Křesla, lehátka a spacáky produktové řady CHUB Cloud 9

Ahoj,
chci se zeptat, jestli máte někdo osobní zkušenosti nebo případně jste měli v obchodě či na výstavě, možnost vyzkoušet vecičky od Chubu s označením Cloud 9. Zajímá mě především osminohé lehátko Chub Cloud 9 Jumbo 4 legs http://www.chubfishing.com/en-gb/products/chairs-bedchairs/bedchairs/cloud-9-jumbo-bedchair/, pak křeslo Chub Cloud 9 Rest Eazi Hi-Leg http://www.chubfishing.com/en-gb/products/chairs-bedchairs/chairs/cloud-9-rest-eazi-hi-leg/ a k tomu pak kombinace spacáku Cloud 9 3 Season Jumbo Sleeping Bag + Cloud 9 Thermal Sleeve. Koukám po vetších a pohodlných věcech a tohle mě docela padlo do oka. Případně uvítám i tipy na prodejny, kde májí komplet tuto řadu a je možnost to osahat a okouknout.
Díky všem.
Autor diskuse: Romero - Profil , 5.3.2012 kaprařina - náčiní, doplňky

Pavel.jbc - Profil | Pá 7.12.2012 11:55:29

Zdravím pánové, včera jsem si domů dovezl jak lehátko /Jumbo 8 nohé/, tak i křesílko. Až bude chvilka, tak jej otestuji. Teď je hlavní úkol nákup postupně dávkovat přítelkyni:)

Přemet:-) - Profil | Ne 19.8.2012 21:41:48

Romero >> To nevadi, jak pises, treba se nekdo prihlasi s recenzi. Ale i presto diky...

Romero - Profil | Ne 19.8.2012 19:22:10

Přemet:-) >> Bohužel nevím. Ale třeba se někdo tady na Mrku ukáže a hodí recenzi.

Přemet:-) - Profil | So 18.8.2012 19:52:04

Romero >> Tak to jo, ja prave myslel, ze uz to mas... :-) Nevis nahodou, kdo to u Drahorada kupoval?? Ze bych mu zkusil pisnout sz. Jinak to budu kupovat asi stejne jako ty, po lete. Tak preju stastnou ruku pri vyberu, snad budeme spokojeni :-)

Romero - Profil | Pá 17.8.2012 17:07:25

Přemet:-) >> Premo, tak to Te zklamu, napsal jsem to mozna blbe. Ja nakonec rychle dokoupil jen kreslo (protoze to my chybelo) a to Big Daddyho od Nashe a lehatko a spacak jsem zatim jen vybiral s tim, ze jej koupim ted po lete (mam vecicky od JRC a ty chci na podzim vymenit). Prosel jsem par obchodu, par vecicek si osahal a zvitezil FOX s Flatlinerem a spacakem. Takze doma jej jeste nemam, ale z tech vsech co jsem mel v hledacku, tak vysli nejlip. Tak nejak v koutku duse doufam, ze by pro rok 2013 mohli u Foxe udelat Flatlinera v osminohe verzi:-) To by pak nebylo co resit. Ale co vim, tak par lidicek si Flatlinera u pana Drahorada pred sezonou koupilo, tak urcite Ti sem pisnou relane zkusenosti. Taky by me to zajimalo, protoze v obchode vypada vse paradne, ale realita muze pak byt jina.

Přemet:-) - Profil | Pá 17.8.2012 16:56:18

Romero >> No hura, to jsem strasne rad, ze mas ty veci od Foxe. Tak a ted mi rekni, jak se ty veci tvari?? Verim, ze lehatko bude skvely, hodne se mi libi ten sklapeci kloub, ze te proste nikde nic netlaci. Jak je to s velikosti lehatka a kompatibilitou se spacakem?? Nesleza ten spacak z lehatka?? Jelikoz je vetsi nez samotne lehatko. Co material, zpracovani, bitelnost lehatka atd. Je to dost penez, ale nechci delat kompromisy a pak z toho byt nestastny, ze jsem treba dvojku usetril.... Diky a pokud by jsi mel i nejakou fotku z realu, budu ti neskonale vdecny :-)) Ahoj Prema

Romero - Profil | Pá 17.8.2012 16:36:32

Přemet:-) >> Vidim, ze jsi ozivil moji diskuzi. Uprimne Ti reknu, ze jsem na tyhle vecicky serie Cloud 9 rezignoval. Nikde je nemeli, abych si je mohl osahat a tak jsem to risknul a objednal kreslo a spacak od primeho dovozce Chubu Hobby-G bez vyzkouseni a osahani. Rikal jsem si, ze kdyz by to bylo ok, tak pak dokoupim i lehatko. Ovsem jelikoz jsem jel asi za 14 dnu na vypravu, chtel jsem ujisteni, ze nemusim nic jineho nikde shanet a ze to dodaji. Chvili me tahali za fusakli, ze se to stiha a ze to urcite dodaji, ze uz je to na ceste apod. Jeste dva dny pred mym odjezdem mi rekli, ze se to stiha. Nakonec jsem odjel na vypravu bez kresla a spacaku a z Hobby-G me ani nikdo nekontaktoval, ze to bohuzel nestihli a jestli jeste o to stojim. Takze veci jsou to asi pekne a kvalitni, ale obavam se, ze Ti k nim nikdo moc vic nerekne, bo je moc lidi nebude vlastnit. Ale treba se pletu a velice rad si prectu nejakou recenzi od vlastnika techto vecicek.
Ja jsem nakonec skoncil s mym vyberem stejne jako Ty..... Fox Flatliner + spacak Fox Ven Tec 5 seasons.

TWIN 69 - Profil | Pá 17.8.2012 12:59:02

Přemet:-) >> Za mrknutí to určitě stojí.Já na něm ležel a opravdu pohodička.

Přemet:-) - Profil | Pá 17.8.2012 9:05:35

TWIN 69 >> Zdar, díky, nevypadá zle, až pojedu do Budějovic, mrknu na něj naživo :-)

TWIN 69 - Profil | Pá 17.8.2012 7:58:56

Přemet:-) - Profil | Čt 16.8.2012 23:04:28

Ahoj, potreboval bych ozivit tuto diskuzi. Shanim nove lehatko a spacak. Zatim vede lehatko od foxe Flatliner FX a spacak taktez od Foxe Ven Tec 5 seasons. Ten Cloud 9 me taky ale zajima, tak prosim o nazory. Co se spacaku tyce, jsem dost zimomrivej a dvojitej spacak bych asi uvital. Jeste me napad spacak od Nashe Sub 20... Diky Prema

Přemet:-) - Profil | Čt 16.8.2012 23:02:35

Ahoj, potreboval bych ozivit tuto diskuzi. Shanim nove lehatko a spacak. Zatim vede lehatko od foxe Flatliner FX a spacak taktez od Foxe Ven Tec 5 seasons. Ten Cloud 9 me taky ale zajima, tak prosim o nazory. Diky Prema

Romero - Profil | Po 5.3.2012 19:35:56

Tady je k dispozici video s nabídkou těchto veciček:
http://www.youtube.com/user/officialchubfishing#p/a​/u/0/ygQ5o86JQJE

a fotka toho lehátka.