Kemp Proboštská jezera - rybářská rekreace

Adresa:
Proboštská jezera
Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/s...

Kraj: Středočeský

Druh: kemp, ubytovna

Kemp Proboštská jezera
nově otevřené přírodní koupaliště
Nabízí možnost stanového / karavanového ubytování v přírodní oblasti plné zeleně i úžasné koupání v přírodě, jak na velké upravované pláži (každý rok nový písek) plus dalších dvou nových menších písečných plážích, tak i koupání přímo z travnatých ploch se vstupem do vody.

Dále areál nabízí možnost pronájmu tenisového hřiště, příjemný krytý altánek, čtyři zahrádky před stánky, nově vybudovanou vrtanou studnu s rozvodem pitné vody po areálu i nové sprchy k užití kempujících i ostatních návštěvníků areálu. Na vodě se pyšní nafukovací atrakce, kterých bude do budoucna přibývat.

Díky rozlehlosti areálu a velikosti zázemí dokážeme pojmout kapacitu až 1800 lidí denně a to i s dostačujícími hygienickými potřebami (WC, umývárna, sprchy, převlékárny včetně teplé vody).
V Areálu jsou čtyři kiosky, z toho jeden má vnitřní sezení až pro 150 lidí.
Stánky mají rozdílný sortiment:
- Pizzerie včetně salátů, těstovin a zapečených brambor.
Vinný stánek s velkou nabídkou stáčených i lahvových moravských vín
Dřevěný krytý stánek 240m čtverečních - založený na pití, s vnitřním i venkovním posezením, espresso a malá nabídka studeného jídla.
V neposlední řadě je zde nejdůležitější hlavní budova s recepcí a s kompletní nabídkou pití a jídla od sušenek, polotovarů, až po hotová jídla či pečené sele atd.

V okolí jsme stále oblíbenější tím, že kvalita služeb i upravenost areálu jde nesmírně nahoru. Naše ceny za vstupné, občerstvení i ubytovaní se nezvedají a jsme stále na polovičních cenách konkurenčních koupališť. Nám jde hlavně o spokojenost zákazníků, nikoliv o jednorázový zisk.

Jsme také neodmyslitelnou částí kulturního dění v Brandýse nad Labem i okolí.
Přímo uprostřed kiosků u vody je na pevno postavené pódium o rozloze 15x10 metrů,
takže se v areálu se odehrávají pro veřejnost koncerty celorepublikově známých skupin (Sto zvířat, UDG, Totální nasazení atd viz. Vizuál v příloze), dále oslavy čarodějnic, Vítání léta, Ukončení léta i třeba křesty nových CD, labelů atd.
Každoročně v areálu probíhají hasičské tréninky a poté jeden velký hasičský závod, který hostí až čtyřicet okolních družstev.
Samozřejmostí je ochota a vstřícnost vedení areálu k uspořádání různých soukromých akcí, které jsou u nás každý týden od pronájmu altánku ke grilování, dětských táborů až po pořádání oslav a svateb včetně zajištění kompletního catteringu.

Co se týká kvality vody, je monitorována každé dva týdny dle rozpisu hygieny.
Výsledky laboratorních testů vody vždy doposud (2 roky našeho fungování) byli v pořádku a nemuseli jsme návštěvníky varovat před špatnou vodou. Výsledky rozboru jsou i u nás v areálu na nástěnce k vidění všem návštěvníkům.
Voda Proboštských jezer patří pod
Snad jsem Vám sdělili vše, teď už jen důležitá informace ohledně vstupu se psy, do areálu mají psi zákaz vstupu, ale do kempu mají vstup povolen. Pro pejskaře je vedle areálu další objekt s možností vstupu se psy.

Možnosti ubytování: stany, karavany

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Praha (21 km).

Vybavení: sprcha, pitná voda, teplá voda.

Volný čas: možnost koupání, tenisové kurty, ohniště, dětské hřiště.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

7,1 km - Mratínský potok 1 - MP
3,1 km - Vinořský potok 1 - MP
5,7 km - JIZERA 1 - MP
2,1 km - LABE 17 - MP
3,3 km - LABE 17 A - MP
2,1 km - LABE 18 - MP
0,4 km - LABE 18 A - PROBOŠTSKÁ JEZERA - MP
3,2 km - Labe 17 P - P
7,4 km - Rybník Cukrovarský - MP