MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Amur "Rošťák"

Grilování ryb

co budeme potřebovat:
800g - 1000g očištěného a na podkůvky nakrájeného amura
2 lžíce másla
marináda:
šálek červeného vína
1/2 dcl fernetu
2 lžíce oleje
1 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce sekaného libečku
špetka bílého pepře a soli

recept:
Očištěné podkůvky amura vložíme do předem povařené a vychladlé marinády z uvedených surovin a pochutin a necháme v chladu odležet 48 hodin. Pak porce vyjmeme a necháme odkapat. Do marinády vmícháme mírné rozehřáté máslo. Jednotlivé porce pozvolna grilujeme doměkka a dozlatova za občasného potírání marinádou.

 

Michael Nosek - ®, 21.7.2006
Průměrná známka: 1,50

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPodběrák Cygnet Master Sniper

Za 2.390
Podběrák vyrobený v Anglii + NET FLOAT ZDARMA. Tento podběrák není výrobek z Číny, ale originální a kvalitní anglická práce. V Britanii se prodává za cenu přes 100 GBP

akce, rybareniVýprodej značkového oblečení se slevou až 40% !

Výprodej značkového oblečení se slevou až 40% !


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
PEPA cestovní kancelář s.r.o. PEPA cestovní kancelář s.r.o.

Široká nabídka rybářských zájezdů a výprav: Švédsko, Norsko, Finsko, Irsko, Kanada, Aljaška, Kamčatka, Chile, Argentina, Panama, Maledivy,...