základní pečení ryb

Diskuse k rybímu receptu základní pečení ryb

Autor diskuse: petrzhor - , 30.11.1999

iPetulak - Profil | Po 10.12.2012 16:51:30

TT_Mirec >> Mirec souhlasím s TomK78 - maso umývám před zamrazením. Potom už ne - jenom ho po rozmrazení osuším v papírových utěrkách. Jinak ale to Tvoje jídlo vůbec nevypadá špatně ;-).

šmudla007 - Profil | Po 10.12.2012 16:36:04

TT_Mirec >> Zdarec Mirdo, co vy tam na tom Slovensku hulíte za materiál?
Můžete si na balkóně pěstovat marjánku trávičku?

TomK78 - Profil | Po 10.12.2012 15:59:15

TT_Mirec >> Jen drobná poznámka. Maso není nutno máchat ve vodě... Naopak, to je přesně to, co by se s masem dělat nemělo...

TT_Mirec - Profil | Ne 9.12.2012 20:24:10

K tejto teme davam moju zakladnu pripravu ryb a to je po rozmrazeni ,rybu vyfiletujem ,omyjem v studenej vode ,nakrajam filetky na 3-4cm pruhy aj s kozou ,tu nehavam na rybe ,nasledne mäso nasolim a posypem grilovacim korenim , rozohrejem panvicu bud z olejom alebo s maslom ,vlozim filetky do panvice, tak aby bola koza na spodku ,prikryjem panvicu sklenenym vekom a na miernom ohni popeciem asi 30min ,rybu pocas pecenia nehavam stale na tej kozicke . Na obrazku pridavam filetky s metroveho sumika co som si robil vcera, hranolky su pecene v trube na mastnom papieri ,takze vcelku chutna a zdrava vecera +dresing ;)

Sven - Profil | Ne 9.12.2012 20:18:10

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 - 9.12.2012 20:02:48 >> absolutní souhlas

Lab - Profil | Ne 9.12.2012 20:04:49

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 - 9.12.2012 20:02:48 >> Není co dodat!!

retrívr - Profil | Ne 9.12.2012 20:03:34

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 - 9.12.2012 20:02:48 >> Je.

Royale with Cheese 31,95 - Profil | Ne 9.12.2012 20:02:48

Sven >> potřební si nepotřebují kupovat trávu za 4000,- czk na měsíc, což bude Sativex zhruba stát, a VZP nedoplatí ani korunu. Potřební potřebují v klidu pěstovat pro svoji potřebu. Současná podoba legalizace je prasárna až na půdu.

PYTLAKS - Profil | Ne 9.12.2012 19:32:32

nofish >> mi to vůbec nevadí že se to ztočilo jinde,aspoň se probere vše možné,někomu to vadilo v jiné diskusi,že se tam lidi bavili mimo téma

retrívr - Profil | Ne 9.12.2012 19:27:30

Sven >> To jsi vystihl, tak to je.

tuzemak - Profil | Ne 9.12.2012 19:26:40

retrívr >> můj čas je maximálně vyplněn,neboj...

Sven - Profil | Ne 9.12.2012 19:25:35

nofish >> Souhlasím. Já jen, že našinec má kličkování v genech

retrívr - Profil | Ne 9.12.2012 19:24:56

tuzemak >> Když jde o hov.o, tak proč ne. I Tvůj čas může být lépe vyplněn.

nofish - Profil | Ne 9.12.2012 19:24:54

PYTLAKS >> To máš jedno. Žije to tu a to je hlavní. LIdi sem lezou, reklamy blikají a tak takovéhle diskuze plní primární účel - náštěvnost webu :-)

(jinak hlásím- zatím bez ledu, ale ryby taky nikde)

Sven - Profil | Ne 9.12.2012 19:23:42

retrívr >> :-)))

retrívr - Profil | Ne 9.12.2012 19:23:12

Sven >> Já to skousnu.

nofish - Profil | Ne 9.12.2012 19:22:42

Sven >> já to vím. Ale zase to chce rozum. Chlast má doma taky kde kdo :-) Ale nějaká pravidla se určovat budou. A tam je to jasné. Firmy a to i takovéhle, co se teď snaží o "propagaci" se budou snažit si nahrabat. Takže běžní lidé budou furt vytlačeni někam na hranu zákona. Na to si jednou vzpomeň.

tuzemak - Profil | Ne 9.12.2012 19:22:05

retrívr >> ty bys jenom zavíral...

Sven - Profil | Ne 9.12.2012 19:21:18

retrívr >> obávám se, že tě moderator nevyslyší :-)

retrívr - Profil | Ne 9.12.2012 19:18:23

Ano, už dloho je to jinde. Zavřít.

Sven - Profil | Ne 9.12.2012 19:16:34

PYTLAKS >> no a nakonec to tradičně skončí u .... :-)

PYTLAKS - Profil | Ne 9.12.2012 19:13:26

jak se to krásně ztočí od přípravy ryb k čuníkům a konopí a bude to pokračovat kdo ví kde

retrívr - Profil | Ne 9.12.2012 19:08:59

Sven >> To je pravda.Vše je o dobrém sousedovi.