CSL

Chci se zeptat na Csl je boilies s touto látkou opravdu účinější. Jaké jsou vaše zkušenosti.
Autor diskuse: radas - Profil , 18.11.2004 kaprařina - nástrahy, návnady

Tavris29 - Profil | So 2.3.2013 17:01:36

Jirka Klíma >> DOCarp - 2.3.2013 17:00:43 >> Tak pak dej vědět, jak si uspěl/neuspěl :o) Musím valit, čus

DOCarp - Profil | So 2.3.2013 17:00:43

Tavris29 >> jo vy tam vlastně teď budete zamykat brány po tuneldědkovi :-D..... já taky tak do 14 dní snad vyrazím.

Tavris29 - Profil | So 2.3.2013 16:58:00

Jirka Klíma >> DOCarp - 2.3.2013 16:50:57 >> Ahoj. Ted budu 14dní v práci a pak vyrazím. už to nemůžu vydržet .o)

DOCarp - Profil | So 2.3.2013 16:50:57

Tavris29 >> zdar tak co už se chystáš na kapry?

Tavris29 - Profil | So 2.3.2013 16:43:57

(bedna) >> Jen aby .o))

(bedna) - Profil | So 2.3.2013 16:43:01

Tavris29 >> Každej zná nějakej jemu vlastní,já měl na mysli ten na kvašení ovoce na slivovicu.-)-)-)-)-)

Tavris29 - Profil | So 2.3.2013 16:40:14

(bedna) >> Bublák do kalhot :o)

(bedna) - Profil | So 2.3.2013 16:38:12

Jirka Klíma >> DOCarp - 2.3.2013 15:43:33 >> Udělej si obyčejnej bublák a nemusíš nic hlídat.-)-)-)

DOCarp - Profil | So 2.3.2013 15:43:33

já teda pokud by jsem si chtěl pořídit CSL tak koupím nějaké s konzervantem aby jsem to mohl mít v boudě klidně i rok a nemusel se bát že budu muset malovat jako je to u Hulína.Měl jsem od nich tekutá játra (ano taky bylo uvedeno že je bez konzervantu a pracuje a je určen k rychlému zpracování) a za 14 dní jsem je vylil.Pořád upouštět natlakovanou petku a pak už se mi nezdála.Pohádkám že kapr pozná konzervant a vyhne se mu se směju.Dřív konzervanty z koulí doslova čpěly a chytalo to taky.Takže raději pořídím upravené CSL pro delší skladování....

Pvl - Profil | So 2.3.2013 15:40:18

Drinks >> Tak to potom jo .. :o§)

kremilek1 - Profil | So 2.3.2013 15:31:28

taky jsem minulej rok koupil CSL z hulina v kanystru cca 5litru...ten kdo pise, ze mu to zplesnivelo, je samozrejme v.ul, protoze je tam jasne psany, ze je to bez konzervantu ke spotrebe cca do 2 mesicu...ja jsem to skladoval pul roku ve sklepe v chladu a svete div se, bylo to uplne v poradku i po teto dobe...jen jsem obcal musel povolit uzaver, aby mi to tam nebouchlo, protoze je to biologicky aktivni...takze zavada bude asi na jinem prijimaci, nez je Hulin...

Drinks - Profil | So 2.3.2013 15:08:02

Petr.J >> Zase tak bych to nehrotil:-)

Pvl - Profil | So 2.3.2013 15:06:41

Petr.J >> Pro ty co na to (kvalitnější) nemají ..dávno dobrý

Petr.J - Profil | So 2.3.2013 15:01:57

Drinks >> Já osobně bych si z Hulína nic nekoupil, je to moc levný a ještě k tomu ten název, Hulín, to je jako by tam byli všichni zhulení. Když dělat boiles, tak jediné čemu důvěřuji, je to co je dovezeno z UK

DOCarp - Profil | So 2.3.2013 14:52:59

Drinks >> já teda z Hulína neseruu z prašivky JZDácký :-D

Drinks - Profil | So 2.3.2013 14:38:15

Poserme se z toho Hulína všichni :-)

hláskař - Profil | So 2.3.2013 12:04:05

Pítrsák >> Myslíš,že za to může CSL bez konzervace,že Ti plesnivělo boilie? Nebylo to spíš nevhodnym skladovánim?

Pítrsák - Profil | So 2.3.2013 10:53:58

Myslim si ze Csl z Hulina je bez konzervantu,ostatni Csl jsou s redena melasou a jsou do nej pridany konzervanty,proto vydrzi dyl.Minuli rok my boilie plesnivelo prave s Csl z Hulina,ale chytalo to taky.

Pošťák Pet - Profil | So 2.3.2013 0:27:54

neutral >> :D

Zdenal77 - Profil | So 2.3.2013 0:24:04

neutral >> máš za 1* :-)

neutral - Profil | So 2.3.2013 0:20:08

Pošťák Pet >> dobrou,časovo na tem budem stejně,ale chuťovo asi ne.My prahu a vás Okolí potřebujeme,tady totiž ty druháky a třeťáky nechce nikdo jiný pit :)

Pošťák Pet - Profil | So 2.3.2013 0:14:30

neutral >> :D čau čau, tady u prahy už totiž máme čtvrt na jednu a v tuhle dobu už náš kmen většinou spí :-)

Červené karty: Mrknato