J.M.Garcia - muškařské triky

Španělský reprezentant poodhalí několik svých dovedností v muškaření. Ukáže zhotovení splétaného ujímaného návazce a některé zvláštní techniky hodů.

Martin M. - Profil, 14.2.2010

Uživatel je autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

závodníček - Profil | St 9.3.2011 22:17:52

tomik66 >> tak se nato nemusíš dívat nutil tě někdo aby ses na to díval ?

tomik66 - Profil | Út 31.8.2010 0:06:19

traparna :D

J.Hons - Profil | So 14.8.2010 16:12:55

vubec to video nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moucheur - Profil | Čt 4.3.2010 9:00:24

Ladinek >> Ako znovu skláňam hlavu a pripomínam, že na túto tému rád pokecám. Vážim si dokumentárne filmy Pala Barabáša. Niekde na jeho DVD je ukázané akú techniku pri točení používa. Celkom jednoduché a dobré mi pripadá jeho pripevnenie kamery na "lyžiarsku" palicu. Ďalej mi kamarát ukazoval na nete kameru, ktorá sa používa v F1. Je to taká kamera na drôte, je vodotesná a pripomína špionážnu kameru. Viem si živo predstaviť jej použitie. Nalepená na korku muškárskej palice napr. Zrejme sa všetci zhodneme, že natočiť dobré video je kumšt. Pri točení robím ešte chyby (možno chýba prirodzený talent), ale snažím sa to pri strihaní a výbere hudby dobehnúť.
Ivan
www.srzkysuca.sk

Ladinek - Profil | St 3.3.2010 22:24:57

drozďák 30,42 >> tak ono nemusis mit zrovna uplne to nejlepsi. Ja myslim, ze na tyhle videa musi stacit Polecam za par supu nebo nejakej MiniJib, k tomu najakou napodobeninu steadicamu a stativ :))
Nebo nebejt linej mrknout na net a zkusit si postavit nejakou kravinu. Na nejaky miniHDcko nebo na co to tocej nemusis mit nic velkyho, stacej 2m a uz to udela zajimavej obrazek... a kdyz to jeste spoji a bude moct "dalkove" vyuzivat trafo....Myslim, ze malej jerabek je otazka par korun a par minut googlovani, pokud to s filmovanim mysli vazne...

Jinak pro predstavu co je polecam > http://www.polecam.com/images/PressArea/Polecam_Ar​ctic_3.jpg

drozďák 30,42 - Profil | St 3.3.2010 21:18:33

Moucheur >> to je přece úplně jednoduchý. Zavolej si do Panthera, vypůjč si dvacet metrů kolejí, jeřáb, dolíka, tři velký gripáky a máš video jak břeh.
A jestli to chceš dovést k dokonalosti, tak rovnou motion control.

Za dva dny to máš hotový a budeš tam jenom za cca osm kil.
Co by pro pěkný video člověk neudělal

Moucheur - Profil | St 3.3.2010 21:13:24

Ladinek >> Si ma dostal tou odpoveďou a skláňam hlavu. Kua ale Ladinek poraď teraz celkom Vážne ako ten pohyb s pomocou žeriavu alebo koľajníc dosiahnuť? Fakt by ma to zaujímalo. Ak máš nejaké skúsenosti budem rád počúvť

Ivan
www.srzkysuca.sk

Ladinek - Profil | St 3.3.2010 19:00:10

Moucheur >> tak video si odemne nevidel zadny pac zadny rybarsky videa netocim neb na to nemam cas :) Ja v tyhle branzi uz nejakej patek delam a na nejakejch projektech je i muj pot a krev :) A tim padem si myslim, ze jelikoz uz za sebou neco mam tak trochu dokazu kvalitu kamery ( v tomhle departmentu makam) posoudit. Tot vse co se tyce technickyho zpracovani....
Co se tyce obsahu tak tam si myslim, ze muzem a jiste i mame zcela odlisny nazory. Me to proste prislo cely o nicem, kdyby tam bylo vic techniky, vic ukazek jak se co dela, vysvetleny proc se to tak dela tak bych i tu technickou stranku ozelel, lec tohle tam nebylo a tim padem jsem vice nez dej sledoval technickou kvalitu.
A zeriav si urcite sezen :) dela to fakt veci....

XAXAP - Profil | St 3.3.2010 11:37:23

Moucheur >> hele, jsi si jistej, že někdo musí být hollywoodskej rejža, aby napsal jakýkoliv komentář k tomu videu?

Moucheur - Profil | Út 2.3.2010 14:18:30

Ladinek >> Musím ťa okomentovať :-) Počuj prvé čo som po prečítaní tvojho príspevku urobil, som pozrel tvoju kartu - žiadne video. Takže OK možno máš potočené veľa, ale nič čo by som mohol vidieť. Možno si dobrý možno nie, ale ja skôr odhadujem, že nie. Pretože toto nenapíše odborník na video "trosku lepsi kamerku, nejakej jerab, stereo zvuk atp" Video som už hodnotil a dodám už len k záveru. Video je poučné a na začiatku musíš dávať pozor. Každé video má svoju dejovú líniu a mne ten záver príde vhod. Chápem to ako uvoľnenie a ukázanie niečoho, čo som si na začiatku pozrel. Taká čerešnička na torte ako keď si musel na chémii počúvať a v závere prišiel reálny pokus... Žeriav sa pokúsim teda zohnať k svojim videám aby som bol IN :-)

Ivan
admin srzkysuca.sk