Emaily MRK.cz - nový web

Kategorie: Všeobecné

Zpráva od našeho emailového centra pro ty z vás, kteří vlastní email na doméně MRK.cz:



Vážený zákazníku,

s potěšením Vám oznamujeme zahájení provozu nového Webmailu. Provoz bude zahájen dne 24.09.2009.

Nové rozhraní bude přístupné přes odkaz na stránce:
http://webmail.mrk.cz

Díky této nové službě budete moci:

* kontrolovat své emaily z jakéhokoliv počítače
* administrovat své maily a poštovní složky
* spravovat adresář a upravovat kontakty do nových skupin
* změnit heslo emailové schránky
* nastavit přeposílání
* nastavit automatické odpovědi.

Kromě toho budete moci využívat i nové funkce, jako je např.:
* Nové vyhledávací menu: uživatelsky přátelské rozhraní s možností vyhledávat emaily a kontakty ve vašem webmailu. Všichni uživatelé budou mít k dispozici jak „Rychlé vyhledávání“, tak i „Rozšířené vyhledávání“ pro důkladnější a podrobnější hledání díky použití vyhledávacích filtrů (hledání dle předmětu zprávy, příjemce, odesílatele, data atd.)
* Pravidla pro zprávy: nová funkce, jež vám umožní nastavit si pravidla pro filtraci příchozích zpráv. V závislosti na nastavených kritériích zařadí systém emaily do konkrétní složky, přepošle je na jiný email, nebo je odstraní.
* Kalendář: nový nástroj, který vám umožní jednoduchým kliknutím vložit záznam o schůzce, akci, setkání apod. s možností posílat (a přijímat) emailem jednu či více automatických upomínek.
* Antispamový filtr označí potenciální spam v přijatých emailech. Pokud filtr označí zprávu jako spam, můžete si zvolit, zda má změnit její předmět a email doručit do přijatých zpráv, nebo zda jej má přesunout do složky SPAM.
* Automatické mazání zpráv: Zprávy, jež jsou přesunuty do složky Koš, budou automaticky smazány po 90 dnech, stejně jako emaily ve složce SPAM, které se smažou po 30 dnech od data přesunutí dané složky. Tato automatická funkce umožní částečně uvolnit prostor vašeho emailového účtu. Automatické mazání správ bude na Webmailu zapnuto od 1.11.2009.

Další informace o službě, funkce a podmínky použití si můžete prohlédnout v kompletním průvodci: http://webmail2.forpsi.com/help/ajax/cz/index.html

Martin M., 24.9.2009

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.