závody v kolešově

Diskuse k rybářskému videu závody v kolešově

Autor diskuse: Arena1962 - Profil , 12.8.2012

p.jiri - Profil | Čt 16.8.2012 17:42:24

již nemohu jinak než zareagovat na vaše připomínky. na těch zavodech jsem byl a vím že se tam k rybám chovají vždy ohleduplně! je jasný že se to né všem daří , tak jak si to představujeme ale myslím že to bylo v nějaké normě. a to že se jeden , který nechytal, naleje se stává i na vyšších závodech. dále , nazývat někoho koho neznáte "lojzou!" není zrovna štastné ,myslím že mohu použít take vaše "fuj!" zřejmně máte nás obyčejné-neregistrované-závodníky za "lojzy" nemohu jinak než zakončit svůj názor citátem z jednoho filmu!!! "no jo sts svojkovice-brod zřejmě slušnej oddíl!!" tak nashle na dalších závodech.

pytlasek79 - Profil | Čt 16.8.2012 0:06:06

to slovo fuj je dané te vaší zábavě jelikož ty ryby se asi moc nebavily...a to že neskonšily na talíři je součást každého závodu navíc bez peanu to je prostě holá sprostota i to zacházení s rybami fakt soráč ale každá soutěž má mít uroven a tohle nemá..dlouho již závodím a máme předepsané vybavení a chovani k rybám a šetrnost k nim a protě pravidla ale tohle je prostě FUJ.....navíc nalitel lojza co tam je taky rybařil????:))))))proste tímhle se tu presentovat je fakt šibeniční...hlavně že jste se BAVILY..........

meteor - Profil | St 15.8.2012 5:59:23

Arena1962 >> "jediná neskončila na čímkoli talíři"... tak to je bomba, připomíná mi to obvyklý argument WaM kaprařů ve stylu "no a co že chytám na 3 klacky, navíc přes čáru a zavážím i tam, kde se to nesmí... já přece ryby pouštím" :-D
"Lidi se sem přijeli bavit každý po svém"... mě by třeba bavilo se tam pěkně wožrat, naházet kolegy vedle sebe do vody i s vercajkem a přes noc dělat bordel... budu tedy vítaný, když se přijedu "bavit po svém"? :-)
Jinak se koukám, že jsi tady nový... tak věz, že v diskusi může mít každý svůj názor, jímž je i to slovíčko "fuj" spojené s komentářem.

PS: když se chci kolektivně bavit a chlastat zároveň, tak si zajdu do hospody :-)

Gery - Profil | St 15.8.2012 5:06:56

Je to tak, já tam byl před pár lety a kolektiv tam je suprovej. Je to správnej kačák !!!!!! Pokračujte dál Kolešáci !!!!!!!!!!

Arena1962 - Profil | Út 14.8.2012 23:00:56

Arena1962 - >> Můj osobní názor je ten, že se nemá nikdy nic přehánět. K otázce peanů a obdobně sofistikovaného vybavení, které nebylo využito, bych chtěl - ze zcela laického pohledu - podotknout, že rybám v Kolešově nikdo neubližoval. Naopak, jediná neskončila na čímkoli talíři, všechny se vrátily tam, odkud přišly. A jestli někdo podlehl nástrahám života? Božínku - všichni se sem přijeli pobavit, užít si víkendu. Být alespoň chviličku mezi lidmi, kteří mají obdobné zájmy jako já. Že to někdo dotáhl tak daleko, že mu během tohoto dvoudenního soustředění v nestřeženém okamžiku upadla na chviličku hlava, vůbec bych to neřešil. V trámci této diskuse vůbec ne. Slůvko "FUJ", které tady zaznělo, si se vší úctou k jeho autorovi dovoluji označit za obyčejný (značně ubohý) výblitek. V Kolešově nešlo o žádnou vrcholnou soutěž, lidi se sem přijeli pobavit. To učinili. Každý po svém.

blina - Profil | Út 14.8.2012 19:42:26

ty ses nikdy neožral nebo co? :)

pytlasek79 - Profil | Ne 12.8.2012 22:47:40

a ten vožralej to je děs...

pytlasek79 - Profil | Ne 12.8.2012 22:46:58

no osobně děs toto video u některejch trošku postrádám pean a nebo obůstek prostě tohle závodění je fuj....nechápu že to sem někdo muže dát dyk ti lidi se k těm rybám chovají jako ignoranti...