Prodejna -Rybářské Centrum Olomouc

Rejskova 133/5, Hodolany
okr. Olomouc,
tel.: +420773820594
email: rco@rco-fishing.cz
web: www.rco-fishing.cz

Prodejní plocha: 200 m2
Počet míst k parkování: 0

Popis cesty, spojeni s MHD

Prodejna se nachází na rohu ulic Hodolanská a Rejskova. Vlakové nádraží je vzdáleno cca 1 km.

Popis, sortiment

Základní popis: Navštivte Rybářské centrum v Olomouci, kde na prodejní ploše 200 m2 naleznete vše potřebné pro milovníky rybářského cechu. Široká nabídka zboží uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Zakoupíte zde vše pro rybolovné techniky: feeder, plavaná, přívlač, mořský rybolov a kaprařinu, to vše včetně odborného poradenství na základě vlastních zkušeností. Na ploše 200 m2 naleznete vše potřebné pro členy rybářského cechu.

Popis sortimentu: Nástrahy a vnadící směsi od renomovaných výrobců např.: LASTIA, MILO, SENSAS, LORPIO, NIKL, RICHTWORTH, SPROTCARP, atd. Vláčecí a umělé nástrahy od výrobců RELAX, RAPALA, STROM, MEPPS, BERKLEY, … Batohy a obaly od firem KINETIC, DOC, …, termotašky na boilies a dipy, brašny a kufry PLANO, …, podběráky, ekovezírky, vyhačovací matrace, … Po celý rok živí červi, žížaly, v září až v prosinci nástražní rybičky. Výběr z 20 druhů Feeder prutů – JAXON, MIKADO, MILO, SHIMANO, … Kaprové dvou a třídílné pruty od firem – ESOX, MILO, SHIMANO, MITCHELL Velký výběr sumcových prutů – MILO, PENN, …, pruty a vybavení pro mořský rybolov - PENN. Stálá nabídka z více jak 130 druhů navijálů – OKUMA, SHIMANO, TICCA, PENN, RYOBI, MITCHELL, … Stálým skladem 3 tipy bivaků, dále deštníky, křesla a lehátka – SONA Po moderní kaprařinu jsou zde v prodeji echoloty HUMMINBIRD, LOWRANCE, elektromotory MINN KOTA a čluny od výrobců SEAHAWK, FISHUNTER.

Systém slev: Pro stálé zákazníky možnost individuálních slev.

Akční nabídka: V průběhu roku se aktualizují ceny, akční nabídky sledujte na našem eshopu.

foto prodejny
foto prodejny
foto prodejny

Provozní doba

Pondělí - 9:00 - 17:00
Úterý - 9:00 - 17:00
Středa - 9:00 - 17:00
Čtvrtek - 9:00 - 17:00
Pátek - 9:00 - 17:00
Sobota - 9:00 - 12:00
Neděle - zavřeno

Rozsah sortimentu

Plavaná -
Kaprařina -
Feeder -
Muškaření -
Přivlač -
Sumcařina -
Mořský rybolov -
Outdoor -
Na splátky -
Věrnostní slevy -
Žive nástrahy -
Půjčovna -
Komise, bazar -
Povolenky -
Platba kartou -

Aktuální akční nabídky této prodejny

akce, rybareni

AKCE! Prut Preston Monster Xtreme Distance Feeder

Nabídka od Rybářské centrum Olomouc

Extremní podle jména, extrémní podle povahy! Řada prutů Monster Xtreme Distance byla vyvinuta pro nahazování do obrovských vzdáleností s těžkými krmítky, a přitom má stále pěknou zdolávací akci.

akce, rybareni

NOVINKA! Prut Sportex Xclusive Feeder RS-2 Medium...

Nabídka od Rybářské centrum Olomouc

Feeder pruty Xclusive Feeder RS-2 Medium Heavy jsou vyrobeny z T800 uhlíku, který dodává prutům ještě větší rychlost a odolnost. Použity byly ty nejlepší komponenty, Seaguide SIC očka a FUJI sedlo navijáku.

akce, rybareni

Kobra uhlíková JRC Extreme TX

Za 1.100 Kč od Rybářské centrum Olomouc

Extreme TX je inovovaná verze velmi úspěšné uhlíkové kobry Skyliner, nově doplněna o průměr 24mm. Tým JRC navrhl vrhací tyč vyrobenou z prvotřídního uhlíku s ultra lehkým designem a neuvěřitelnou hmotností!!!

Interaktivní mapa