Aure - květen 2008

Diskuse k rybářskému videu Aure - květen 2008

Autor diskuse: Hasič - Profil , 3.1.2009

abul - Profil | So 3.1.2009 12:10:23

Lidl >> Souhlasím s tebou málo komu dochazí že pilkrovat ve 100m a rybu vytahnout pak pustit je hovadina ta to prostě nepřěžije.Já osobně tam jezdím jen vláčet a proto mužu ryby i pouštět teda spíš ty malý.Vždy záleží jen na lidech.

baitruner2 - Profil | So 3.1.2009 12:01:04

No tak jsem zkouknul TO video a musim rict,ze je pekne udelane sestrihane a hudba taky moc pekna.Nadherna krajina voda atd.
Jinak k videu NEMAM co vytknout a autor tam zahrnul opravdu VSECHNO co k k rybareni v Norsku opravdu patri!:-((
Ja tam byl 2 krat a po 1 jsem z toho byl fakt dost vykuleny jak TO tam opravdu chodi.
Hned po prijezdu ani nevybalit veci,hned navazat pruty a HURA NA VODU BAGROVAT RYBY!!!
Jak je TO videt na videu na konci,kazdy napakovan filetamy a spokojene se vyrazi k domovu.
Ja to tak udelal taky pred 5 lety a nechci se tady VYMLOUVAT ZE NE!!!!
Kdyz jsem tam byl po 2 tak uz jsem si uvedomil,ze tam nepojedu pro maso,protoze stejne jsem celou bednu z minule vypravy rozdal po znamych:-))Ale na lodce jsem byl 1 den a potom jsem chodil po brehu s batuzkem a chytal a poustel(par ryb jsem si vzal)ryby.:-)))
Ted uz vim,ze tam nepojedu a radsi si priplatim a vyrazim treba na stiky do Svedska,nebo Finska a tam si rybarinu OPRAVDU UZIJU?:-))))))))))PS:Nechci se tady hlavne nak obhajovat,ale KAZDY kdo tam byl tak vi JAK TO TAM DOOPRAVDY CHODI.Ja na tu rybarinu vzpominam do dnes a byla tam fakt bajecna:-)))))Kuwa to sem se rozepsal:-))))))))

Lidl - Profil | So 3.1.2009 10:58:31

Nejsem žádný masař, u nás pustím každou rybu, a do Norska přesto jezdím a tu bednu ryb si klidně přivezu. Toto bych zas neodsuzoval:(! Je mi 17 a v Norsku jsem byl celkem 3krát a můžu říct že u žádné z cestovek se kterými jsem do Norska cestoval, se nedodržují limity co se odvezeného množství ryb týče. Když si jeden člověk naložil do přívěsu 1-4 bedny filet nikdo to neřešil. Druhá věc co mě zaráží je jaké velikosti ryb lidé zmasí. Už ted má v Norsku treska obecná míru, tuším že 45cm?, a přesto rybáři berou i menší:( přitom z takto mále tresky skoro žádné maso nedostanete a to nemluvím o filetách:(. No zkrátka dějou se tam toho spousty co se spoustě lidí líbit nebude, přesto je to nádherná rybařina a vždy se tam znovu rád vrátím ...

novaroma01 - Profil | So 3.1.2009 10:06:02

Hasič >> No tohle je hodně blbý přirovnání.Majitelé těch flotil se nikdy netajili tím,že loví pro peníze,kdešto ty se hrdě nazveš sportovním rybářem.To jste stačili všechny ryby skonzumovat?Odvést se může 15 kg,tedy pokud se dodržují pravidla a zbytek?To jste poravdu dokázali sníst?Nebo jste po splnění limitu začali ryby pouštět?A nebo jste dál zabíjeli z pouhé radosti že máte tu moc rozhodnout ?Docela by mně a myslím nejen mně zajímal váš náhled.Jinak já vám ty ryby nezávidím,zážitky vám přeji,jen jaksi to nesmyslné zabíjení těško chápu.

bobule - Profil | So 3.1.2009 8:46:11

Dobrá hudba jinak hrozný jatka.

Hasič - Profil | So 3.1.2009 8:43:55

No za úvahu stojí otázka kdo je masař, jestli malí rybáři či rybářské flotily, které vše decimují.

Zajda - Profil | So 3.1.2009 8:39:40

Dobrá masařina....

Turňa - Profil | So 3.1.2009 8:32:54

A proto do Norska nikdy nepojedu - nejsem masař.