Lode na Morave

Kategorie: Všeobecné

http://brno.idnes.cz/hodoninske-prekladiste-rozhovor-dq3-/brno-zpravy.aspx?c=A150430_124116_brno-zpravy_tr

Mirdánek, 27.4.2016

Diskuse k bleskovce

Mirdánek - Profil | Čt 28.4.2016 9:37:59

Honza7 >> Mam podobny nazor.Podle me je to tunel jak blanka!

Honza7 - Profil | St 27.4.2016 23:32:06

Hodně zajímavý a celkem tendenčně psaný článek. Je vždy vhodné se podívat na internetové stránky justice abychom pochopili s kým máme tu čest. Uvedená firma z uvedeného zdroje má obraty přibližně o něco větší než tři milióny, hospodaří se ztrátou a tak se teda dá říct, že nemá asi vhodné majitele, kteří ví jak se v daném oboru orientovat a dokázat, že má co klientům nabídnout.
Nevím , kde na uvedený projekt chce získat získat peníze, ale asi s největší pravděpodobností počítají, že to za ně bude platit stát. Jak můžeme věřit někomu, kdo se není schopen prosadit ve vlastním oboru? Jak tento člověk dokáže posoudit i jiné možné způsoby dopravy, když má problém s něčím s čím začínal už před čtyřiceti lety? Kde bere tu jistotu, že v ČR budeme chtít tolik zboží z Číny? Do toho všeho se počítá i s aktivitou i jiného státu, než je ČR, který musí i na své straně vodní cestu pro uvedené lodě vytvořit.
Nevím zda-li ten pán který tam napočítal výhody tohoto projektu je si schopen vůbec připustit nějaké nevýhody i rizika, ale předevčím proč mi občané ČR máme dotovat ze svých daní privátní firmu s neschopným vedením,