Gastronomicky koutek pro lopaty a nemehla

Koutek pro ty co vari s laskou ale moc tomu nerozumi .
Profesionalum vstup povolen jen na vlastni nebezpeci .

Prosím jen vlastní fotky, cizí fotky jen odkazem.
Autor diskuse: Bosanac - Profil , 13.2.2010 muškaření - ostatní
Dále moderují: Maxwell Profil + Benda 24,72 Profil + ZN Profil

NMaxwell - Profil | Út 8.6.2021 8:50:57

něco zdraveho :-)

NMaxwell - Profil | Út 8.6.2021 8:50:08

ani nestiham fotit

NHrubian - Profil | Ne 6.6.2021 13:39:37

Pre veľký úspech u členov našej domácnosti z minulého týždňa som dnes znova upiekol karé z diviaka na cibuli, borievkach, diviačej masti a bielom víne. Navyše som dnes ešte pridal na vrch roztlačený cesnak.

NMaxwell - Profil | Út 4.5.2021 12:06:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zkusil jsem jakoby uzeny v keramice..výsledek byl velice uspokojivý...

Nbrach - Profil | Út 4.5.2021 8:07:58

Příprava na neděli...

NMaxwell - Profil | So 17.4.2021 21:16:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

gril vubec nezahali...i stary porad pouzivam...

NMysho22 - Profil | Po 29.3.2021 10:56:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak som prvý krát zasušil. A výsledok .... K vínku a čerstvej bagetke famózne

NMaxwell - Profil | Po 29.3.2021 9:10:28

Trocha diety, bůček metodou low slow.. 10 hodin teplota kolem stovky, na tohle je keramika jak dělaná...

NMaxwell - Profil | Ne 21.3.2021 17:29:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Skoro jsem nestihl vyfotit.. BBQ zebra.. 130 stupnu trocha svestky na zacouzeni a ke konci glaze BBQ omacka...

NPike - Profil | So 20.3.2021 21:36:28

Maxwell >> aha, díky za info, zajímavé.

NMaxwell - Profil | So 20.3.2021 21:19:07

Pike >> Tak oproti klasickym plechacu je to hlavne teplotni stabilita, perfektni regulace teploty a variabilita. Je to cca 80 kg keramiky s perfektnim rozlozenim tepla. Da se grilovat na nekolik zpusobu, primo neprimo, ve dvou vrstvach. Je to naprosto dokonaly na techniku low slow s velmi nizkou spotrebou uhli. Da se stabilne dosahnout jak nizkych teplot kolem 80 stupnu az po vysoke teploty na peceni pizzy... Ty vymakanejsi znacky maj hodne prislusenstvi...Dnes byla veprova panenka, nestihl jsem fotit..zitra budou zebra prave technikou low slow..cca 130 stupnu pocitam tak celkem 5 hodin v grilu...

NPike - Profil | So 20.3.2021 11:23:26

Maxwell >> v čem je to jiné proti klasice Weberu? Má to nějaký jiný systém? Funguje to na jiném principu?
Díky.

NMaxwell - Profil | So 20.3.2021 11:14:40

medvěd >> je to nejaky Buschbeck...takovy co se vyrabi pod milionem znacek

Nlištička 33 - Profil | Pá 19.3.2021 20:07:58

Taky sem něco dam. Kýta z divočáka, čatní z lesních plodů.

Nlištička 33 - Profil | Pá 19.3.2021 20:00:35

Maxwell >> Krásnej gril. Bezva masíčko!

Nmedvěd - Profil | Pá 19.3.2021 16:51:45

Maxwell >> Kamado Joe? Nádherný gril

NMaxwell - Profil | Pá 19.3.2021 15:16:22

Knapík >> to je won..

NKnapík - Profil | Pá 19.3.2021 14:48:23

Maxwell >> kde já to jen už viděl ? Homer Simpson a jeho gril úl.

NPike - Profil | Pá 19.3.2021 14:42:33

masař >> dobře ty, to by byla svačinka do Dánska :-)

Nmasař - Profil | Pá 19.3.2021 14:21:11

Premiéra: valašský frgál

NMarcel - Profil | Pá 19.3.2021 14:14:05

Maxwell >> to vyapada jak greenegg... akorát není green :)

NMaxwell - Profil | Pá 19.3.2021 11:31:51

I v této době je si třeba dělat nějakou tu radost. Tohle je uplně jiná dimenze grilování... První věc co jsem dal do tohoto grilu byla krkna.. Dělal jsem metodou Low & Slow..

Nlištička 33 - Profil | Čt 11.3.2021 11:28:54

Maxwell >> Zdá se, že nejsi vůbec lopata a nemehlo.:)

NMichal - Profil | St 10.3.2021 10:33:26

Maxwell >> hm, parádní, se mi začaly sbíhat sliny :-)

NMaxwell - Profil | St 10.3.2021 8:26:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

I ten burger byl..domácí mleté z masa od chovatele

Červené karty: Pvl, LSD, rover, doktor multiplikator, Jovánek, musiláč, xycht, tuzemak, mlíčnák, welbin, Milan3, PavelJ, chyť a sněz, Gloton, AC/DC