MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Candát na zelenině

Pečení ryb

S candáta uděláme filety. Po obou stranách ho osolíme a dáme na něj koření na ryby a grilovací koření. Dáme ho na pánvičku a orestujeme, (nejlépe na olivovém oleji).
Přidáme cibuli, kterou zpěníme. Potom přidáme jakoukoliv zeleninu. Já dávám francouzkou do polévky. Necháme dusit.
Zvlášť si připravíme omáčku: česnek, kečup a trošku smetany.
Až je ryba hotová přidáme omáčku , opatrně zamícháme a můžeme podávat.
Jako přílohu můžeme dát brambory, ale dá se jíst i s chlebem.

 

HK - ®, 26.3.2010
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
FISHING INVEST FISHING INVEST

Rybářský e-shop zaměřený pro kapraře a hodnocený jako nejlepší kaprařská speciálka. Nabízíme to nejlepší ze světové kaprařiny.Veškeré...