boilie a aminokomplex

Ahoj chci se zeptat je dobrý druh aminokomplexu Olihen? nebo doporučili byste mi nějaký účinný? díky
Autor diskuse: pšonek - Profil , 28.2.2012 kaprařina - nástrahy, návnady

Miloo - Profil | Čt 2.6.2016 14:17:23

Nezkoušel někdo tohle přidávat do boilie?
https://www.arco-feed.cz/produkt/amino-komplex-217-​984/

Slavíček - Profil | Út 25.6.2013 7:50:15

Forgi >> Není to drahý ani složitý to z toho pouze dělají lidi . Všechno si míchám zásadně sám jak směsi tak tekutý složky .

TWIN 69 - Profil | Út 25.6.2013 7:17:54

pšonek - >> beru všechno na www.aminomix.cz a velká spokojenost.

Forgi - Profil | Po 24.6.2013 21:17:46

Strnda >> diky moc.. akurat len teraz riesim otazku lacnejsieho zlozenia boillies...je to nakladne ako hovado kupovat hotove zmesi a ac.. este ked to clovek vylepsi nejak...

Strnda - Profil | Po 24.6.2013 20:34:26

Forgi >> No tak vydis,jedine dobre...
hlavne tomu musis verit a nevzdat to.Jinak gratulace k rybam:) Palec hore.

Forgi - Profil | Po 24.6.2013 11:07:37

Strnda >> tak nakoniec to celkom slapalo... nebolo to skusene sice na zvazovke, ale na strkovisku jednej oraganizacie komjatice ak nieco hovori.. ale rybkach chutilo.. naj kapriky 12,7kg, 11,5 kg, 10,5kg, 9kg....

bart.bm - Profil | Ne 7.4.2013 11:43:34

Ma_verick >> to silny aromat :)) dík

Ma_verick - Profil | So 6.4.2013 22:12:56

bart.bm >> Jasně 3ml na kg, ale když chceš třeba jenom na krmení můžeš to ošidit tak jak to dělají výrobci a dát jenom polovinu.

Forgi - Profil | So 6.4.2013 21:45:28

Strnda >> Toto som potreboval pocut :)) bude to "jezdit" len musim pockat, najblizsie od polovice maja, uz ma poraza..

bart.bm - Profil | So 6.4.2013 21:36:42

Ma_verick >> tam je dávkování max 1,5ml na 500g? teda pokud dobře čtu :)))

Strnda - Profil | So 6.4.2013 21:23:22

Forgi >> jo jo vyzkousej to nic za to nedas ja si.mzslil ze to bude slapat pekne.tak at ti to jezdi:-D

Kocháč - Profil | So 6.4.2013 20:47:51

Mě by zajímalo jestli jsou spolehlivý červený auta nebo by jste mi doporučili nějaký spolehlivější?

Ma_verick - Profil | So 6.4.2013 20:45:33

Esence od firmy DT jsou za super cenu, jsou velmi silné a to dávkování hovoří o všem.A cena mě osobně vychází na 264kč a je to cca na 17kg směsi.Takže třeba 22kg koulí.Oproti našim výrobcům nebe a dudy.

Forgi - Profil | So 6.4.2013 20:34:35

Strnda >> no tu olihen - scopex som len spomenul o skusenostiach s nou, viacmenej som sa rozhodoval medzi olihnou a lososom, ale rozhodol som sa pre olihen, skusim tam dat na 10kg bioenzymky, 400ml AC, mozno aj 500ml, olihne, 200ml tekuty extrakt olihen, 50g GLM, vyskusam to takto asi.. myslim ze to bude dobre v tejto kombinacii, :)) chystam to od juna do konca jula,.. takze do teplejsej vody..

Strnda - Profil | So 6.4.2013 20:26:27

Forgi >> olihen/scopex dobra volba,ale ja bych dal do bioenzimu radsi cistou olihen a nebo Lososa ten je taky good. Ta olihen scopex dobra tak na jaro.

Forgi - Profil | So 6.4.2013 17:28:09

Krůša >> :) pravda, tiez si myslim, ze tym nic nepokazim.. na dlhodobe krmenie.. do teplej vody..aale urcite sa im to bude pozdavat :)

Krůša - Profil | So 6.4.2013 12:50:01

Forgi >> Nešpekuluj a šoupni to tam ! :-)

Forgi - Profil | Pá 5.4.2013 10:40:02

Páni, niekto používa A.C. olihen ci olihen - scopex od JF? ake skusenosti? chcel by som to tento rok supnut do bioenzym fishky.. co vy nato?

Daci_02 - Profil | Ne 26.8.2012 20:26:08

Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevite, zda-li muzu tenhle aktivator stench liquid http://sportcarp.cz/obchod/suroviny-na-vyrobu-boili​es/aktivatory-aminokomplexy/aktivator-stench-liquid​-250-ml.aspx použít jako aminokomplex do smesi.. a popripade jestli mi nekdo muzete vysvetlit co je to ten aktivator a jakou funkci plni v boilies. Byl bych moc rad za vase rady, zacinam s vyrobou boilies prvni rok.

poula86 - Profil | Pá 16.3.2012 10:23:46

Podle mě je dobrá,ale teď na jaro bych ji asi nepoužil,záleží taky na lokalitě.
Z jara se hodlám jít pustit do kořeněného pomeranče. Oliheň sem používal loni v létě a na podzim a byli z toho pěkný rybky...
Nic tím nepokazíš když to vyzkoušíš,zkusit se má všechno....

viceroy - Profil | Pá 2.3.2012 21:15:51

RAMBO666 >> ty plovky vypadaji slusne , mas na to primo pop up smes nebo drceny korek ? barvu davas svoji dikes za odpo

kukac - Profil | Pá 2.3.2012 20:15:50

Písal som o degradácií bielkovín varením.O jeden problém menej.

MichalU - Profil | Pá 2.3.2012 20:02:59

kukac >> tj a co treba extrakt? nebo enzymaticky upravene moucky? ve smesich nejsou jenom bilkoviny...

kukac - Profil | Pá 2.3.2012 19:55:54

MichalU >>Áno,ako som písal jediná výhoda pri parení to vyplavovanie.Preto som to aj tam písal, lebo toto som uviedol pre tých čo špekulujú o zničených bielkovinách.

MichalU - Profil | Pá 2.3.2012 19:38:23

kukac >> rozhodne pareni je slozitejsi vec nez vareni ale uz jenom kvuli tekute slozce coz dneska neni levna zalezitost na to aby se me stratila v hrnci s vodou...uz od zacatku boilie parim a sem presvedcen ze je to lepsi ale nebudu ti to vymlovat...

kukac - Profil | Pá 2.3.2012 19:24:15

Pri takých stratách v percentách za hodinu,nemá zmysel riešiť 2-3 minuty varenia.Zbytočné špekulácie a zabitý čas dokázať si niečo, čo pri veľkovýrobe a technológii sú iný odborníci.

MichalU - Profil | Pá 2.3.2012 19:15:15

kukac >> no tak zalezi jak to paris kdyz to delas treba v zavarovacim hrnci a mas to 20cm nad vodou a nevalis plotynku na max tak tam vic nez 100 nebude aspo muj nazor:-) jinak mas treba konvektomaty a tam si teplotu nastavis jakou chces

kukac - Profil | Pá 2.3.2012 18:59:28

:))) to o tomto varení-naparovaní,rieša sa také chuj.viny.
1.Niektorý veria naparovaniu a pri tom para má vyššiu teplotu ako vriaca voda takže bielkoviny asi dostanu zabrať(výhoda len o nevyplavovaní,ale teraz riešme bielkoviny)
2.Teplota bodu varu vody závisí aj od Tlakovej výšky,takže každý si musí zistiť ako vysoko býva nad morom:)) lebo tam je rozdiel od 90-do 100 stupňov
3.A nakoniec si nevšímajte tych pár minút varenia -viď článok o výrobe mučky v továrni:Preklad Google:)
Riadenie procesu v továrni je nevyhnutné pre výrobu vysoko kvalitného rybieho jedla. Nadmerné teploty (nad 120OC) na dlhšiu dobu na varenie, vyparovanie a sušenie je potrebné sa vyhnúť, pretože rybie proteíny sú citlivé na nadmerné teplo. Bolo preukázané, že miera straty dispozícii lyzínu (pozri oddiel 10.3.1) je menší ako 1% za hodinu pri teplotách pod 120 ° C, nad touto teplotou sadzba zvyšuje veľmi rýchlo (10% za hodinu pri 140 ° C )

Varilo sa a bude sa variť preto je boile.

Slavíček - Profil | Pá 2.3.2012 17:16:51

lubos666.p >> Minulý rok jsem nic nekupoval ale před tím stála 500 ml čistých jater něco málo přes 150 kč jak jsem zjistil dnes stojí přes 220 kč .To je dost velký rozdíl .Ještě že mám zásoby .