MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Kapr po řecku

Pečení ryb

kapr, 80 g oleje, sůl, 200 g kečupu, 1 dl červeného vína, 1/2 citronu, 3 lžíce cukru

Osolené porce na oleji opečeme, vyjmeme. Do základu vm¨ícháme kečup, víno,cukf,citr.šťávu, krátce povaříme. Porce na talíři přelijeme.

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSmáčky Saira - okouni a candáti je prostě milují!

Velmi účinný smáček vylepšený oproti jiným modelům o žebrování po celé délce těla. Nyní v akci!

akce, rybareniMustad Ultrasport Pro Match Bloodworm

Za 38
Háčky s lopatkou na patentky, červené. 10ks v balení


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CA HITRA CA HITRA

Naše cestovní kancelář nabízí autobusové a individuální zájezdy na rybaření ve středním Norsku, v rybářsky vyhlášené oblasti na ostrově...