One day on the river

Diskuse k rybářskému videu One day on the river

Autor diskuse: jartas - Profil , 11.6.2015

jartas - Profil | Čt 11.6.2015 12:13:36

Věděl jsem že se najdou lidi co budou jen kritizovat, co rybář udělá s rybu jestli jí s ní nebo pustí je jen jeho věc. Některé ryby jsem chytl již v loni a plavou dál díky jistým atipickým tečkám je ryba krásně poznat. Ryby jsem vyfotil rozdýchal a pustil zpět. Věřím, že někomu dalšímu udělají radost. Více se k tomu nebudu vyjadřovat.

Knapík - Profil | Čt 11.6.2015 11:49:17

Nepamatuji si, že bych kdy vytáhl potočáka, který by nechtěl ihned odplavat, těm z videa se očividně moc nechtělo, asi toho měli po zdolání dost. Nechci být špatný prorok, ale možná by ně bylo příznivější je klepnout než z nich dělat hrdiny filmového plátna.
Vlastně jo, u jednoho, kterého jsem chytil v zimě jsem podobné chování zaznamenal.

aleš vavřina - Profil | Čt 11.6.2015 11:47:31

V ML jsem ti dal libí a pochvalu, po shlédnutí videa bych ti dal jen pochvalu za vydařený lov. Dle mého není absolutní CHaP to nejsprávnější řešení, neboť v případě tvého druhého pstruha (ten mlíčák s málo tečkami) to bylo plýtvání. Ten pstruh sice po velkém přemlouvání odplul, ale pravděpodobně jen pod první šutr... . Jinak potok 53cm při těch proporcích ty 2 kg nemá, takových ryb jsem chytil dost a mám tedy srovnání.

Jirka_K - Profil | Čt 11.6.2015 11:13:22

Touha po internetové slávě opět zvítězila. Hlavní je mít fotku nebo video. A nejlíp oboje. Stav, ve kterým se ryba vrací zpátky není důležitý. Máme přeci d*mentní heslo: "Plave dál!"