Už jste někdy nestačili vybrodit ????

Stalo se vám někdy, že jste v zápalu brodivého sprintu nestačili vybrodit z vody a vaše ledviny za vydatné spolupráce močového měchýře vyzkoušely vodotěsnost vašich neoprenů či dejcháčů zevnitř ???? Případně jiný svěrač ???
Autor diskuse: Miloš_diakritický - , 19.8.2004 muškaření - ostatní

Folpy | Čt 26.8.2004 7:07:17

Nedávno měl můj známý taky dobrý zážitek. Přišla na něj rychlovka, tak zaujal tu správnou polohu, gatě i kšady ohlídal a vytlačil. No a pak přišlo překvapení. Ten jeho cep dopadl přímo do vosího hnízda.Těm potvorám se to asi nelíbilo a ihned zaměřili zdroj toho maglaizu. Co vám mám říkat. Kámoš mazal k vodě s celým rojem vos v kalhotách. Pokud by na olympiádě byl běh se spuštěnými gatěmi ke kolenům, tak si splnil limit. Vlítnul do vody a dlouho si kaďák chladil.

Mates(původní) | Čt 26.8.2004 6:17:12

Jo Miloš,ten nikdy nezklame..............................:-))

šeptal - Profil | St 25.8.2004 14:07:37

Kam se sere Countryestráda. Tomuhle říkám lidová zábava. ;o)))))

Vlado | St 25.8.2004 14:02:21

Moja skúsenosť z nedele, aj som si spomenul na túto debatu, valím sa 350km zamuškáriť hupnem do prsačiek a poďho hneď na Hornád muškáriť. Je pravda ze hovno už kukalo z ri.. ale čas je neúprosný a práve začali zbierať tak čo už musím vydržať.Dobré bolo, ze keď som bol vyše pása vo vode tak tlak vody HO zatláčal, len keď som išiel s vodou nižšie tak sa zasa tlačilo von.Tak som sa sním pretláčal až do tmy asi hodinu a potom strašnou rýchlosťou na breh a už sa z neho parilo. Ten pocit úľavy bol fantastický.

Vlada S. | Po 23.8.2004 16:10:56

Tom.angler mě připoměl můj vlastní zážitek, jen s dobrým koncem. Byl jsem na horní Úhlavě a najednou jsem musel. Stáhnul jsem prsačky, zadřepnul a vys... se. Když jsem kolem sebe rval lupení, tak jsem zblednul a srdce se mi zastavilo, když jsem si všim kam vedou kšandy. Otočil jsem se, podíval se pod sebe a tam byly kšandy stočený do krásnýho uzavřenýho kolečka a uprostřed bylo nasráno. Hrozně jsem si oddech , a když ani následná kontrola neodhalila žádné znečištění, tak už jsem se i docela bavil:-)

Tom.angler - Profil | Pá 20.8.2004 10:19:53

Za casu velikych ryb na Ohri, na zahajeni jsme prijeli s kamosem k libocanskemu jezu. Na brehu meli 3 kluci nacatyho suda a rikali ze cekaji uz od vcerejska na ono posvatne prvni nahozeni.Podle jejich stavu bych soudil, ze tam ale cekaji uz tyden, zvlaste jeden nedokazal, byt plne pripraveny, uz v neoprenech ani stat. Skousli jsem s nima taky jedno pivko, jinak to ani neslo, varovali je aby mrtvolaka do reky nepousteli a schazeli k vode.Jak nas mrtvolak videl, zacal se taky hrabat na nohy.Jak nas informoval chtelo se mu strasne sr..! Umysl jsme mu schavalili, poprali at se dilo podari. Nebozak stahnul neopreny a jal se hned na brehu konat! Kamos se na nej otocil a rika mu: vole seres si na ksandy! Nebozak nereagoval ani na 3 upozorneni a v klidu pokracoval. Chechtat jsme se zacali az kdyz vykon dokoncil, peclive si umyl ruce-vsechna cest, pak si pretahl ty totalne posrane ksandy pres bundu a do naseho rehotu konstatoval, je ja jsem si posral asi ksandy. No byla prdel, zvlast kdyz druhy z party chytal 30 m pode mnou a najednou zacal strasnym zpusobem davit, prekonal i vykon me neznameho muskare z Otavy (Na smetaku) v roce 90, ktery se zblil jak amina) a zacal do velke vzdalenosti davit vse co ve velkem ocekavani nove sezony do sebe nalil. Trvalo mu to pomerne dlouho, a byly to erupce jak vybuch Krakatoy,50 m po proudu jiste zcela urcite vsechno vytravil:-)). Jo to byly casy!

pepe - Profil | Pá 20.8.2004 8:30:32

Mě to připomělo jednu příhodu. Sice úplně nesouvisí s tématem. Stalo se mezi zaměstnanci Českých drah, v zimě, na seřadišti, mínus 20 stupňů. Na kolegu to akutně přšlo, byla tma, tak zalezl za vagon a začal svlíkat těch několik vrstev oblečení. Spodky, tepláky, montérkové kalhoty, vatové kalhoty, triko, košile, svetr, bunda, vaťák... potom si ulevil a v pohodě se zase oblékl. Jenže dobráci kámoši si ho vyčíhli, zezadu zpod vagonu mu tam potichu šoupli lopatu, on se vydělal na ní aniž si toho všiml a oni to hovno odnesli. Takže on už oblečenej zajistil, že tam po něm nic nezůstalo a logicky si myslel, že se omylem vysral někam do těch svojich spodků. Tak se začal zase svlíkat a začal to v tom hledat. Ostatní se málem posrali smíchy, dobrý kino. ( Příhodu vyprávěl muj strejda, zaměstnanec ČD).

Držma,kuzma - Profil | Čt 19.8.2004 18:49:42

Mě se to stolo jednou na Vranově byl listopad tak že jsem byl řádně oblečen pěkne jsi nabrodím zapálím cigáro a najednou to přišlo tak valím do lesa svlíkam neopren svetr atd.a už jsem se konečně chystal udělet potřebu a najednou jse objevilo asi pět turistů tak yas rychle oblíct a čekat až přejdou no málem jsem se posral,když jse mi konečně podařilo vysrat tak jse pěkne obleču a jdu lovit opět zapálím cigárko a znova to samé opět jsem to na štěstí stihl ale můžu potvrdit že to není žádná pecka když tě to chytne.všem přeji mín takových zážítku

whitefish | Čt 19.8.2004 17:57:03

Po jistém zvukovém signálu a hlášení : "je čtvrt na prd ...za chvilku bude kukat hovno " vylézám z vody. Doposud to vždycky vyšlo.
Kdo chce chytat bez přestávky, doporučuji prdel na mašličku, kolostomii, neboli vývod bokem.

Vaca - Profil | Čt 19.8.2004 12:55:25

kámoš si takhle jednou myslel, že vyjde jenom prd, ale ono ouha, nasral si do prsaček, už jsem ho jenom viděl jak jde v předklonu k autu a tam ze sebe všechno schazuje. Málem jsem se z toho také pos...l:-))

strejka - Profil | Čt 19.8.2004 11:14:56

zatim jsem tenhle problem nemel, stava se mi totiz, ze to na me prijde hned, jakmile vylezu z auta a ucitim vodu, no a po krovicku muzu v klidi nasadit brodaky :-))

pupak | Čt 19.8.2004 9:24:15

Miloš_diakritický: Ja sem tak linej, ze spim do posledni chvile a nekdy i oblecenej abych se nezdrzoval, v komatu pak nesnidam jen udelam 5 kroku a vlezu do auta a dojedu na misto... Kdyz vylezu z auta dam si cigarko udelam nekolik pohybu strivko zacne pracovat a v tu ranu se dejou neskutecny veci...

Miloš_diakritický | Čt 19.8.2004 9:19:27

pupak:
ty vole, že si ráno, než vyrazíš k vodě, v klidu nedojdeš na toaletu přečíst noviny nebo Fly Fishermena ??????
Já dám kafíčko ,cigárko, pak si něco přečtu, a je klid....

pupak | Čt 19.8.2004 8:59:16

Jeste jedna jednou jsem sjel stran na Vltave s holou prdeli jak na toboganu dolu az k vode protoze jsem sel vykonat potrebu do separe a zapomel na jilove podlozi jen jsem zadrep boty se rozjeli dolu kamosi se posrali smichy neb jsem svuj vykon doprovazel verbalne dost nahlas... a ze ty strane na Vltave maji sklon jak bobova draha.

Leo01 - Profil | Čt 19.8.2004 8:56:39

M_D: To jsi jen v praxi vyzkoušel povzdech: "Co nachčiješ proti větru?"

Miloš_diakritický | Čt 19.8.2004 8:51:48

Já to zatím vždy stačil, nicméně jednou to bylo o fous, už jsem se nestačil natočit správným směrem a chcal jsem proti větru, kterýžto mi to zase vracel zpátky na ty na ruby obrácený neoprény.... takže výsledek byl v podstatě stejný, jako bych se pochcal.....

pupak | Čt 19.8.2004 8:48:02

Jo a tahle neni fekalni, ale posral bych se pri ni taky. Chytali jsme na Stechovicky pod Slapskou hrazi a byla zavrena voda, duhaci zacaly sbirat v prostredku asi 200 metru pod prehradou a kamarada jsem tam na ne poslal at jim to tam ukaze dalo se tam dobrodit voda po pas. Jen tam dosel, jindy z hraze houkaj kdyz poustej turbinu, tentokrad asi zapomeli a privalova vlna udelala sve dostal se z vody az u pristaviste parniku nejakejch 500 metru dolejc.

rybomil | Čt 19.8.2004 8:39:16

Pupák + MD perlí.... už se zas mlátim o monitor

Miloš_diakritický | Čt 19.8.2004 8:23:35

záprdek:
No, vzhledem k tvému nicku by pro tebe prsačky byly asi nadměrné....:-))))

pupak | Čt 19.8.2004 8:18:02

Ja to stih, ale za kerem co jsem si myslel ze zadrepnu se opalovala nejaka buchta... tak jsem tuhle prekerni situaci vyresil, ze jsem shodil ze sebe hadry a skocil do reky bohuzel to bylo kousek pod prehradou a voda tam ma i v leta 9 stupnu ja byl z toho soku tak vytuhlej ze jsem z ty vody ani nemoh vylizt o potrebe nemluve...tak jsem nejak z toho zamrznul a tri dny sem se mevysral!

záprdek | Čt 19.8.2004 8:16:35

me takoveto problemy netizi, protoze vlastnim pouze kratke brodaky (prdelacky), z cehoz vyplyva, ze mam oproti jinym muskarum v tomto ohledu celkem znacnou vyhodu :-) ...

rybomil | Čt 19.8.2004 7:58:53

MD má fakt dobrý otázky! Osobně se mi to ještě nestalo, ale vím asi 2 lidi co to s tím jiným svěračem nestihli.No taky jsem měl párkrát namále, zvlášť na Stvořidlech, kde je skoro pořád dost lidí a pak jednoduše v potřebný čas " není kam".