rybářská lampa FISHTRON WRL3 | MRK.cz

rybářská lampa FISHTRON WRL3

Zdravím. Hledám majitele této lampy. Podle návodu je lampa nesmyslně nastavena ale raději se zeptám někoho kdo ji má protože ani produktová videa mi nedávají odpověď.
1. většina stojanů je z hliníku. Proč má lampa magnety a nemá například gumové spony tak, aby se dala přidělat i na hliníkový stojan?
2. to doopravdy lampa po záběru svítí světlem signalizátoru a neumí se nastavit na bílé osvětlující světlo?
Poslal jsem už druhý dotaz na fy. Flajzar ale nikdo mi týden neodpovídá.
Autor diskuse: jurasoft - Profil , 5.3.2024 kaprařina - náčiní, doplňky

drvoštěp - Profil | St 6.3.2024 19:09:52

jurasoft >> Pokud jsi ajťák tak musíš vědět co se mohlo stát....

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 19:09:39

Otázka vyřešena i s firmou Flajzar. Prostě to nejde tak ani tak. Nejde lampa WRL2 předělat aby fungovala s příposlechem Q10. Nejde předělat WRL3 tak aby svítila bílým světlem po záběru. Nejde předělat WRL1 tak aby po záběru svítila do té doby než ji sám vypnu. Na základě těchto informací diskuzi uzavírám. nemá cenu už to dál rozebírat. Já se omlouvám firmě Flajzar za to že jsem byl příkrý a netrpělivý s odpovědí.

Slavíček - Profil | St 6.3.2024 18:40:37

jurasoft >> tebe bych chtěl mít jako souseda na rybách hned bych si řekl mám vedle cirkus

Creature fiends - Profil | St 6.3.2024 18:29:09

jurasoft >> 🤣🤣🤣👏👏👏

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 18:07:34

Jo a aby to nezapadlo. Z fy. Flajzar se mi snažili odpovědět na emaily. Ale buď neumí kliknout na "odpovědět" a nebo neumí opsat adresu emailu a poslali odpověď někam nevím kam. Jestli je tam nějaká aktivní adresa emailu a nebo jestli se jim to vrátilo s chybou a dál to neřešili.

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 18:06:01

Kordis >> to je dobrá volba. Já před léty měl ideu a popisoval jsem ji tady. Nějaký stojan co se dá vytáhnout do výšky (jsou pro světla ve studiu) na něj dát světlomet z motorky a krmit to aku na 12V. Aby mi to dalo světlo na osvětlení místa. Těch situací co jsme s manželkou v tý tmě neviděli ani na krok. Těch čelovek co jsme vystřídali! Já nakonec skončil u Fénixe a manželka má Petzla. ale s čelovkami nespíme a já ji mám standardně na stojanu tak že jakmile přiběhnu v prutům bafnu prut zaseknu a manželka mi zezadu nasadí čelovku. No jo ale k tomu abych se bezpečně dostal ke stojanům potřebuji světlo. Takže WRL3 klidně bez powerbanky. Jeden na strop do biwaku na oblékání. Jeden na kšilt aby posvítil směrem od biwaku k prutům a jeden u prutů aby osvětlil prostor tam. Zaváží mi zavážečka s gps, nepotřebuji rozsvěcet na dálku. Jo a doba svícení ? Ne dokud svítí diody ale až já rozhodnu, tj příposlechem jedním stiskem vypnout všechny 3 naráz.

Rora9 - Profil | St 6.3.2024 16:53:08

Amurář >> Když chytám na 500 a dál, tak to nejde. Na kratší vzdálenosti lepší, ale když jsou vlny, tak zase problém.

Kordis - Profil | St 6.3.2024 16:48:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jurasoft >> v tomhle ti dávám za pravdu. Ta možnost pouze bílého světla při záběru by tam byt mohla.
Jinak, protože to Fox neměl v nabídce, tak jsem to opravdu vyřešil solárním světlem s pohybovým čidlem. Jedno světlo mám v bivaku umístěné pod úrovni lehátka, aby mi čidlo zabralo nohy jak je dam dolu z lehátka. Druhé mám přidělané na vidličce umístěné tak, aby mě čidlo vzalo hned jak vylezu z bivaku. Vydrží to svítit celkem dlouho a přes den se to dobije na sluníčku.

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 16:09:37

About >> přesně tu situaci jak jsi popsal, kromě prsaček, moc dobře znám a ve dvou. Proto bychom brali kdyby tato lampa měla možnost vypnout barvy a měla možnost zapnou jen bílé světlo o nastavené intenzitě. pak bych tyhle lampy koupil rovnou dvě a možná i 3! Protože WRL2 se s Q10 spárovat nedá...

About - Profil | St 6.3.2024 15:47:13

jurasoft >> Jak psal Kordis, ta lampa nenahrazuje příposlech. Jde o to, že když spíš a zabere ti ryba, tak někdo může být zmatený v bivaku, neví rychle co, kde má třeba čelovku, brýle, kde boty popřípadě prsačky, nenajdeš rychle zip a nemůžeš se dostat z bivaku(osobní zkušenost) a pak ti tam někde ryba zbytečně zajede do vázky. Výhodou této lampy je, že ji máš spárovanou s příposlechem a tudíž ti při záběru osvítí bivak a nehledáš světlo jak magor a můžeš být méně zmatený. To že svítí v barvě signalizátoru je asi k ničemu, ale budiž. Jinak za mě dobrá věc. Ale ten kdo stane v noci v pohodě, nepanikaří v bivaku po tmě atd. si ji kupovat nemusí. A bavit se o tom, zda to všichni potřebujeme nebo ne, to se můžeme bavit o tom, proč nechytáš na bambus a kolovrátek a más prut a naviját, proč máš příposlech atd.

Pindˇa - Profil | St 6.3.2024 15:19:19

Už je to tady vercajk ryby nechytá, obzvlášť, když sroji nějaký groše😁 mizím.

petr616 - Profil | St 6.3.2024 15:11:18

Ty vole vy abyste neco chytly tak fakt potrebujete pipaky za 10k + aladinovu lampu za dalsich x tisic ale jeste je trosku problem s barvou svetla...hmmm... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kordis - Profil | St 6.3.2024 15:05:48

jurasoft >> Zviditelňovat se nepotřebuji a myslím si, že za téměř čtyřicet let rybařiny mám i zkušenosti.
Je evidentní, že jsi opravdu nepochopil smysl té lampy. Ona, jak píšeš, nemá nahrazovat příposlech, ona ho má doplnit. A to je rozdíl.
Mám kamaráda, který si tuto lampu koupil a je spokojený. Druhý kamarád ma podobný výrobek od jiné firmy. Já mám dvě sady hlásičů od Foxe a kvůli podobné lampě jsem psal přímo do Foxu s dotazem zda něco podobného udělají. Fox nedávno s tím přišel pro nejvyšší řadu RX.
Jinak už to nehodlám více řešit.

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 14:31:55

Kordis >> to neřeší problém. Prostě tato konkrétní lampa jen nedostatečně nahrazuje příposlech. Dává světelnou signalizaci barvy signalizátoru na kterém je akce. Ale bez zvuku. Komu tedy má sloužit? Kdo má být cílový zákazník? Je z nás někdo kdo si koupil 3 pípáky a k němu tuto lampu bez příposlechu? Je mezi námi někdo komu nestačí příposlech se zvukem, s diodami, s vibracemi co potřebuje ještě barevnou lampu? Je mezi námi někdo kdo k tomu ještě potřebuje nabíjecí zdroj v jednom? najde se mezi námi někdo kdo vůbec prohlásí, že je to pro něj nezbytný výrobek že ho má? A jste všichni co tady odpovídáte majitelé této lampy a nebo se jen chcete zviditelnit svým nekonkrétním, neznalým, zavádějícím názorem?

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 14:27:17

millihaus >> no jo ale já mám email jiný. vypadlo vám jedno písmeno a jeden znak z adresy emailu.

Kordis - Profil | St 6.3.2024 13:27:54

jurasoft >> to, že si nepamatuješ barvu konkrétního pípáku není problém výrobce. Tvou argumentací bys mohl začít vyčítat výrobci i to, že je zbytečné aby barevně svítil konkrétní pípák na příposlechu.
Myslím si, že hledáš problém kde není.
Jestli to nevyhovuje tobě, neznamená, že to nevyhovuje všem.

millihaus - Profil | St 6.3.2024 13:14:42

jurasoft >>

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 13:10:33

millihaus >> děkuji za reakci. Právě jsem kontroloval email, spamy, hromadné, normální. Odpověď v emailu nemám.

millihaus - Profil | St 6.3.2024 13:08:05

jurasoft >> Dobrý den pane Ing. Šachle, rád bych reagoval na Vámi uvedené informace. První dotaz jste poslal 1.3. našemu technikovi, který byl na dovolené a nezareagoval. Za to se omlouváme. Druhý dotaz jste zasílal včera ráno a já hned jak jsem se k němu dostal jsem Vám odpověděl. Cca kolem 19:00. Odpověď máte na e- mailu. Ptáte se na věc, která není lusknutím prstů vyřešena. I toto jsem Vám psal do e-mailu. Také jsem Vám psal, že se pokusíme s vývojářem najít řešení přímo pro Vás. Bohužel dle Vašich reakci zde to asi nestačí. Možná, kdyby jste zvedl telefon a zavolal, měl byste odpověď hned. Hezký den Milan Musil Flajzar, s.r.o.

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 13:04:44

Nemám tuto lampu. Mám jen jednu a to WRL2. Ta ale nefunguje s novými výrobky a má staré diody. Svítí dost špatně, není to měkké světlo. A žere baterky. Podle videí na youtube kde tvrdí, že WRL3 plave a je vodotěsná a je určena na to aby se dala na stojan. Pak ale nechápu proč svítí po záběru světlem pípáku. Pokud v noci vypnu zvuk a světlo na pípáku pak (ruku na srdce kdo si z vás pamatuje kde je jaké světlo na pípáku) pak jak poznám , když budu tvrdě spát, že mi bere? Já tedy ne a to chytám na 3 pruty. Potřebuji na to zvuk a to je příposlech. Prostě když bere tak bere. A je jedno co svítí. Každý pípák mám jiný zvuk a stejně si nepamatuji podle zvuku který bere. Jsem na rybách a chci mít odpočinek. Tak proč toto světlo vlastně vyrábí prodávají ? Kdo ho potřebuje? Kdo je cílový zákazník?





Pindˇa - Profil | St 6.3.2024 12:45:42

Rora9 >> Ok dik, já jenom že jsi zmínil RidgeMonkey, tak jsem to chtěl porovnat, ono je parádní, ale zase má katastrofální to dálkové ovládání, které už na dva metry nereaguje, někdy i míň

Amurář - Profil | St 6.3.2024 12:34:54

Rora9 >> čau, tak to řeš nastavením citlivosti signalizátoru, čím delší krok tím méně svícení.

Rora9 - Profil | St 6.3.2024 12:10:18

Pindˇa >> Nikdy jsem to nezkoušel. Bral jsem to jen kvůli světlu při záběru, ale když se to rozsvítí při každým potahu několikrát za noc, tak už to přestává být příjemný.

Pindˇa - Profil | St 6.3.2024 11:00:57

Rora9 >> Ještě se zeptám, jaký má to dálkové ovládání reálný dosah + - ?

Amurář - Profil | St 6.3.2024 10:54:52

Ahoj, mám 3 typy lamp do bivaku a to ngt, flacarp a zico unicarp 3 a ten i oznamuje záběr jako pípák. U flacarp za mě pohoda při rozsvícení při záběru i dosah a u zica bonus hlasová signalizace plus rozsvícení při záběru, nic mě nepříde zbytečný, toď vše ať to hlavně jezdí, pípá svítí a brzdy ječí😄

About - Profil | St 6.3.2024 10:47:07

jurasoft >> Sorry že se pletu do diskuze, ale to ty jsi si koupil lampu a teprve teď zjišťuješ co lampa umí a neumí? To si přeci musíš zjistit před koupí ne? Kór když je takto drahá. Lampa je určena primárně do bivaku a pokud ti tam nevyhovuje a používáš jinou, tak ji prostě prodej. On ji někdo 100% koupí. A s tím telefonátem to jsi myslel taky vážně? Jako že zavoláš jednatele firmy na "kobereček", aby ti řekl kdo schválil výrobek, který tobě nevyhovuje? Vážně??? Si představ, kdyby mu takto volal každý, kdo si koupil něco o čem se neinformoval co to umí a jak to funguje a teď mu to chce vyčíst. Jako někdy jsem fakt v údivu co dokážou lidi vymyslet......

Pindˇa - Profil | St 6.3.2024 10:45:33

jurasoft >> Na to co popisuješ budeš muset přitlačit a změnit firmu.
https://www.facebook.com/share/v/pWp94A1e7Ko621ZH/

Kordis - Profil | St 6.3.2024 10:37:34

jurasoft >> Tak teď mi spadla brada. To jako myslíš vážně???
Ty se budeš ptát výrobce, kdo mu schválil výrobek? To bylo za časů RVHP.
Dále nepochopím, jak rybář může tvrdit, že to je výrobek k ničemu? Je evidentní, že jsi nepochopil podstatu a smysl této věci.
Lampa je primárně určena do bivaku, což už tu bylo uvedeno, a slouží to k tomu, že se ti v případě záběru rozsvítí v bivaku světlo. To tě jednak může upozornit na záběr, ale hlavně ti to v daný okamžik osvětlí bivak, díky čemuž si můžeš například nazout boty, rozepnout zip bivaku nebo spoustu dalších věcí. A světelně to je spárováno s pípákem kvůli tomu, že podle barvy poznáš na kterém prutu máš záběr. Ne vždy totiž máš všechny/oba pruty v jednom místě/stojanu. Takže tě to rovnou nasměruje k tomu správnému. Lampa funguje společně s příposlechem. Tedy, že tě příposlech upozorní zvukově a k tomu se ti ještě v bivaku rozsvítí světlo.
K osvětlení místa si pořiď solární světlo s pohybovým čidlem, které se prodává v OBI.
A než začneš nadávat výrobci, že prodává zbytečnou věc, tak si projdi internet, kde zjistíš, že toto světlo k pípákům nabízí celá řada výrobců a tedy nejedná se o výmysl jedné dané firmy.

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 9:33:42

Rora9 >> já bych právě chtěl vodotěsnou svítilnu co bych přidělal na stojan co by se zapínala při záběru ale jen v noci (buď tím, že bude mít světelný senzor) a nebo tím, že ji dálkově zapnu příposlechem. ne abych musel myslet na to že je světlo v pohotovosti). Tam kam jezdíme jsou malé pařízky od stromků. Někdy tak blbě že ti to vychází na krok přesně. a v noci ve stavu vyvoraného krtka letět na boso ke stojanu a zakopnout o ten pařízek tak hubou letíš na stojan. Proto světlo co ten prostor po záběru osvítí.
Pokusím se sehnat telefon na jednatele fy. Flajzar a zeptám se ho kdo schválil a jak odůvodnit výrobu a prodej tak zbytečného zařízení co jen supluje příposlech. Kdo z rybářů si pořídí signalizátory a k nim místo příposlechu lampu? A kde to zkoušeli jestli to třeba mě lampa co se v noci rozsvítí červeně probudí? Děd ten výrobek tak jak je prodávaný je úplně k ničemu. Jak jsi mi potvrdil.

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 9:25:34

Rora9 >> na to abych něco dobíjel u vody mám https://www.parys.cz/giants-fishing-pouzdro-electronics-eva-table-bag-p129390/ a v tom 15000 baterku...

Pindˇa - Profil | St 6.3.2024 8:40:00

Rora9 >> Dik

Rora9 - Profil | St 6.3.2024 8:01:51

Pindˇa >> 5000mAh je kapacita baterie svítilny i (cca) každého mobilu, takže mobil dobiješ při plné kapacitě svítilny jednou.

Pindˇa - Profil | St 6.3.2024 7:47:41

Rora9 >> A mobil se s ní nabil kolikrát, kdyby se použila jen jako powerbanka?

Rora9 - Profil | St 6.3.2024 7:44:49

jurasoft >> Pokud si dobře vzpomínám, tak každý druhý den jsem musel nabíjet. Kapacita je jako u mobilu a to spárování běží neustále, k tomu občas záběr, nižší teploty a baterie je prázdná. Téměř jsem nesvítil.

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 7:39:20

Rora9 >> ještě otázka. Jak moc to žere baterii? To spárování s pípáky.

jurasoft - Profil | St 6.3.2024 7:02:21

Rora9 >> díky za názor. Lampu do bivaku mám tuto https://www.parys.cz/giants-fishing-svetlo-camping-lamp-led-deluxe-p89817/ ale ta se musí rozsvítit mnou a ne automaticky. Psal jsem dotaz na Flajzara jestli by mi dokázali lampy WRL1 a WRL3 přeprogramovat dle mých požadavků. Zatím žádná odezva. Až jim zavolám tak se budou divit.

Rora9 - Profil | Út 5.3.2024 23:12:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

1. Světlo je primárně určeno do bivaku, ne jako signální ke stojanu. Lze přidělat plastovými stahováky.
2. Bílá bude svítit jen když budeš mít hlásiče nastavené na bílou barvu.

Lampu mám, spárování už nepoužívám, protože mě to rozsvěcování rozčilovalo a hlavně to žere baterii. Dneska bych si ji už nekoupil a koupil mnohem levnější Ridgemonkey.

Mafino - Profil | Út 5.3.2024 20:37:55

Alespon vidis doopravdy ten !SUPR! support a servis, jak tady lidicky pisou.
Tady je tolik temat ja je vse supr a nakonec nikde nic.