Krmení Lorpio serie Grand Prix

Zdravím všechny. Nenašel jsem zde žádnou novou debatu o Lorpiu serie Grand Prix--poslední z roku 2007. Máte s tím někdo zkušenosti??
Konkrétně se mě jedná o typy:
- Roach
-Roach Black
- Bream
- Bream Yellow
- Big Bream
Autor diskuse: Miki - Profil , 2.6.2013 plavaná - nástrahy, návnady
2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NValda - Profil | Po 17.2.2014 17:58:02

dobrá zpráva - v lorpiu začli konečně makat včera odcházelo cca 300kg .Tak chlapci polští doufám už jedou na plné obrátky - a další věc začli buď přebalovat nebo vyrábět halibut pelety vypadají jako copens.

NEnfield - Profil | Po 12.8.2013 10:10:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já dnes používám krmení už jen od Lorpia a vedlo mě k tomu spoustu důvodů a jeden z hlavních byl ten, že jsem chtěl rybych chytat a ne tam jen sedět u vody a koukat na splávek. Já můžu za sebe doporučit tuto kombinaci krmení z fotky. Na vodě, kde vím, že je lín, tak používám jen tuto směs s patentkou a přidám pár hnojáků a hlínu. Hlínu používám dost často a když ne z důvodu naředění a zvětšení směsí, tak kvůli zakalovacímu efektu. Velice dobrá kombinace je z řady magnetic použít cejna a půl balení grand prix yellow cejna a červy do krmení. Tu řadu grand prix jsem používal spíš jen na obohacení běžnější řady jako posilovač, je dost aromatická. Zkoušel jsem všechny tři bream, bream yellow a big bream. Z jara mi super fungovala žada big bream a v létě na velké cejny Yelow bream. V zimě používám na vše černou plotici a trochu soli a když je voda hodně studená, tak ještě tu vyšší řadu.