Fish Cup Chlast Team Mohelnice 2009

Datum akce: 13.6.2009 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Všeobecné

Rybářské závody v lovu ryb udicí 5-ti členných družstev, reprezentantů hospod, hospůdek a barů, které proběhnou v sobotu  13. června 2009.

Generální sponzor: FISH –  PRO, s.r.o  firemní prodejna Třebovská 47 Mohelnice
A PIVOVAR HOLBA a.s. Hanušovice
DARKA s.r.o. Mohelnice, Mohelnická pekárna.

Propozice závodu:
1. Závod organizuje MO ČRS Mohelnice na Křemačovském rybníce, max. účast  30 družstev.
2.Družstvo se skládá z pěti lovících členů a nelovících náhradníků. Všichni členové družstva    musí být členy ČRS, v průběhu závodu může lovit maximálně 5 členů družstva.
3. Závodu se zúčastní družstvo, které zaplatí startovné ve výši 800 Kč poštovní poukázkou typu C na kontaktní adresu: Skřivánek Jan, Zvole 183, 789 01 Zábřeh,nejpozději do 10.6.2009. Adresu odesílatele - kapitána družstva – uveďte přesně pro případ vrácení startovného po naplnění stavu. Na složenku, do kolonky „Zpráva pro adresáta“, uveďte název družstva pod kterým budete startovat a telefon pro možnost kontaktu. Pokud uvedete mobilní telefon, obdržíte SMS zprávu o zaplacení startovného a zaregistrování do závodu. Na poštovní poukázce nezaškrtávejte pole „Do vlastních rukou“.
Na stejné adrese lze uhradit tuto částku po telefonické dohodě též osobně, tel. 602503436
4.  Časový průběh závodu :
prezentace  5.oo – 6.3o hod.
I. poločas    6.3o – 8.3o hod.
II. poločas  10.oo – 12.oo hod
vyhodnocení  13.oo hod
5.  Družstvo loví společně v jednom, vylosovaném soutěžním sektoru.
6. V době prezentace si družstvo vylosuje číslo sektoru pro první a druhý poločas, pořadí losování dle příchodu kapitána družstva k prezentaci, označení sektorů bude provedeno před prezentací.
7.  Každý člen družstva loví na jeden prut s jedním návazcem, loví se na položenou nebo plavanou.
8.  Návnady a nástrahy lze použít dle platného rybářského řádu pro vody mimopstruhové. Vnadění není omezeno časově ani objemově.
9. Všechny ulovené ryby musí být po změření rozhodčím šetrně vráceny zpět do vody. Pro    vylovování všech ryb musí být použit podběrák, podebrání ryby provádí kdokoliv z družstva.
10.Hodnoceno je celé družstvo, úlovky se zapisují na jeden startovní lístek. Hodnotí se všechny ulovené ryby 1cm = 1 bod. Do součtu se berou v úvahu pouze ryby zapsané a podepsané rozhodčím. Startovní lístky jsou samostatné pro oba poločasy, po ukončení I. poločasu budou lístky vyhodnoceny a oznámeno průběžné pořadí.
11.Pro prvních deset družstev jsou připraveny ceny, pořadí bude vyhlášeno, vyvěšeno a vytištěno pro všechna zúčastněná družstva.
12.Každému družstvu, které  v průběhu celé soutěže prezentuje příslušnost ke své  hospůdce,  a to formou dresů, poutačů, vlajek, pokrývek hlavy apod., bude připsán při vyhodnocení bonus ve výši  500 bodů !!!
13.Po ukončení obou poločasů provede soutěžící družstvo úklid sektoru.
14.Při nedodržení propozic soutěže bude soutěžící družstvo diskvalifikováno a startovní lístek nebude zařazen do hodnocení.
15.Opětovně bude vyhlášeno a odměněno družstvo s nejlepší prezentací své příslušnosti.

Součástí závodu bude bohaté občerstvení a doprovodné programy jako rybářská tombola, kolo štěstí apod.

Všem dalším sponzorům, kteří jakýmkoliv příspěvkem obohatí připravené ceny pro účastníky soutěže, touto cestou předem děkujeme.

Za organizační výbor
Skřivánek Jan

 

globus - Profil - 27.5.2009