MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Rybářské halászlé

Rybí polévky

1 kg ryb,
2 cibule, paprika, sůl, pálivé papričky.
Rybu očistíme naporcujeme a porce vytřídíme. Drobně pokrájenou cibuli dáváme na dno kotlíku, na cibuli pak rybí hlavu(y), ocasy, ploutve a na vrch vytříděné libové porce (filety) ryb. Osolíme posypeme paprikou a zalijeme vodou. Vaříme na prudkém ohni cca 35 - 40 minut.

 

DIO - ®, 11.7.2006
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

N machiiii - ® So 23.3.2013 22:05:26
podle tohoto návodu byse nedokazal uvařit ani čaj =\\\

[ Vstoupit do diskuse - 1 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
LOS-CORMORAN LOS-CORMORAN

Jeden z prvních českých e-obchodů. Věříme, že v široké nabídce více než 3000 položek, si každý najde to, co potřebuje.