Štilec - rybářská rekreace

Adresa:
Kamenný Újezd
Kamenný Újezd
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/j...

Kraj: Jihočeský

Druh: kemp, ubytovna

Provoz:květen - září
Ubytování:
Chaty:
10 x pětilůžková
9 x čtyřlůžková
10 x třílůžková
7 x dvoulůžková
120 stanových jednotek (stany a karavany)
Dne 8.8.2012 navštívil kemp "inspektor TV NOVA" a našemu kempu udělil stříbrnou hvězdu viz reportáž: http://tn.nova.cz/zpravy/prazdninovy-inspektor/kemp-stilec-splnil-narocne-pozadavky-inspektora-obdrzel-stribro.html . Tohoto ocenění si vážíme a i nadále budeme dělat vše pro spokojenost našich hostů.
Vybavení:Chaty:
čtyř a pětilůžkové: kuchyňský kout se studenou vodou, nádobím, lednicí a dvouplotýnkovým el. vařičem, obývací místnost se 2 lůžky, ložnice včetně povlečení, umývárna se studenou vodou, WC, balkon.
třílůžkové: malý kuchyňský kout s nádobím, lednicí a dvouplotýnkovým el. vařičem, obytná místnost se 3 lůžky včetně povlečení, do chat není zavedena voda.
dvoulůžkové: velmi jednoduché ubytování, chaty jsou vybaveny pouze jednou palandou včetně povlečení, do chat není zavedena voda.
Pro všechny typy chat jsou k dispozici společné sprchy s teplou vodou. Dvou a třílůžkové chaty mají v areálu společné sociální zařízení s WC a pisoáry.
Stany a karavany: společné kuchyňky s el. vařiči a teplou vodou, společné sociální zařízení (sprchy, pisoáry, WC), pro karavany jsou k dispozici el. přípojky.
Pobyt psů v kempu je povolen.
Sportovní vyžití:
koupání v rybníku Štilec, sportovní rybolov, minigolf. Obec Kamenný Újezd nemá ve vlastnictví rybník Štilec a není ani provozovatelem rybolovu, na recepci autokempu je však možné zakoupit povolenku k rybolovu. Upozorňujeme rybáře, že povolenku lze prodat pouze po předložení státního rybářského lístku vydaného v České republice!!!

Možnosti ubytování: stany, chatky, karavany

Sezóna: Od 5. května do 9. září.

Nejbližší město: Prachatice (35 km).

Vybavení: sprcha, WC, pitná voda, teplá voda.

Volný čas: možnost koupání, ohniště, hřiště.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

8,5 km - BRLOŽSKÝ POTOK 2 - MP
5,5 km - MALŠE 1 - MP
7,7 km - MALŠE 3 - MP
4,5 km - STROPNICE 1 - MP
7,2 km - VLTAVA 23 - MP
6,5 km - Vltava 26 - MP
5,7 km - BRLOŽSKÝ POTOK 1 - P
11,4 km - MALŠE 3 P - P
7,4 km - SVINENSKÝ POTOK 1 - P
3,5 km - VLTAVA 25 - P

Soukromé revíry v okolí

15,7 km - Rybník Brloh