MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Amur "Rošťák"

Grilování ryb

co budeme potřebovat:
800g - 1000g očištěného a na podkůvky nakrájeného amura
2 lžíce másla
marináda:
šálek červeného vína
1/2 dcl fernetu
2 lžíce oleje
1 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce sekaného libečku
špetka bílého pepře a soli

recept:
Očištěné podkůvky amura vložíme do předem povařené a vychladlé marinády z uvedených surovin a pochutin a necháme v chladu odležet 48 hodin. Pak porce vyjmeme a necháme odkapat. Do marinády vmícháme mírné rozehřáté máslo. Jednotlivé porce pozvolna grilujeme doměkka a dozlatova za občasného potírání marinádou.

 

Michael Nosek - ®, 21.7.2006
Průměrná známka: 1,50

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox Camo Easy Shelter přístřešek

Za 4.755
S velkou slevou za skvělou cenu po registraci do shopu máme pro vás rychloskládací přístřešek Fox v Camo designu z nepromokavého, prodyšného materiálu, který má ve složeném stavu průměr jako běžný obal na podběrák

akce, rybareniPrut SPRO Cresta Clubwinner Medium Feeder 390 cm

Za 859
Špičkově zpracovaný feeder nyní za cenu pro každého !!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
PEPA cestovní kancelář s.r.o. PEPA cestovní kancelář s.r.o.

Široká nabídka rybářských zájezdů a výprav: Švédsko, Norsko, Finsko, Irsko, Kanada, Aljaška, Kamčatka, Chile, Argentina, Panama, Maledivy,...