Startuje 4. ročník Světových rybářských her v Jihoafrické republice

Kategorie: Všeobecné

Světové rybářské hry jsou jednou z nejdůležitějších rybářských událostí v mezinárodním měřítku. Jedná se o sérii čtrnácti šampionátů v různých rybolovných stylech, konaných v jedné zemi. Zastřešující organizace CIPS (Mezinárodní konfederace sportovního rybolovu) pověřila pořádáním letošního ročníku Jihoafrickou republiku.

Všechny vrcholné šampionáty budou probíhat v období 11.-17. února 2019. Česká republika bude mít zastoupení ve dvou šampionátech - Přívlači z lodi a Feeder.

Tým ČR (Přívlač z lodi) startuje ve složení Petr Kubíče (Vedoucí), Jan Hubka, Jakub Kolář, David Koudelka, Tomáš Koudelka, František Čáha a Tomáš Jírovec; trenérem týmu je Josef Zahrádka.

Druhý reprezentační tým (Feeder) bude bojovat ve složení Petr Bromovský (Vedoucí), Josef Konopásek, Martin Maťák, Ladislav Konopásek, Jakub Šabata, Radek Štěpnička a Martin Štěpnička; trenérem je Milan Štěpnička a asistentem trenéra je Jan Prepsl.

O výsledcích šampionátů budeme informovat, průběžné informace můžete sledovat na stránkách pořádající organizace (https://www.fishingworldgames2019.co.za/ )nebo Facebookovém profilu ( https://www.facebook.com/sportfishingworldgames/ ). Průběžné informace jsou k dispozici také na Facebooku reprezentace ve Feedru (https://www.facebook.com/czechrepublic.team/ ).

Závodníkům přejeme mnoho úspěchů!

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/?page=aktuality%2Faktuality&page_menu=&lang=cz&fromIDS=&test=&menu_id=&aktuality_tabulka=aktuality&aktuality_id=739&aktuality_zac=0&aktuality=rozbalit

MAXXSKATER, 12.2.2019

Diskuse k bleskovce

venybit - Profil | Čt 14.2.2019 5:20:02

V JAR? Který blázen by jel do JAR? Však co má bílou hubu to tam střílí na potkání. Ta země je krajně nestabilní ,vůbec by neměla takové soutěže pořádat.Černošský vůdce v JAR vyzývá k vraždění bělochů. Zabíjení bílých farmářů v JAR je již místní zvyklostí JAR: země na pokraji občanské války Tragédie v JAR: rasismus černochů proti bělochům světu nevadí? A to je jen pár titulků za poslední rok. To musí mít člověk v hlavě řádně vymeteno ,aby jel do JAR. Kterého blba napadlo nechat je pořádat mistrovství? Akorát návštěvou závodníků legimitizujem tu svoloč která tam teď vládne. Ostuda.