Zase lín?

Kategorie: Všeobecné

Do revírů Severočeského územního svazu distribuováno dalších 700 kg krásného lína o průměrné váze 0,25 kg/ks. S línem a dravci ovšem ještě nekončíme!

Foto na webu ÚS: http://www.crsusti.cz/cz/aktuality/zase-lin

ska-la, 20.11.2019

Diskuse k bleskovce

rybomil - Profil | Pá 29.11.2019 17:35:41

fotojakes >> Jirko rozumný, jenom kolik tak je u vás ta cena toho odkrmenýho ?

splávkař - Profil | Pá 29.11.2019 17:29:57

1Mara >> tam nejde o zadnej rozpor.
Stal se tu podvod ktery zosnoval predseda US spolu se sefem sportovniho odboru CRS, hhospodarem US ve prospech party reprezentantu crs na oficialni akci pod hlavickou CRS. Cely povvod v ramci sveho PR odprezentoval sam DH na WWW strankach US. Poskozena byla asi stovka clenu CRS a cely svaz, LRU CRS byl zostuzen. Odkazovat se s obhajobou tohoto na osobni rovinu je smesne. V osobni rovine by se snad dalo pohlizet na nasledne vyhruzky DH kdyz se snazil vynutit abych o otm co on sam zosnoval a zverejnil dal nepsal. Bylo smutny pozorovat toho hrdinu internetu jak se placa ve srackach co sam nadelal a ti jco mu s tim pomahali, profitovali , zbabele mlceli. Pritom to byli ti, o ktere se DH pri oznameni kandidatury opiral.
Bylo dobre, ze se predsedou nestal a treba se pouci pro priste, memyslim, ze zahodil veskere ambice.

1Mara - Profil | Pá 29.11.2019 15:11:45

splávkař >> to je ale hlavně váš rozpor já to vidím trochu jinak.

splávkař - Profil | Pá 29.11.2019 14:44:35

1Mara >> A to je ono, ty to mas za jednu spatnou vec ktera ti neprijde dulezita.
Ja jsem opakovane DH potkal v situaci kdy si nechal tleskat tam kde by se slusnej clovek stydel, nevzpominam si ze bych od neho videl vystup ktery by si zasluuzil uznani. Rad se predvadel takovy jakeho jsem ho neznal tak jsem mu dal jednim jeho pocinem sanci ukazat, jakym je doopravdy clovekem. Predvedl zumpu kterou jsem ani sam necekal, navic se ukazalo ze je stejnymi lidmi obklopen. Dodnes se nikdo znich neobtezoval rict sorry.

1Mara - Profil | Pá 29.11.2019 14:10:29

splávkař >> To je jedna věc co je na něm špatně, já pak vidím dál co zase udělal i dobře a za ním jsou vidět i výsledky na rozdíl od kecálků co jen kritizují .-)) jako necháme DH hajat, nový předseda taky do dneška zatím nic nepředvedl ......... .-))

splávkař - Profil | Pá 29.11.2019 14:08:27

1Mara >> Vidis, DH zosnoval podvad, lhal , vyhrozoval ve jmenu sveho cile. Nikdy se neomluvil a jede si dal, hnan temi kteri od neho dostavaji co ocekavaji a ostatni jim je sumak.
Ze kakto funguje zajmovy spolek je nakonec ok, ze ten spolek ale na prani vetsiny likviduje vody v poradku neni, ale to si musi osefovat ten, kdo mu ty vody k tem jeho hram poskytuje.

1Mara - Profil | Pá 29.11.2019 13:50:47

splávkař >> do toho dle vašeho sporu mě netahej, s tím nechci mít nic společného, za mě Dušan odvádí dobrou práci a holt se nezavděčí všem. na kapra jsem taky nasraný, ale za to nemůže DH a ono toto zvrátit jen tak lehce nepůjde a i kdyby DH chtěl, jak píšeš, lidi jsou slepý a líný .-(

splávkař - Profil | Pá 29.11.2019 13:45:35

1Mara >> ale tenhle system stoji na tom co vyhovuje vestine, si vzpomen jak se nedavno jeden zkorumpovanej prolhanej podvodnik malem stal predsedou tim, ze tupemu stadu slibil K70 a nonstop na kazde louzi.

1Mara - Profil | Pá 29.11.2019 13:31:08

splávkař >> Tak jestli tam je pochybení tak proč jste nekonali ? napsat stížnost výš a či podat trestní oznámení ? Ale to tady nebudeme rozebírat, já chtěl jen říct, že když se chce ono by to pak nakonec i šlo .-)))

splávkař - Profil | Pá 29.11.2019 13:27:08

1Mara >> v okamziku kdy by se na schuzi s timhle clovek ozval tak vybor davu sdelil, ze tohle sebere pridel kapra, povolenky gratis a pozastavi rychlocistirnu pro echt nonstop borce a 220 z 250 pritomnych by piskalo at drzis hubu.
MO o ktere je rec mela v pronajmu nekolik rybniku po korune v sousedni obci. Vykazovala na nich hospodareni ale ve skutecnosti lezely roky ladem, MO ignorovala i vyzvy k uklidu uhynu ci popadanych vetvi. Opakovane jsem apelovali na vybor aby konal ale vzdy nas vyhodili, ze to funguje skvele. Starosta to videl jinak, dal obeslal vypovedi a pak se dely veci. Me obeslal doporucene sam predseda mo kde vyslovne u vadel, ze pronajata vymera vody a fingovany chov dava MO 40000 rocne aniz by se nekdu uspinil a vyhrozoval vyhazovem z MO a nahradou skody. To mu slo samozrejme snadno vymluvit a nakonec skemral at jsme zticha. O rybniky se stara parta nadsenych dobrovolniku, zdarma tam lovi mistni omladina a ryb krouzek one MO, neb vedouci vi, ze tam kde hospodari MO by rybarinu detem tak max zhnusili. Vyznam teto MO spociva v tom, ze vyda a vybete povolenky tem co chtej na nedalekou prehradu a dal nikoho nic nezajima.

1Mara - Profil | Pá 29.11.2019 12:33:48

splávkař >> No od toho jsou schůze kde by se tohle mělo řešit a nechat postoupit dál .-) Na druhou stranu, s lidmi se těžko pracuje :-)