MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Amur "Rošťák"

Grilování ryb

co budeme potřebovat:
800g - 1000g očištěného a na podkůvky nakrájeného amura
2 lžíce másla
marináda:
šálek červeného vína
1/2 dcl fernetu
2 lžíce oleje
1 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce sekaného libečku
špetka bílého pepře a soli

recept:
Očištěné podkůvky amura vložíme do předem povařené a vychladlé marinády z uvedených surovin a pochutin a necháme v chladu odležet 48 hodin. Pak porce vyjmeme a necháme odkapat. Do marinády vmícháme mírné rozehřáté máslo. Jednotlivé porce pozvolna grilujeme doměkka a dozlatova za občasného potírání marinádou.

 

Michael Nosek - ®, 21.7.2006
Průměrná známka: 1,50

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
FISHING INVEST FISHING INVEST

Rybářský e-shop zaměřený pro kapraře a hodnocený jako nejlepší speciálka na kapry. Nabízíme to nejlepší ze světové kaprařiny.Veškeré...