MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Ryba v přírodě

Diskuse k rybímu receptu Ryba v přírodě

Autor diskuse: anguilla ®17.2.2009

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N livot - ® Ne 26.7.2015 0:17:23
Snazime se tam vyuzit kazdou chvilku, tak kulinarskemu umeni sami moc nedavame - maximem je to peceni na ohnicku... Opravdove rybi ( i jine ) lahudky pak dostavame u mistnich pratel, k tomu cervene vinko...jeste tyden a jedem tam znovu... :)
N Starc55 - ® So 25.7.2015 23:09:41
marmyš >> Přesně to mám na mysli. Ale ryby sušit nebudu, znám lepší způsob úpravy.
N marmyš - ® So 25.7.2015 22:51:18
Starc55 >> Tady na sušení není ovzduší,leda v sušce na ovoce:-)
N Starc55 - ® So 25.7.2015 22:47:46
marmyš >> Dobrá rada nad zlato, sušení dnes frčí. Taky se na to dám.
N marmyš - ® So 25.7.2015 22:14:59
Starc55 >> nic nesháním,rozdávám rozumy:-)
N Starc55 - ® So 25.7.2015 22:01:44
ladan1303 >> Mě vyčítáš, že jsem furt u žrádla a ty tady sháníš netradiční recepty. O Marmyšovi ani nemluvím...
N marmyš - ® So 25.7.2015 22:01:21
livot >> Dám ti radu,kterou možná znáš. Pokud budete tam na jihu udit ryby,tak je napřed několik dní sušte na slunci a pak do udírny,mají větší trvanlivost po vyuzení.
N ladan1303 - ® So 25.7.2015 21:42:52
marmyš >> no no no
N marmyš - ® So 25.7.2015 21:39:22
ladan1303 >> strč prst skrz krk:-))
N ladan1303 - ® So 25.7.2015 21:31:50
livot >> vem prut prostrč ho hubou protáhni pod páteří vyjdi skrz ocas břišní dutinu rozevři klacíkem a umíchej si majdu a potírej
N Pvl - ® So 25.7.2015 21:01:37
livot >> Když prodávají gril . ryby tak je grilují také jen napíchnuté na klacku
N TEZAR - ® So 25.7.2015 20:57:07
livot >> A neměli jste je stažený?-Musí se opékat v kůži.-)
N marmyš - ® So 25.7.2015 20:55:43
livot >> asi v tom,že my jako kluci jsme opékali ty okouny tak 20 cm velké a ti nejsou tak těžcí. Propíchnout v těžišti.
N Pvl - ® So 25.7.2015 20:54:11
obrisek >> Proto jsem psal čisté -- myšleno nepoužité :o§)) Jj lopuch je dobrej
N obrisek - ® So 25.7.2015 20:52:03
Pvl >> tak, já lopuchy používám jináč :)
N livot - ® So 25.7.2015 20:51:31
SAHIB: Tak to zni hooodne lakave, to jednou rad vyzkousim ! :)
marmyš : prave tak jsme ted okouny pekli v delte Dunaje ( byly napichnuty i skrz hlavu do ocasu ) a stejne se nam po chvilce zacaly rozpadat :( Proto se ptam kde byla zrada...
S temi opekaci ryb ( http://aukro.cz/opekac-ryb-na-3ks-280x276mm-59-i556​4680604.html?utm_id=at1%212617412&utm_source=facebo​ok&utm_medium=cpc&utm_term=ROIHUNTER&utm_campaign=D​um+a+zahrada+-+RHS--View+products+%2818godz.%29+-+2​+RHS&utm_content=at1%212617412 ) nemate dobre zkusenosti ? Lod i auto je urcite uvezou.
Jinak mame nejradeji ryby klasicky prirodne pecene nad ohnem... :)
N Pvl - ® So 25.7.2015 20:35:54
SAHIB >> V čistém lopuchu :o§))
N SAHIB - ® So 25.7.2015 20:29:31
Zdravím,
dle mého a mých zkušeností je nejlepší ryba pečená v lopuchu ...
Vykopat díru, mezi tím si na ohni nahřát (rozpálit) několik větších kamenů, připravit rybu-vykuchat ,
vložit mladé kopřivy do dutiny břišní, pár snítek kmínu (pokud sebou vozíte a česnekem jemně potřít),zabalit do lopuchu, zavázat trávou-tvrdšími stébly, zabalit do hlíny, položit na kameny rozpálené, které jsou v díře, zaházet hlínou a nechat se pěkně péci..-)
Je to božské, perfektní a chuťově se to nevyrovná alobalu..
N marmyš - ® So 25.7.2015 18:32:24
okouny vykuchat,velikost tak 25 cm,nasolit uvnitř a napíchnou na klacek. Bez hlav,špicí do břišní dutiny zešikma. Klidně třeba 3-4 najednou na klacku.
N Jarda Š. - ® So 25.7.2015 18:18:15
livot >> Nejlepší je podle mého alobal, jak píše Tezar, když k vodě nechceš tahat vedle rybářského náčiní ještě grilovací.
N livot - ® So 25.7.2015 17:57:34
ladan1303 : a jak se to tedy dela ?
N ladan1303 - ® So 25.7.2015 17:54:17
livot >> je videt ze jsi to takhle nikdy nedelal
N livot - ® So 25.7.2015 17:50:04
Pampalini : a rozpadene pak vybiras z ohne... ;) Jedine reseni asi budou ty dratove opekace...
N TEZAR - ® So 25.7.2015 17:09:41
Třeba okouny-jen trochu posolit a okmínovat.Nebo i v alobalu do popele.
N SlavnýLovecPampalini - ® So 25.7.2015 17:00:31
livot >> napíchneš na klacek a opečeš
N livot - ® So 25.7.2015 16:34:54
Omlouvam se ale nevim kam jinam to pridat. Zajimalo by me, jak delate ryby v prirode na ohni - ne na grilu. Diky :)

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Poděkovani

Timto chci moc poděkovat uživateli s nickem jova12- Josefu Vašinovi,ktery mě a synovi pujčil na jarni Toačovske 24cte uzavřeny deštnik,protože jsem podcenil matku přirodu,Ještě jednou velke dik,Pepa...

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox - Rybářské křeslo R3 Camo Chair

Za 4050
fox - rybářské křeslo r3 camo chair


akce, rybareniBehr neoprenové prsačky HighBack Neo Max

Za 2399
behr neoprenové prsačky highback neo max


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Centrum Rybářských Potřeb Centrum Rybářských Potřeb

Prostějov, Plumlovská 3614