Zlaté medaile z mistrovství světa v rybolovné technice v Polsku patří našim reprezentantům

Kategorie: Všeobecné

I třetí závěrečný den na mistrovství světa v Polsku byl pro naše barvy úspěšný. Naši reprezentanti dokázali, že v polském městě Szamotuly zněla při vyhlašování vícebojů a v soutěži družstev z 90% jen hymna ČR. Skvělý výkon předvedl celý tým ve složení Jan Luxa, Jan Bombera, Tomáš Spáčil, Patrik Lexa, Karel Kobliha, Robert Mík, Kateřina Marková, Jana Brončková, Tereza Havelková, Josef Luxa (státní trenér), MUDr. Josef Doležal (vedoucí výpravy). V pětiboji nepustili naši mužští reprezentanti na stupně vítězů nikoho - na 1. místě skončil Jan Luxa, 2. místo obsadil Jan Bombera a 3. místo Tomáš Spáčil. V kategorii žel obsadila Kateřina Marková krásné 2. místo.

Kateřina Marková
V sedmiboji v kategorii mužů si titul odnáší Jan Luxa a naše ženy nevyšly také na prázdno - 2. místo patří Janě Brončkové a 3. místo Kateřině Markové. Titul "Mistr světa" v devítiboji, který hází pouze muži, obhájil z loňského MS Jan Bombera, ale na stupních vítězů nezůstal sám a na 3. místo k němu vystoupal Jan Luxa.

Jan Bombera
Třešničkou na dortu jsou 1. místa v soutěži družstev, a to jak mužů, tak žen.

K hvězdnému výsledku, který naše reprezentace vybojovala, srdečně gratulujeme.

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/?page=aktuality%2Faktuality&page_menu=&lang=cz&fromIDS=&test=&menu_id=&aktuality_tabulka=aktuality&aktuality_id=530&aktuality_zac=0&aktuality=rozbalit

MAXXSKATER, 5.9.2017

Diskuse k bleskovce

Ladináč - Profil | St 6.9.2017 13:51:51

👍