Prodejna -Okoun - Rybářské potřeby

Smila Osovského 33/24, Třebíč
okr. Třebíč,
tel.: 568 840 004, 725 258 337
email: okoun@fiord.cz
web: www.fiord.cz

Prodejní plocha: 150 m2
Počet míst k parkování: 20

Popis cesty, spojeni s MHD

Prodejna se nachází v centru města na výpadovce z hlavního KARLOVA náměstí směrem na Brno na ulici Smila Osovského po pravé straně... Zde je také hlavní pošta Proti prodejně je parkoviště s kapacitou cca 25 míst dalších 150 park. míst je 60 m u Obchod Domu.Od vlakového i autobusového nádraží je prodejna vzdálena cca 5 minut pěšky.

Popis, sortiment

Základní popis: Rybářská prodejna byla založena jako jedna z prních v ČR v r.1992.Činnost prodejny byla vždy založena na špičkových znalostech a umu prodavačů a jejih ochotě poradit všem zákazníkům.Díky své více než 25lelé tradici si získala velmi dobré jméno nejenom ve městě ale i v kraji.Mnoho našich zákazníků k nám dojíždí i ze vzdálených míst naší republiky.Naši prodavači jsou bývalými či současnými závodníky ve feederu,kaprových soutěžích a přívlači pod vedením mistra republiky a mnohonásobného reprezentanta v LRU plavaná na světových soutěžích a současně majitelem firmy Vojtěchem Mašterou.Díky tomu se Vám dostávají velmi užítečné rady a informace k výběru vhodného náčiní , nástrah a návnad pro Vás.Máme vlastní servisní středisko kde vám provedeme drobné opravy Vašeho rybářského náčiní. .Záruční servis je samozřejmostí. Pro ty kteří chtějí potěšit svoje známé dárkem a nemají představu čím, tak pro ně máme připraveny dárkové poukázky v hodnotách od 300 až do 20 000 Kč. Tyto pukázky také posíláme poštou, takže ani nemusíte na prodejnu.

Popis sortimentu: Naše prodejna je zaměřena na veškeré moderní způsoby lovu: kaprařinu , přívlač, feeder, method feeder, sumčařinu, mořský rybolov, plavanou a okrajově muškařinu. Široký výběr ZBOŽÍ od předních světových značek Vás jistě uspokojí. V případě Vašeho speciálního požadavku Vám zboží objednáme v co nejkratší době.Naše prodejna má nejširší sortiment vlasců AWA-S/AWASHIMA/ kaprařské bižuterie CARPLINQ.V prodejně naleznete zboží od firem 30Plus, Ace, Adalkra, Agentura FOX, Albastar, Ashima, Asso, Awa - shima, Ballistol, Berkley, Berkley Gul, Black Cat, Bolay France, Browning, Bubeník, Cannon, Carp ´R´ Us, Carp System, CCMoore,Climax, Colmic, Cormoran, Cortland, Daemons, Daiwa, DAM, Devon, DOC, Dr.Slick, Dynamite Baits, Eagle Claw, Easy Fishing, Egerfish, Elektrostatyk, Energizer, Energofish, ESCA, Exori, Expres menu, ExtraCarp, Falcon, Fencl, Fin-Nor, Fladen, Flajzar, Fly D-K, ForMax, Fox, Fox International, G.Loomis, Giants Fishing, Grauvell, Greys,Gunki, Guru, Hardy, Hends, HGF Fishing, Hookstar,Humminbird, Chub, Church Tackle, Chytej.cz, Ice Fish,Ilexx, Imperial baits, Izumi, J.R.C., Jaxon, Jet Fish, Jig Swenson, Jigovka.cz, JRC, Karel Nikl, Katran, Kinetic, King, Kingfisher, Knápek, Korda, Kostal, Kryston, Led Lenser, LexisNexis CZ s.r.o, Limes s.r.o., LiteXpress, Loon, Lowrance, Maiba-Fly, Mainline, Mantikor, Marcel van den Eynde, Mikado, Mikbaits, Milan Zelenka, Milfa, Minnkota, Mivardi, Monfish, Monix, Mustad, Nakladatelství FRAUS, s.r.o, , Neverland, Nils Master, Norstream, Okuma, Only one corporation, Owner, Pefa, Pelzer, Petzl, Plan Studio, Plano, Plastica Panaro, PowerPro, Prima, Prime, Prologic, Quantum, Quantum - Radical, R-Spekt, R-Spekt Olive, Racháč, Rapala, Red Mamma, Rhino, Richard Wheatley, Richworth, Riverge-Stenzel, Robinson, Rocky, Roman Sobotka, Ron Thompson, Sanger, Savage Gear, Seafox, SEMA, Shakespeare, Shimano, Skipper, Snowbee, Sonik, Soul, Sportcarp, Sportex, Sprinter, Stan - Mar, Starbaits, Stonefly, Storm, Sufix, Sybai, Tandem baits, Task, TFG, Tica, Tommi-Fly, Trabucco, U Habakuka, UNI, Venturieri, Vision, Viva, Vydavatelství Víkend s.r.o., Wapsi, WFT - PENN, WILLIAMSON, YAD, Zebco, Zico a spoustu dalších , které se časem mění s jejich novým nástupem. Navíjení vlasců a šnůr je samozřejmostí,taktéž i zapůjčení sonarů a vybavení.

Slevy, akční nabídky: Poskytujeme velice zajímané slevy jak stálým zákazníkům, tak i při jednotlivých nákupech. Ty se řídí aktuální nabídkou a mohou dosahovati nadstandardních slev. Pro ty kteří chtějí potěšit svoje známé dárkem a nemají představu čím tak pro ně máme dárkové poukázky v hodnotách od 300 až do 20 000 Kč. Na prodejně vždy najdete akční zboží se slevami až 60 % a novinky v aktuálních akčních cenách.

Nabídka obranných prostředků: Pro Vaši bezpečnost Vám nabízíme obranné prostředky - obranné spraye, elektrické paralyzéry a plynové pistole. Pro zábavnou střelbu máme pro Vás připraven velmi široký sortiment cca 25 druhů vzduchových zbraní - vzduchovek a 8 modelů flobertek. Naše nabídka zavíracích nožů a dýk uspokojí všechny zájemce. Najdete u nás nože od 50,- do 5.000,- Kč.

foto prodejny
foto prodejny
foto prodejny

Provozní doba

Pondělí - 8:00 - 17:30
Úterý - 8:00 - 17:30
Středa - 8:00 - 17:30
Čtvrtek - 8:00 - 17:30
Pátek - 8:00 - 17:30
Sobota - 8:30 - 11:00
Neděle - zavřeno

Rozsah sortimentu

Plavaná -
Kaprařina -
Feeder -
Muškaření -
Přivlač -
Sumcařina -
Mořský rybolov -
Outdoor -
Na splátky -
Věrnostní slevy -
Žive nástrahy -
Půjčovna -
Komise, bazar -
Povolenky -
Platba kartou -

Interaktivní mapa