Výsledky závodů dospělých - LUHAČOVICE (Jaro 2008)

Autor diskuse: Peete - Profil , 13.5.2008

Vatek - Profil | Pá 16.5.2008 22:22:38

Čau Sádro,jen v rychlosti,hroznej týden po těch zkrácených nic nestihám a budu mít hodně náročnej víkend.Takže skecnem nejdřív tak v pondělí.Já opravdu nevěděl podle kschichtu,že jsi to ty a něchtěl jsem tu diskusi nějak hrotit. Fakt je,že kolem mne se chytlo tak 10-15 kaprů,jaké to bylo jinde nevím.Já prohlašuji,že jsem si zachytal a schválně jsem kaprařům ,chtěl natrhnout pérka a v celkovém množství na kg by se mnou měli kapraři velkou potíž/ a to bylo polointenzivní chytání cca 2 x 3,5 hodiny/.Já měl kaprové záběry dva ,jednoho jsem zdolal,jeden se se mnou vůbec nebavil.A s tím cejnem jsem to chtěl udělat,ale nějak se mi to eklovalo.Šlo mi o prestiž a upřímně jsem rád ,že jsem to s takovým výsledkem zvládl.
to Adioz:Ryby se tam chytaly,není pravda,že to bylo ani "ani ťuk".Někdo víc někdo nic,ale tak je to vždycky.
Jó prosim tě Sádro,někdo mne tam při vyhlašování fotil,nešla by ta fotka sehnat?Pokecáme později.Čau.

Sádra - Profil | Čt 15.5.2008 20:30:49

HP: Viděl jsi někoho, kdo by dal do ruky 120 tisíc (první cena) dítěti?
Ti kapři jsou takoví jací se sehnali. Počkej rok, dva a oni se zakulatí. Zatím se při závodech můžou brát kapři 75+ domů a fakt se toho dost využívá. Při vážení jich bylo dost okolo 80 cm, které si rybáři odnesli domů. Dokonce jeden hoch si nechal kapra oblombovat, aby mohl chytat dál, věděl že kapr bude po závěrečném vážení puštěn, ale při vážení jej chtěl domů.
Adioz: Teď to vyznělo, jako by jsme ty kapry na vážení přivezli. Aňi ťuk - to snad ani nejde! Já obešel celou přehradu v sobotu zhruba mezi 19 - 20:30 hod. Viděl jsem vytáhnout tak cca 16 - 18 kaprů. Většina jich bylo 60+, ale i malé. Viděl jsem i spoustu vezírů s kaprem. Kapři brali všude. Chtělo to jen přemýšlet jak na ně. Nebo jít do jiné ryby. Mrkni na 1. místo v bílé rybě - on je to Vatek. A to si vezl ještě kapříka a jednoho utrhnul. To měl ještě vybrat z té hromady největšího cejna velkého a dát si ho zvážit samostatně a měl by za něj cenu. Nikdo nešel do této ceny. Další v bílé rybě nachytal cca 24 kg a pak tam byl ještě jedn cca 15 kg.
Vatek: Můžeš to potvrdit, pokud se tu mrkneš? Pokud vím, tak kamoši měli taky zachytali.
Trošku jsem nepochopil, proč jsi chtěl v diskusi o dětských závodech náhodně pokecat u piva, když jsi věděl, že jedeš na závody dospělých a já tam budu. Stačilo jen napsat číslo úseku.

Adioz - Profil | Čt 15.5.2008 8:06:11

Můj strejda tam na těch dospělých byl.Celej den ani tuk nikde jenom uviděl výtáhnout chlápka malého kapříka a jeden prý vyáh malou štiku jinak nic mrtvo!

HP - Profil | St 14.5.2008 10:03:19

A nevíte někdo jestli za ně nechytali nahodou děti? :-) Aby si byly kvit. Jinak Ti kapři nevypadaj jako šampioni krásy. :-)