MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

tolstolobik na zelenině

Pečení ryb

porce tolstolobika (podkovy nebo řízky)
máslo
sůl a koření na rybu včetně kmínu
zeleninu - mrkev, petržel, celer, cibuli
citron

porce ryby pocitronujeme, osolíme, okořeníme, položíme na alobal každou zvlášť, podložíme plátkem másla a zasypeme na kostky nakrájenou zeleninou a cibulí a zabalíme do alobalu. každou porci samostatně. dáme péct do trouby cca na 45 min. moje zkušenost : po upečení je lepší nechat odležet do druhého dne a pak si na tom kusu masa, kterým tolstolobik bezesporu je, mimořádně pochutnáte.

 

red.foot - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSavage Gear Čepice Hairy Hat (Sleva 70%)

Za 199
Velice kvalitní a teplá čepice ideální jak pro udržení tepla při rybolovu v chladném počasí, tak pro denní nošení do města. Nyní s neuvěřitelnou slevou 70%!

akce, rybareniFOR JOB Prsačky Dunlop Adamastor

Za 1.520
Prsačky DUNLOP jsou vyrobeny ze speciální směsi PVC, holínky vyrobené z tohoto materiálu jsou lehčí než klasické gumové . Vykazují dobrou odolnost a udržují si stálou pevnost i při dlouhodobém nošení. - stálá pevnost - odolnost opotřebení - protiskluzná podešev - oděruvzdorná podešev. vel 44


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CK ALBA tour s.r.o. CK ALBA tour s.r.o.

Naše cestovní kancelář je zaměřená především na sportovní rybáře, kterým chceme dopřát možnost rybařit na špičkových evropských i světových...