Vraťte obry zpátky do přehrady!

Autor diskuse: foxxx - Profil , 25.6.2010

kama - Profil | Po 28.6.2010 20:37:45

V Romži skončilo tak 13-14 sumců někteří měli přes 2 metry co jsem slysel od lidí co u toho byli..Na takové malé vodě tolik sumců nemá co dělat teď tam nechytnem ani lína je to mrtva voda..A ty lidi co chytají na té louži co je na prehradě to jsou pro mě hovada co nemají s rybařinou nic společnýho.

kožich007 - Profil | Ne 27.6.2010 10:40:54

pan jednatel takové organizace už by neměl být jednatelem, je to dobytek který potřebuje dostat sumčí ploutví po držce!!!!! Sám sice cíleně na sumíky nechodím, ale je to nádherná ryba která určitě do revíru patří!! Jinak nechápu jak tam mohou lidé lovit? to už nejsou rybáři to jsou Ti masaři kteří využijí sníženého stavu hladiny a ryba jde na hák téměř i bez nástrahy a nebo je rovnou mohou podsekávat nabo sbírat za bahna, prostě prasata!!!! Omlouvám se těm kteří tam ryby sbírají, dají do (třeba i soukromého) jezírka na zahradě a po dokončení čištění je vrátí opět do revíru!! pokud tam tací jsou tak jim fandím!!!!!

- Profil | Ne 27.6.2010 10:06:03

Tomáš - Tom >> Pan jednatel si asi dělá legraci, protože jinak to není snad ani možné. Vsadil bych si na to, že funkcionáři svazu budou právě těmi, kteří sumce nepřevezou někam jinam, ale pověsí ho radši do udírny...

Tomáš - Tom - Profil | So 26.6.2010 22:06:18

Jednoznačně je to proti rybářskému řádu a názor pana jednatele je opravdu nechutný.Jemu by zřejmně vyhovoval revír plný kaprů( masa ) a to,že dnes přibývá lidí,kteří jdou k vodě za zážitkem zdolat trofejní rybu mu uniká.Tyto ryby do revíru rozhodně patří neboť zvyšují jeho atraktivitu.Jenom blázen by se bránil tomu tyto ryby vrátit zpět vždyť jsou to ryby,které mají pro skutečné rybáře cenu zlata a kteří jsou ochotni za nimi cestovat stovky kilometrů.Bohužel pokud budou svazu vládnout tito lidé tak to bude vypadat na těchto revírech mizerně a nebudou téměř vůbec zajímavé.S pozdravem Petrův zdar Tom.

zajda f - Profil | Pá 25.6.2010 20:00:14

Ryby se maj vrátit a lov za sníženého stavu vody je snad i proti RŘ.