Výstava Natura Viva již příští týden!

Kategorie: Všeobecné

Ve středu 23. května otevírá v Lysé nad Labem své brány výstava Natura Viva. Jedná se o jedinou specializovanou výstavu v ČR, na níž se soustředí všechny významné firmy a spolky působící v oblasti rybářství, myslivectví a včelařství. A Český rybářský svaz nebude chybět! Účastníky také čeká velmi bohatý doprovodný program - přednášky, praktické ukázky i otevřené besedy. Bližší informace jsou k dispozici na stránkách výstaviště (https://www.vll.cz/natura-viva).

Stejně jako v minulých letech je Český rybářský svaz, společně s Českým svazem včelařů a Českomoravskou mysliveckou jednotou, spolupořádajícím spolkem. Výstava se koná pod záštitou ministra zemědělství Jiřího Milka, předsedy vlády ČR Andreje Babiše, ministra životního prostředí Richarda Brabce, předsedy senátu Parlamentu ČR Milana Štěcha, hejtmanky Stř. kraje Jaroslavy Pokorné Jermanové a děkana Fakulty lesnické a dřevařské ČZU Marka Turčániho.

Těšíme se na vás v expozici Českého rybářského svazu!

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/?page=aktuality%2Faktuality&page_menu=&lang=cz&fromIDS=&test=&menu_id=&aktuality_tabulka=aktuality&aktuality_id=632&aktuality_zac=0&aktuality=rozbalit

MAXXSKATER, 19.5.2018

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.