outdoor kamery - zkušenosti

Používáte někdo outdoorové kamery. v poslední době nacházím docela dost home videí natáčených těmito kamerami(př. rafan na lodi). Jaké máte zkušenosti s těmito hračkami (negativní i pozitivní), případně doporučte nějakou.
Autor diskuse: perch2 - Profil , 10.3.2013 všeobecné - náčiní, doplňky

Jkaou kameru vlastníte:

A) GOPRO hero 3 white3%

B) GOPRO hero 3 silver2%

C) GOPRO hero 3 black8%

D) GOPRO hero 2 a starší2%

E) Sony action cam AS15/302%

F) Drift 4%

G) AEE magiCam67%

H) Contour3%

I) ISAW1%

J) jiné9%

Od 21.1.2014 hlasovalo 141 čtenářů.

5 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMyskada - Profil | So 17.2.2018 22:03:18

Zkoušela jsem gopro kameru, ale ta pro mě byla velkým, ale fakt velkým zklamáním. Ted testujeme kameru od spyexpertu, tak uvidíme, jak bude vypadat výsledné video, pak podám info. Každopádně budu ráda za nějaké tipy v případě, že bych pohořela.

Ndrvoštěp - Profil | Čt 11.2.2021 22:05:13

1Mara >> To už bude kamera zralá do muzea👍😂

NObrfišlař - Profil | Čt 22.2.2018 17:19:34

Casio >> když jsem ji tenkrát kupoval, tak hlavně cena a že měla gyroskop (stabilizátor). Nechtěl jsem moc drahou, protože jsem nevěděl jestli mě to bude bavit.
Ale jsem s ní spokojen. Jedinou výtku mám, že když se vybije baterie a vyměním ji za novou, tak musím vše nastavovat v menu znovu. pokud ji tedy vyměním rychle tak si to zapamatuje.
Pak jsem četl hodně recenze a tato kamera měla i v porovnání s konkurencí ve stejné cenové relaci i lepší video. Taky má docela velké příslušenství.

https://www.sjcamczech.com/news/sj5000x-elite-to-ne​jlepsi-od-sjcam-recenze/

NDida - Profil | Po 26.5.2014 20:24:41

Go Pro 3+ HD Black Edition, nic lepšího není.

Nnumen - Profil | Út 21.1.2014 8:32:32

tady je pokus o průzkum dna ,kde jsem váznul.

Nnumen - Profil | Út 21.1.2014 8:17:47

tady jsou pro změnu fotky ye zakrmeného místa.

Nnumen - Profil | Út 21.1.2014 8:05:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

perch2 >> tady máš natočené video pod vodou. nalezenou malou outdoor kamerou.

NŠpráchys - Profil | Po 14.10.2013 9:51:38

perch2 - >> Ahoj, mám zkušenost s outdoorovým kompaktem panasonic FT4, udávaná vodotěsnost 12m... nějaký to šplouchnutí a krátký namočení vydržel v pohodě, ale vzal jsem ho k moři a po půl hodině se při šnorchlování vypnul, dal jsem ho do sladký vody a vše podle návodu, nechal uschnout a po otevření v něm byla vlhkost, nechal jsem ho vyschnout na hotelu s otevřeným krytem, od té doby nebere kartu, byl na reklamaci, kde mi řekli, že jsem nedodržel podmínky vodotěsnosti a že záruka zaniká, tak jsem s negativním názorem nechal odeslat znovu, jestli to přijde podruhý se stejným výsledkem, dávám to soudnímu znalci.. nechci mít těžítko za 8000, který nevydrželo to co mělo...

NMartinMakovec - Profil | Po 11.3.2013 15:57:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj Všem, s outdoorovými kamerami mám mnoho zkušeností, pokud můžu nějakou doporučit, tak jednoznačně Gopro. Mám úplně ten nejstarší model Gopro HD Hero 1, kvalita fotek je 5Mpx, takže fotky se s ní dají pořídit v celkem dobré kvalitě. Samotná kamera má 5 módů natáčení podle kvality videa. Od základní kvality až po full hd při 30fps (snímcích za sekundu). Gopro je kvalitní hračka, ale má taky své zápory.. U prvního a druhého typu této kamery se používaly čočky, které měly za úkol dělat Gopru pro něj typický efekt zahnutého zachycení prostředí (rybího oka) a v tom je hlavní problém. Pokud natáčíte na vzduchu není problém s ostrostí a kvalitou videí, ale jakmile ponoříte GoPro pod vodu, tak se kvalita snímků zkazí.. tento problém se dá vyřešit dokoupením krytu, který je určen pro potápěče a lom světla tam není tak veliký.. Jinak každé Gopro bylo dodávané s jedním krytem a dvěma vyměnitelnýma zadníma dvířkama ( otevřná dvířka - vhodná pro natáčení na motorce, autě nebo na koncertech a s uzavřenými dvířky vhodnými pro potápěče, nebo činnost, kde může dojít k proniknutí malých částic dovnitř krytu. Každé Gopro je voděodolné do 60m hloubky, ale sám mohu potvrdit, že gopro vydrží hloubku i více než pod 60m. Tuhle kameru mám už 3 rok, mnohokrát mi spadla na zem, přežila semnou pád na motorce, bouračku v autě a je stále funkční.. na ryby jí můžu jenom doporučit! Jen radím Všem aby si dokoupili nebo vyrobili zadní plovoucí dvířka, díky kterým neutopíte kameru. Co se týče Gopro Hero 2 - kvalitnější model kamery, lepší životnost baterie, lepší fotoaparát, lepší stabilizátor obrazu a regulátor ostrosti.. s touto kamerou nemám nikterak velké zkušenosti, takže nedokážu nijak popsat... Gopro hero 3 je nejlepší model kamery za skvělé peníze, kamarád jí má, ale co kritizuje je špatná životnost baterie ( má 1čka vydrží natáčet s plnou baterií 2,5 hodiny, 3ka vydrží mnohem míň.. ale zase má lepší kameru, možnost natáčení na rozlišení 4K( nejdokonalejší rozlišení co existuje) a fotit v průběhu videa, pořizovací cena bohužel vyšší, ale nahrazuje to všemi zmíněnými funkcemi.. tak doufám, že jsem vám udělal trošku přehled, kdyby jste potřebovali poradit ohledně GoPra, napiště mi, rád se s vámi podělím.. :)

NFisherman - Profil | Ne 10.3.2013 21:41:08

to je právě to že jsem ji u nikoho neviděl. snad se někdo ukáže