Boostrovaná brambora :-)

Zdravím, zkusil jste někdo boostrovat a posléze dipovat syrovou bramboru ve tvaru kuličky? Struktura brambory by měla dovolit přijmout tekutinu a pokud tomu člověk pomůže vakuovačkou....co? Prosím, NO FLAME!!!
Autor diskuse: jgoodman - Profil , 9.3.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

Darcy - Profil | Čt 10.3.2011 21:21:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jgoodman - >> syrový brambor je vynikající do zabahněných vod s výskytem patentek. Patentky milují škrob a syrový brambor úplně obalí. Kapra tedy neláká brambor, ale klubíčko patentek. Je zajímavé, že patentky vařený brambor již tak neláká.Finta starých rybářů. Samozřejmě, že na syrový brambor pouze chytáme!

levhan - Profil | Čt 10.3.2011 19:39:33

ty voe co to je ho uvar a mas to ne nabooooostrovany brambor no to uz je moc :o))))

Lee-Haney - Profil | Čt 10.3.2011 19:33:38

sakryš,to jsem nechtěl ,aby se kvůli mému příspěvku téma zvrhlo v kulinářskou debatu :)

Pellon - Profil | Čt 10.3.2011 19:26:41

Kub1s >> tak veprove je ok... na krkovici moc jinych mas proste nema :) ale nejakej kus hoveziho to je mnamka, a nebo divocina to miluju... a nebudu povidat o rybach abych nedostal ranu od WaM

metal - Profil | Čt 10.3.2011 18:29:51

Kub1s >> áá pán je gurmán , no počkej !!

Kub1s - Profil | Čt 10.3.2011 18:29:07

metal >> no fuj!:-)))

metal - Profil | Čt 10.3.2011 18:28:38

Kub1s >> neříká se vepřové , ale prasečí ......ale gdyž je nouze největší i horká brambůrka s máslem potěší :-)))))))))))

Kub1s - Profil | Čt 10.3.2011 18:26:08

Pellon >> ale jo!já spíš to vepřové!!:-))

Pellon - Profil | Čt 10.3.2011 18:23:41

Kub1s >> ale peknej hovezi steak s bramburkou cesnekem cibulkou... hmmm se pujdu podivat do mrazaku co nalozim za masicko :)

Kub1s - Profil | Čt 10.3.2011 18:19:01

Lee-Haney >> a to vepřovým:-))

stump - Profil | Čt 10.3.2011 18:18:28

stetak >> Máš pravdu, že přirozené, rostlinné nástrahy je zbytečné upravovat chemickými přípravky. Pokud už to chci vylepšit, stačí vařit ve sladké či slané vodě, nebo použít nejaké koření ( libeček, anýz atd. ).

Lee-Haney - Profil | Čt 10.3.2011 18:14:27

Zemáky bůůstruju jedině řízkem.

stetak - Profil | Čt 10.3.2011 18:05:34

tuzemak >> Kolego Já jsem ji používal taky kdysi na srkačku a nenavoněnou .

tuzemak - Profil | Čt 10.3.2011 17:51:45

stetak >> kolego já používám už mnoho let polyesterovou kuličku a velice úspěšně...

Unkas - Profil | Čt 10.3.2011 17:49:50

Na brambory chytám docela často, protože mám přebytky ze zahrady. Vařím je ve slaný vodě, jinak je nijak neupravuji. Nevím, jestli to zvyšuje jejich účinek, ale dělal to tak už můj otec, tak v tom pokračuju.

SOPTIK 52 - Profil | Čt 10.3.2011 17:41:07

stetak >> to máš taky pravdu a velikou,ale jak je vidět,tak kolikrát si musíš pomoct i jinak.Proč by se jinak používalo konopí ,vanilka dříve a čert vý co ještě?A za druhé,dneska sehnat opravdu kvalitní bramboru,to je kolikrát kumšt sám o sobě.

stetak - Profil | Čt 10.3.2011 17:31:39

Pánové Můj názor brambora má vonět bramborou kukuřice kukuřicí hrách hrachem apod ... To už potom nemusíme používat rostliné nástrahy,ale např... poliesternovou kuličku navoněnou kdejakým smradem .Petrúv zdar

SOPTIK 52 - Profil | Čt 10.3.2011 17:21:35

jgoodman >> no vidiš,je to jako vždy,když nevíš co,zeptej se a nebo jukni do mrazáku.Ale na brambůrku je podle mě ještě trochu brzo.To je můj názor,nechci dělat chytrýho.

jgoodman - Profil | Čt 10.3.2011 17:15:13

SOPTIK 52 >> Jak čekám takový všeljaký reakce, tak už jsem četl: Zkus ji povařit BLBEČKU.... :-) ach ten mozek :-) Mrknu do mrazáku, možná mám něco zamrazeno od podzimu. Díky za tip.

SOPTIK 52 - Profil | Čt 10.3.2011 17:10:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jgoodman - >> zkus ji povařit v LIBEČKU,je to rostlina,která se používá ve vaření,chuť podobná MAGI.Jasné,že předpoklad je i mít dobrou bramboru,nejlépe salátovku.

jgoodman - Profil | Čt 10.3.2011 17:02:22

dobrá, jenom jsem se chtěl zeptat......prostě mě to napadlo :-) v sobotu to zkusím v porovnání s malým boilies.....

tomm - Profil | Čt 10.3.2011 7:27:17

jgoodman - >> co je to booster a co je to dip?

Tomajo - Profil | Čt 10.3.2011 7:11:38

hofi >> a nevaril jsi to pro ryby ze ne? Protoze tady by stacila pridat tatarka a je z toho super oběd :-)

agig - Profil | St 9.3.2011 22:52:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj můj názor neni to škoda tu bramboru takhle pos...rat nejakým bustrem brambora maká taková jaká je na co jí ničit něčím chemickým né ale jde to mám to odzkoušený ale né na syrový ale na polouvařený né na syrový ale věř mi klasická brambora dobře uvařená a pravidelně zakrmovaná ti nadělá víc parády jak nasmraděná mám to odzkoušený ;-)

hofi - Profil | St 9.3.2011 22:14:56

Raz som sa dostal k malým zemiakom, ktoré boli vo veľkosti boilies 24-35mm. Varil som ich v šupke a vo vode, do ktorej som pridal sušený cesnak. S tých zemiakov to potom pekne razilo.

Jarda 2004 - Profil | St 9.3.2011 22:03:12

jgoodman - >> Nevím jak bůstr ale co otestovat starej dobrej dip a vyhnout se zmatku co je lepší jestli bůstr nebo dip.

Koblizek86 - Profil | St 9.3.2011 22:01:12

Napiš Karlovi do poradny na jeho stránkách.On ti to určitě vysvětlí.

šťovíček - Profil | St 9.3.2011 21:58:00

Ale musíš to bůstrovat pouze bůstrem.... bůstr nejbůstrovatější od K.Nikla :o))))))))))))))))