Rybníky jsou špinavé, může za to vysoká rybí obsádka

Kategorie: Všeobecné

Vysočina – Vodních ploch s křišťálově čistou vodou na Vysočině valem ubývá. Může za to podle mínění ekologů především intenzivní chov ryb. Možným řešením je vymezení rybníků určených výhradně ke koupání, v nichž by byla zavedena změna hospodaření.
Zdroj: http://zdarsky.denik.cz/zpravy_region/rybniky-jsou-spinave-muze-za-to-vysoka-rybi-obsadka-20170803.html

JaMi, 6.8.2017

Diskuse k bleskovce

Vítek - Profil | Ne 6.8.2017 14:24:16

Rybníky především příznivě ovlivňují klima, vodní režim a produkci chutného a zdravého rybího masa. Komu to vadí je hňup a patří do svěrací kazajky.

zdevac - Profil | Ne 6.8.2017 14:20:05

To jsou mi otočky. Tak nofish tvrdí, že si tam mohou majitelé rybníků dělat, co chtějí? Měří se tu dvojím metrem? Na jednu stranu byste skoro všichnu rádi přikazovali majitelům pozemků, co tam smí nebo nesmí dělat, ale když to někdo provede směrem k vodě, tak je špatný? Klasické místní pokrytectví a omezenost?

Maxi Sob - Profil | Ne 6.8.2017 13:59:09

Rybník je od slova ryba koupaliště od slova koupat a ekoterorista od slova ekologie a teror.

Siven Polní - Profil | Ne 6.8.2017 13:19:19

Ať se ti filutové starají o "přirozené" vodní plochy a o toky, rybníky jsou v krajině pouze navíc... Pochopil bych, kdyby vadil nový rybník místo vzácného mokřadu, ale tohle je mimo mísu.

nofish - Profil | Ne 6.8.2017 13:11:51

Kazdorocni kolorit. V rybnicich omezime chov ryb, v kravine zakazeme kravy, protoze smrdi a na polich dame kvotu na to, kolik tam muze byt psenice na hektaru...
Jen blbec muze chtit omezovat nadrz, nasimi predky, za jejich finance vybudovanou, urcenou k chovu ryb, v tom, aby slouzila k tomu, k cemu byla vytvorena.
Jestli chce nekdo rybnik ke koupani, nebo pro zabicky, at si jej za vlastni naklady vybuduje. Nikdo mu v tom nebrani. Ale nechat se platit z nasich dani a pritom omezovat vydelek toho, kdo je plati, je postavene na hlavu.