Informace o konání rybářských závodů (aktualizace)

Kategorie: Všeobecné

Vláda ČR na svém mimořádném jednání ve čtvrtek 8. října 2020 schválila další balík krizových opatření, kterými reaguje na nepříznivý vývoj epidemické situace a rostoucí počet nakažených nemocí covid-19.

S ohledem na Usnesení vlády České republiky ze dne 8. října 2020 č. 996 o přijetí krizového opatření vám sdělujeme, že:

s účinností ode dne 12. října 2020 od 00:00 hod. do dne 25. října 2020 do 23:59 hod se zakazuje pořádání rybářských závodů, které jsou schváleny Republikovou radou ČRS (viz termínové kalendáře závodů jednotlivých odborů RT a LRU).
místní rybářské závody, pořádané organizačními jednotkami Svazu, které nejsou součástí Republikovou radou ČRS schváleného termínovaného kalendáře závodů jednotlivých odborů RT a LRU, se mohou konat za předpokladu maximálního počtu deseti osob ve vnitřních prostorech staveb a v maximálním počtu dvaceti osob ve vnějších prostorech, za předpokladu dodržení všech dalších opatřeních, která byla vydána.

Přesto pořadatelům místních rybářských závodů doporučujeme v souvislosti s nepříznivým vývojem epidemické situace a rostoucím počet nakažených nemocí covid-19, aby upustili od pořádání těchto závodů.

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/aktuality/sport/696-informace-o-konani-rybarskych-zavodu-aktualizace

MAXXSKATER, 12.10.2020

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.