S boloňkou na hloubce

Diskuse k rybářskému videu S boloňkou na hloubce

Autor diskuse: Martin M. - Profil , 3.6.2013

Filla - Profil | Ne 18.2.2024 17:05:00

V.P.S. >> na Mácu si tady nikdo nefrcá.. dostal by redku 😜

V.P.S. - Profil | Pá 16.2.2024 19:50:11

Krása 👍 Jen čekám ,kdy se do Tebe pustí parta z jinýho vlákna a začne Té kamenovat za grilovačku u vody...🙄

Martin M. - Profil | Pá 16.2.2024 12:01:19

Filla >> to tehdy byla nejaka spoluprace mezi nami

Filla - Profil | Čt 8.2.2024 9:36:34

Petr64 >> tyjo to jsem nevěděl! Tak pro sichr dávám hned libíczka a těšim se na prigl 😜

Petr64 - Profil | Čt 8.2.2024 5:46:05

Filla >> To nevíš? MRK pred pár lety vlastnil největší flotilu hausbótů v republice. Každej registrovaný člen kterej splnil jednu z podmínek...
5000 příspěvků za rok
10 000 líbiků za rok
2000 poděkování za rok
aura 1-20 místo.....měl nárok na víkendovej pobyt zdarma. Ti,kteří dosáhli na kombinaci podmínek, k tomu ještě získali hostovačku.🤣🤣🤣🤣🤣

Filla - Profil | St 7.2.2024 22:52:40

Martine, co ta MRKreklama tam za Tebou na hausbótu? Přidal jsi ji tam v postprodukci, nebo snad náhodička? 🧐😆

Martin M. - Profil | So 21.12.2013 16:51:55

jakuboss >> ahoj, nebyl.

jakuboss - Profil | So 21.12.2013 16:41:51

čau Martine moc pěkný video a chtěl jsem se zeptat estlis na jaře nebil na rybářských závodech ve Vedrovicích protože jsem na nich viděl osobu tobě hodně podobnou

Brtek - Profil | Ne 16.6.2013 23:56:53

je to nekonečnej vopruz

Martin M. - Profil | Po 10.6.2013 23:20:59

Valdik >> vzdy na zacatku a v pulce mesice.

paulpavlo - Profil | Po 10.6.2013 17:47:13

ještě jednou děkuji za odpověd :)

Valdik - Profil | Po 10.6.2013 16:30:52

Martin M. >> kdy bude nový video?

FOUSATEJ HAT - Profil | Po 10.6.2013 10:35:33

Martin M. >> Jj každej to dělá asi trochu jinač, je pravda když jsme na rybách, na delší dobu, tak to pak už máme namáčený taky kratší čas, to je pravda, Pokud jde o ten cukr, to se nebudu dohadovat, páč to na to vaření vliv mít asi bude, ale něco mi řiká že to těm rybám šmakuje malinko víc :-) Ale může to bejt jen takovej ten pocit no

Martin M. - Profil | Po 10.6.2013 10:16:58

FOUSATEJ HAT >> 5 dnu je dobry zaklad na kvasenou kukurici (proc ne), ale pro klasickou varenou kukurici bych dele jak 24h nenamacel.
Cukr bych pro nekvasenou kukurici pred varenim nepridaval, jedine az ke konci vareni, jinak se velmi tezko vari - nechce zmeknout.

FOUSATEJ HAT - Profil | Po 10.6.2013 9:59:40

paulpavlo >> jde to tak, že jí namočíš, chce to na delší dobu, třeba 5 dní, přidávám do ní při namáčení i cukr, já nevim na kilo kuku 10 deka cukru, a pak to vařím podle potřeby. jde to takle uvařit uplně měkka

fishryhan - Profil | Po 10.6.2013 9:55:34

jako vždy Paráda

paulpavlo - Profil | Ne 9.6.2013 20:05:48

Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte nějaký dobrý způsob jak udělat usušenou kukuřici tak aby byla opravdu pořádně měkká a třeba i ochucená. Předem děkuji za odpověd.

kozel83 - Profil | Pá 7.6.2013 21:17:50

Moc pěkné video, ostatně jako všechny videa MRK.CZ.Dobrá práce jen tak dal

rybomil - Profil | Pá 7.6.2013 20:41:18

Martine jako videjko dobrý, naučný, dobře udělaný.
Ale ta pravá boloňka je přeci jen o vodění týhle udice v proudu, hledání tý správný lajny atp.Něco jsem s ní už odchytal, často bez jakýhokoliv krmení, ale že to zvládám nemůžu zdaleka říct, protože jsem časem zbaběle zběhl k vláčce. Jsou místa a dny kdy mi to jde docela slušně až krásně a pak kdy je to zcela jiný až trapný.


Určitě to bude téma na příští plavačkovu lekci týhle krásný rybařiny.

Thoum - Profil | Pá 7.6.2013 0:37:34

Jo,špízy vypadaly pěkně,ale to video bylo snad o nečem jiném,ne?
Za 1,přestávám se bát velkých vod-alespoň do té doby,než nějakou navštívím:-)

Seržant55 - Profil | St 5.6.2013 22:41:08

Moc pěkné video,ale chybí vůně těch grilovaných špízů.Cejnek malý-vajska,cejn velký švarcka,vidíš že v brně to známe.

Martin M. - Profil | St 5.6.2013 19:44:40

Vydra říční >> jizni Morava.

Vydra říční - Profil | St 5.6.2013 18:35:33

Martin M. - >> Martine, fakt supr video, ale kde je pro tebe ,,u nás".

Martin M. - Profil | St 5.6.2013 0:56:30

Mr.Hanki3 >> s cejnem sinnym velmi vyjimecne ano, s karasem obecnym bohuzel uz leta ne.

Mr.Hanki3 - Profil | St 5.6.2013 0:24:10

Martin M. >> Videjko špica:) ale kdyžs Martine mluvil o tech cejnkách..tak bych se tě chtěl optat jestli se ještě setkáváš s cejnama sinýma a ještě klasickýma karasama "zlaťákama" obecnýma??? díkec

weobler - Profil | Út 4.6.2013 17:35:41

Právě jsem se dozvěděl že chytám nadprůměrný cejnky a to jsem si stěžoval že ty ryby jenom potvrzují svoje jméno :)

000 - Profil | Út 4.6.2013 16:50:46

Moc pěkné video

mipa - Profil | Út 4.6.2013 16:43:42

... je vidět, že začala ta "pravá" sezóna ... kombinace pěkné celodenní rybačky s grilovanou večeří v přírodě nemá chybu :-))) ... video za 1 ...

Florish - Profil | Út 4.6.2013 15:30:02

nejpěknější na tom videu jsou ty špízy .. :)) .. ale jinak pěkné video, jako vždy ;)

skoty - Profil | Út 4.6.2013 14:23:29

Paráda, ostatně jako vždy!! Za jedna

zideka - Profil | Út 4.6.2013 10:42:58

JJanekk >> připalovat se musí aby křupala kůžička a ploutvičky,ale musí se to odstavit v okamžiku,kdy máslo ještě nekouří.Vlastnoručně chycený potočák-jednou za rok.
Tímto je video teprve dokonalé.

paia - Profil | Út 4.6.2013 10:28:23

Martin M. >> ha, tak to jsem netušil, díky za info. přistupuju z Chrome a mám youtube účet, takže jsem automaticky předpokládal, že budu mít dostupny všechny funkce.

Martin M. - Profil | Út 4.6.2013 10:28:17

bestos >> s kterym jinym prutem bys mohl chytat na 5m hloubce s pevnym splavkem?

bestos - Profil | Út 4.6.2013 10:25:29

ahoj.. chci se zeptat na výhody boloňky??.. je to vážně o prutu??

Martin M. - Profil | Út 4.6.2013 10:19:52

paia >> tusim v nekterych prohlizecich youtube zobrazuje video misto ve flesh jiz v novem formatu html5 a tam jeste nemaji fullscreen. My s tim nic nenadelame, je to program z YouTube. Muzes si na youtube html5 vypnout - nekde to tam jde, pokud mas na youtube ucet.

paia - Profil | Út 4.6.2013 8:38:12

Martin M. - >> mohu poprosit o přidání tlačítka na full screen přehrávání? díky.