlač dravců na Mp vodách 3x týdně a konec.
Chytání dravců na 2pruty na rybičku(živou,mrtvou) bych zakázal úplně.!!
Pak všude zavést,po přisvojení 2ks/7kg vyjmenovaných ryb končí denní rybolov.

NKnapík - Profil | Út 27.2.2018 13:09:27

ogon ESC >> třeba tu, že by nebyl na vody takový tlak, že bychom se na ty ryby mohli o něco víc těšit, protože by nám byly vzácnější a nebraly bychom je jako něco zcela běžného.
Podívej se, za posledních pár desítek let se tlak na vody jednoznačně zvýšil, zlepšila se kvalita vybavení a to nejen prutů ale i krmení, na kterém se ryby stávají prakticky závislé, které se hrne do vody bez jakýchkoli množstevních limitů. Ryby se ocitají pod stále větším tlakem my, rybáři, jako uvážení hospodáři bychom měli přemýšlet i o tom, jestli je lovit a to pokud možno stále, je ta správná cesta. Svaz už pochopil, že mezi lidmi jsou rybáři, kteří si neumí zapamatovat denní doby lovu a tak je zjednodušil a prodloužil, bohužel už si asi neuvědomuje druhou stránku této změny.

NEsox 2 - Profil | Út 27.2.2018 10:03:31

Musím se tu jen smutně pousmát. Ano kdysi jsem také rybařil v Jižních Čechách, Otava, Blanice, Orlík, ale to už je dávno. Hodně se toho na našich vodách změnilo. Dnes rybařím již jen v zahraničí, z lodi a to většinou celý den, někdy i přes noc. A díky rozlehlosti revíru tam někdy za celý den nikoho nepotkám. A co je také fajn, jsou tam na rozdíl od nás rozumné předpisy pro rybaření. Rybaření na 2 pruty, 2+1ryby za den, chytání přes noc a další a další. A i když je i tam rybářů hodně, soudě podle kotvících člunů v přístavech ryb je tam stále dost. Čím to asi bude že.
A u nás? Stále se řeší doba lovu, velikost a četnost ponechaných si ryb, rybářský tlak na některé revíry a další. A kde je vlastně problém? Podle mě je rybářů prostě moc, určitě více než dříve. Dnes je ( oproti dřívějšku kdy to byla zábava většinou "důchodců") rybařit móda, styl, trend a obchodní sektor to jen podporuje. Rybářské závody kam se jen podíváte, značkové rybářské vybavení, oblečení, čelovky, nástrahy a návnady. Rybářské vybavení je stále kvalitnější a mnoho z nás má peníze a někteří i dost času se svému koníčku věnovat. Různá omezení a zpřísňování předpisů a nařízení soumrak rybaření v Českých zemích jen prodlouží nic víc. Bohužel.
Jen pro ilustraci a k tématu k článku, foto mé docházky k vodě.

NKalopa - Profil | Út 27.2.2018 7:42:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jestli by mi vadilo omezení docházky k vodě? Ano, vadilo. Nicméně pokud by takovéto omezení přispělo ke zlepšení rybí osádky a ulevilo od rybářského tlaku na revíry, tak proč ne. Já bych to přežil a to mám docházek k vodě cca 150 ročně (od jara do podzimu chodím po práci na pár hodin vyčistit hlavu).

NExPr3v1t - Profil | Po 26.2.2018 21:18:29

megalodon >> ja jsem u zdi narku byl a lidi tam nefnukaj, jen tak mimochodem...je tam hic jako krava, ponevadz v krataskach tam nepustej ani amiky, dostanes jako bila piha na kakaovy prdeli papirovou cepicku, vrznes prani na papirku mezi dva erodovany sutry tak namrdany papirkama jinejch nebozaku, ze to drzi asi jako mokry mejdlo na skle a v mym pripade premejslis nad tim proc by ti zidovskej buh, ve kteryho neveris, mel privest do postele sametovy kozicky nejaky Lady z Berouna...me tam proste tehda nic jinyho nenapadalo, protoze mi tekl curek po zadech az mezi pulky...pekne zkurvenej ten Jeruzalem v tondlenctom...turisti...jako kaprari...moc a vsude a nevi kdy prestat..jojo..jako amici v Benatkach...

Nkubas. - Profil | Po 26.2.2018 20:36:48

Poušťák >> Tady vidíš, co dělá inhalace Odkopane selky :-).

Nsplavek - Profil | Po 26.2.2018 19:38:57

Knapík - >> Nesmysl, ty to bereš z pohledu kapraře, který jede někam kempovat , grilovat, pít , dělat čurbes a u toho tak trochu možná rybařit.
Když se na to podívám ze svého pohledu rybáře, co jezdí k vodě tak na max pět hodin lovu. Tak v to nevidím nic přínosného. Jsou týdny, kdy mám relativně dost času, tak si na pár hodin zajedu, třeba pětkrát v týdnu a je doba, kdy ten čas nemám a jezdím třeba jednou za čtrnáct dnů, tři neděla a jsem rád, že si ten čas vyšetřím, ale když ho opravdu mám tak neváhám jezdit denně.
Nemohu se zbavit dojmu, že omezováním se nic nevyřeší. Vyřešila prohibice problém alkoholismu?! Vyřešil hrdelní trest zločinnost?!...atd...atd....Jestli by tedy nebylo vhodné zakázat lov ryb úplně. Vše by se vyřešilo, nebyl by problém se zarybňováním, nebyl by problém jak s masaři, tak chyť-pusť teroristy, nemuseli bychom řešit problém úbytku ryb zejména těch původních lososovitých a reofilních , predátoři kormorán, vydra, volavka...atd..by nás vůbec nevzrušovali. Žili bychom šťastně do konce svých dní??!!!!!

NMrknato - Profil | Po 26.2.2018 19:35:40

u x a >> Dokud neumrzneš.... to do konce doby lovu hravě zvládneš.....

NLosPafkos - Profil | Po 26.2.2018 19:20:47

Poušťák >> otec myšlenky byl Kim starší,číňaň to jen tradičně ukradl :-)

NPiškothonza - Profil | Po 26.2.2018 19:00:13

nějaky jelito pustí stará na ryby 3x tejdně a on by to rád zaved i ostatním...kašpare....kartu prosím...

Nsindeji3 - Profil | Po 26.2.2018 18:53:30

Mrknato na obzoru - čas hodit diskuzi do ignoru v rámci zachování duševního zdraví.

NLosPafkos - Profil | Po 26.2.2018 17:56:40

Pedro1 >> 800,- na den jak na Medvědíně :-)) 9.00 - 17.00 :-))

Nsindeji3 - Profil | Po 26.2.2018 17:54:02

Knapík - >> Z pohledu rybářů jako jsem já, kteří celý rok jezdí maximálně jeden den (v naprosto výjmečných případech dva dny) v týdnu a pak o dovolené jedou třeba dvakrát ročně na týden na ryby, je to něco, co zničí rybařinu, jak jí znám. Navíc v tom neshledávám nic, čemu by to mělo pomoct. Lovit 6 dní v kuse to nikomu nezabrání, jenom to komplikuje situaci lidem např při vyřizování termínu třeba když si pronajímáj chatu (muselo by to být pokaždé pátek-středa). Na pstruhovkách toto omezení (3 vycházky/týden), jak platí dnes, naprosto podporuji. Ale o tom to není. Jak jsem to pochopil jen o to trošku rozdráždit kapraře, což je mi ukradený (ještě navrhni zákaz samoseku, aby to bylo komplet). Ale mě by to zničilo prázdniny. Když už mám konečně volno, celý rok se na to těším a pak bych mohl chytat jenom 3 dny... tak to by mě pěkně štvalo. A určitě by mě nikdo nevzal 300km na rybářskou chatu kam už 30 let děda jezdí, má to tradici a skvělou atmosféru a jsou tam 14 dní. Ještě, že nic takového nebylo, když jsem byl malej a mohl si prázdniny užívat na rybách, kdy bylo naprosto běžné, že jsme s dědou byli každý den v týdnu alespoň na jedněch rybách a někdy i dvakrát denně (ráno pstruzi, večer rybník). U nás jsme zas s kamarádem jezdili k rybníku asi 5 dní v kuse na kole a rád na to všechno vzpomínám. O tohle všechno bych přišel.

Nsupinna - Profil | Út 27.2.2018 17:03:04

Pedro1 >> Já být váma, tak to tady uzavřu. Anketa vám jasně dala najevo, co si o tom lidi myslí...

NExPr3v1t - Profil | Út 27.2.2018 15:21:38

pro ty co neví, ROFL je toto:

Nogon ESC - Profil | Út 27.2.2018 15:10:35

ExPr3v1t >> jo blbečku. Narážím na to že seš dement, kterej neumí nic víc než ťukat do klávesnice sračky

Nkubas. - Profil | Út 27.2.2018 13:59:29

Poušťák >> Jak to víš :-)))? Zase máš pravdu.

Nkubas. - Profil | Út 27.2.2018 13:51:09

Poušťák >> Zase jsi měl pravdu. Jak ty to děláš :-)...

Nsupinna - Profil | Út 27.2.2018 13:40:49

ExPr3v1t >> Pouze hňup o sobě ani v nejmenším nepochybuje!
(řekl jeden moudrý člověk)

Nkubas. - Profil | Út 27.2.2018 13:32:49

ogon ESC >> To vůbec, ale nazývat postiženou osobu dementem je trošku za hranicí nemyslíš? Hlavně, aby byl nějaký blbý kapr v pořádku a mohl jsi ho opakovaně omatlávat, to už je rázem v pořádku a ta hlavní priorita co :-)?

NKnedla12 - Profil | Út 27.2.2018 10:42:19

ExPr3v1t >> Můj poslední komentář
Jde to říct i jinak, to že náš prezident mluví jak dlaždič je jen vyústěním současného stavu. Kdo je víc v konverzaci agresivní, ten vyhrává. Ostatní se tomu přizpůsobují a vzniká začarovaný kruh. Tímto se vracím k mému prvnímu komentáři kde jsem to už psal.

MRK může být zdrojem dobrých myšlenek které by se mohly přenést do rybařiny, ale tohle je z bahna do louže.

NPedro1 - Profil | Út 27.2.2018 10:29:09

Sharry >> To určitě ne,já to psal ve zkratce a Mrknato mě pak doplnil.
Každopádně procento dětí a důchodců ve svazu nebude zase tak veliké.Těm bych klidně udělal 50% slevu,případně možnost si povolenku odpracovat/nějak zasloužit.
Třeba u dětí by to mělo určitě výchovný efekt,kdyby věděli že za pomoc na výlovu/úklid kolem vody/nastřádání 50 kg tvrdého pečiva/..... mají povolenku třeba zdarma.Jakože bez práce nejsou koláče.

Ale obecně by rybolov neměl být všelidovou zábavou "zdarma" pro každého kdo umí trošku číst,zná někoho kdo umí psát a pozná kapra od bělice.Možná.

NPedro1 - Profil | Út 27.2.2018 10:09:09

FRANK71 >> Proč to nikdo neudělal a proč naopak pravidla zmírňuje Ti je Fando jasné,jestli se nepletu.Myslím nahoře.
Lidé kteří se omezují jsou,není jich moc,ale jsou.
Ale ani ty peníze které z toho cinkají nedokáži oddalovat do nekonečna tu chvíli,kdy už bude pozdě.

Myslivci taky nestřílí hlava nehlava od jara do podzimu a pak na schůzi nebrečí,že mají prázdnou honitbu a jediné co tam běhá jsou "nasypaní" bažanti".
Svaz,potažmo rybář by měl být i správný hospodář a měl by se podle toho chovat.Měl by se chovat tak,aby byla nějaká rovnováha.Bereme více než před 10 lety,musíme i více dávat,povolíme tohle,omezme tamto,je málo toho,chraňme to,je moc tamtoho,omezme to.

NExPr3v1t - Profil | Út 27.2.2018 9:59:06

Knedla12 >> Byť tu politickou postavičku úplně nemusím, tohle sedí:

„Vždy mě dojme příklad malého hmyzu, například včel. Přírodní zákony nařizují, aby včely pracovaly společně, mají-li přežít. Výsledkem je jejich instinktivní smysl pro společnou odpovědnost. Nemají žádnou ústavu, policii, náboženství ani morální výcvik, ale díky své přirozenosti pracují věrně pospolu. Občas možná bojují, ale většinou žije celá kolonie ve vztahu spolupráce. Lidé na druhé straně mají ústavy, rozsáhlé právní systémy a policejní síly. Máme náboženství, pozoruhodnou inteligenci a srdce schopné milovat. Přesto však v praxi naše vynikající vlastnosti za tímto malým hmyzem zaostávají. V určitých směrech cítím, že jsem ubožejší než včely.“

Dalajlama

NKnedla12 - Profil | Út 27.2.2018 9:57:41

Možná ještě před tím než se začnete ohrazovat inteligencí, hloupostí, múčkami a samosekem, mohli by jste si taky uvědomi, že jsou lidé kteří v blízkosti domu žádnou pěknou vodu nemají a tak raději jedou přes půl republiky aby si mohli zachytat 2x do roka týden v kuse pěkné ryby, užít si přírody, odpočinout si od civilizace.

A kdo přírodě dá přírodě víc na prdel, člověk který má 30 docházek z toho třeba 14 v těch dvou týdnech, nebo někdo, kdo jde ročně 150x? Já to nevím, ale pár lidí tady ví všechno nejlépe takže ti by mi to mohli říct. Vznikl tady jakýsi nepřekonatelný most a rybáři se začli členit na kapraře a nekapraře. Samozřejmě že to co se teď děje s hospodařením a celkově údržbou vod je špatně a mám strach kam až to povede, ale říct že kaprař škodí přírodě víc než plaváčkář je kravina.
Chybí nám empatie, respekt jeden k druhému a takhle se to projevuje.

NKalopa - Profil | Út 27.2.2018 9:44:36

jeden3 >> to co "navrhuješ" může být zajímavější pro lidi, co jezdí někam třeba na týden dovolené. Nicméně po těch výlevech některých kaprařů, bez kapky jakékoliv diskuse, je mi až stydno, že taky chodím na kapry. Napsat o někom, že je to blb, bez jakékoliv argumentace, proč si myslím, že je jeho názor špatně. To je unikát.

NExPr3v1t - Profil | Út 27.2.2018 8:41:20

FRANK71 >> Proč to potřebuješ vědět? Je to jednoduché. Co jediné existuje, co má své vlastní zákony? Příroda...co my děláme? Kurvíme jí...kde jinde chceš hledat moudrost? V nonstop lovu?

NKnapík - Profil | Út 27.2.2018 7:36:18

Pvl >> je fajn, když se ti lidi hromadně přiznávají ke své vlastní jednoduchosti :-) Ty sondy mají něco do sebe a výsledky se vždycky dostaví.

NExPr3v1t - Profil | Po 26.2.2018 22:32:14

arnošt >> predpis je predpis, vul zustane volem, zakon je zakon, a lidi jezdej autama dva kilometry od domova ujit na pasu ve fitku dva kilometry...

NExPr3v1t - Profil | Po 26.2.2018 22:29:49

Igo. >> takhle to uplne mysleno nebylo...ja kdybych mel tu moznost tak chodim na ryby kdy se mi zachce, i kdyby se mi chtelo na mesic...jde o jiny princpiy..a byt by mi to nevadilo, ja bych to neomezoval, vyhnal bych do kaprodrkmu sportovce a do prdele blbce a byl by na chvili klid a cas vymyslet, co s tou hloupnouci populaci dal delat....a taky Prosek moc na panstvo rvat nemoh a jak je psano, byl to hrubian co dokazal dat hlupakum po hube...takovi lide u vody chybi...

NKalopa - Profil | Po 26.2.2018 21:25:24

ExPr3v1t >> ty chlape tys tam fakt byl. U toho popisu zdi jsem se zasmál, jako cestování zpátky časem

NExPr3v1t - Profil | Po 26.2.2018 21:02:31

u x a >> videl jsi nekdy co je much na jednom hovne? Takhle vypada flek po dni krmeni, z moji zkusenosti :-D proto to nedelam, kuprikladu....

NPoušťák - Profil | Po 26.2.2018 20:34:44

kandát69 >> to ,,nelýbí" je boží,tobě se musí hodně nelýbyt...o))))

NMrknato - Profil | Po 26.2.2018 20:34:40

kandát69 >> To je přece jedno. věci okolo rybařiny by se měly řešit ne podle toho, kolik je kaprařů a kolik ostatních, ale kolik je revírů vhodných pro lososovité, dravé, bílé ryby a kolik pro kapř.

Nu x a - Profil | Po 26.2.2018 20:08:27

p.jiri >> kde je zápis na který reagujete?dříve to bylo na struhové vodě normální a nikdo se kvůli tomu nevěšel!

NDarďas - Profil | Po 26.2.2018 19:42:39

u x a >> Jsem zrovna u vody.Jen musím používat těžší olovo.

Nmzxy - Profil | Po 26.2.2018 19:15:16

Podobné nápady na další regulace a další a další omezování slušných rybářů, kterých je u nás většina bych čekal jen od zkurumpovaného nic nechápajícícho eurohujera, který za svých 17 nebo 30 tisíc éček a doživotní tučnou rentu zradí i vlastní národ....domnívám se, že na tomto serveru jde o hloupou provokaci...

...doba strávená u vody rybolovem se nepočítá do délky života....napsal kdysi jeden moudrý číňan....kdo a proč nám chce zkracovat život?

Knapíku, když po tom tak prahneš, tak se sám zreguluj...dýchej jen v pondělí, ve středu a v sobotu, v neděli můžeš na celý jeden den na ryby

Nzdeko - Profil | Po 26.2.2018 18:52:22

V letních měsících jsem často u vody víc jak 3 dny v týdnu,hlavně v době dovolených, nemyslím tím v tahu, ale potupně a myslím že určitě nejsem sám, tak že takové omezení za mě určitě ne. Ale pro co bych byl jednoznačně, by bylo razantní omezení odnesených ryb během sezony.

NVikasgard - Profil | Po 26.2.2018 18:49:19

Mrknato - Zase sis nezob ráno léky? Ještě se to dá dohnat..

NMrknato - Profil | Po 26.2.2018 18:48:20

gunners >> Vůbec nerozumíš omezování......))) Když omezíš něco, co za omezení stojí, pak i něco zbyde a to si rozdělí ti, co s tím omezováním přišli, nebo né? A na víc to vypadá dost snaživě. Takovým K70 se můžeš prosnažit i nakandidatanapredsedusvazuazdoprahy.cz.

NMrknato - Profil | Po 26.2.2018 18:41:20

computerfish >> Ono by to spíš chtělo se kouknout na ty filuty co furt nějaký omezení vymýšlí....

Natawa - Profil | Po 26.2.2018 18:30:53

Mrknato >> čau co s tím Pedrem hulíte to musí bejt matroš🚭

NRybovrah 1 - Profil | Po 26.2.2018 17:46:37

Knapík - >> To se klidně můžeš nechat omezit, evidentně si již nějakým způsobem omezen. Zřejmě mentálně

Njirisyky - Profil | Po 26.2.2018 17:39:18

Zima je dlouhá a některým to již nemyslí ☺

Nsplávkař - Profil | Po 26.2.2018 16:57:47

Ten kdo rozšíření prosadil či podpořil musí být přesvědčen o skvělé kondici rybí obsádky, zejména druhů původních, když bez dalších podmínek prosadil takovéto plošné zvýšení tlaku ze strany rybářů na revíry s VRP.