MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Rybí rychlovka

Pečení ryb

Ingredience: jakákoliv rybí filetka (cejn, plotice, kapr ...), 1x cibule, 1x brambora, 1x rajče, máslo, 1/2 deci vína, koření dle libosti (já používám sůl, pepř, sladká paprika), citrón.

Domácí příprava: do menšího pekáčku položíme filetky, zakápneme citrónem a okořeníme. Na ně naklademe cibuli na kolečka, brambory na kolečka, a rajče na kolečka. Na takto naskládané suroviny dáme několik plátků másla a zalejeme vínečkem. Přikryjeme a pečeme dokud není rybka a zelenina hotová. Podává se filetka se zeleninou tak jak je to naskládané.

Přirodní příprava: vše jako u předchozí přípravy naskládáme na větší kus alobalu. Potom alobal pevně zabalíme kolem ryby a vložíme do rozpáleného popela. POzor na protržení alobalu, vytekla by všechna šťáva a ryba by byla vysušená. A ta šťáva to je to pravé a tak to má byť :)

 

rou7 - ®, 27.6.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
SAF SAF

Nabízíme pronájem chat a lodí v atraktivních lokalitách středního Norska. Naše destinace jsou vhodné pro rybáře, aktivní sportovce i rodiny...