Výběr kaprových prutů, prosím o radu - Mivardi, Shimano, Leon, Nash

Zdravím všechny, chtěl bych poradit jaký prut si mám pořídit, tak bych byl rád když mi poradíte a napíšete jaké zkušenosti máte z uvedenými pruty 1, Mivardi Dynasty Carp, 2, Shimano Beastmaster AX 12ft- 3 lb PDL, 3, Leon Hoogendijk Basic Instinct, 4, Nash Prut Pursuit 12´ 3lb. a v provedeních ve 3lb nebo 2,75lb. Děkuji
Autor diskuse: maca33 - Profil , 11.10.2011 kaprařina - náčiní, doplňky

dressi - Profil | St 12.10.2011 8:44:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdravím Tě, řešil jsem minulý měsíc stejný problém a rozhodl jsem se pro Shimano Force Master AX 12ft - 3 lbs PDL (dvoudělička) s kombinací navijáků Shimano DL 6000 RA baitruner. Ale vůbec bych se nebál prutů od Mivardi, mám taky dva a jsem s nima taky spokojen. Důležité je, kolik chceš do těch prutů investovat.a jaký budeš preferovat lov, jestli odhozy nebo vyvážky a porobně. Pruty ve 3 lbs nejsou od různých firem stejné, doporučuji navštívit nějaký pořádný kamenný krám, kde si můžeš pruty osahat a pak si ho objednat někde na e-shopu. Taky je pravdou, že Shimano není v každé cenové kategorii top výrobek (myslím tím třeba Alivio). Jestli máš trochu trpělivosti podívej se na Sportexy, ty jsem chytil do ruky a prostě paráda, ale bohužel až den po té, co jsem koupil dvě Shimánka. Tak přeji šťastný výber a pak překrásný lov.

Erva - Profil | St 12.10.2011 7:39:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

maca33 - >> Ahoj pruty Mivardi neznám a ani bych za tím do nich určitě nešel ,netvrdím že je to špatná značka ,jen jsou z kaprařinou ještě v plenkách,Shimano- za mě taky ne navijáky ano ,ale ne pruty ,a ted ti zbýva Leon hogendijk-Basic Instinct a Nash Pursuit ,to záleží na tobě ,v každém případě si tyhle pruty osahej a teprve se rozhoduj,každému sedí prut jiný a podle mě bych ses mohl ještě kouknout na pruty Sportex i ta levnější řada má záruku na blank 10 let a s tímhle nešlápneš vedle a navíc nejsou cenově ani nedostupné,ale u Sportexu bych volil max. libráž 2,75 protože to jsou tvrdší pruty kromě Zylonů ,ale tady je cena už někde jinde ,uvidíš vyzkoušej a pak se rozhoduj ,přeji hodně štěstí.