Bez téhle přísady do boilie to nejde

Rád bych se zeptal - kdyby jste měli vybrat jen jednu jedinou přísadu, kterou dáváte do boilie a je pro vás opravdu ta top - která by to byla?Autor diskuse: robin-red - Profil , 14.1.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

8x v oblíbených a 3x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Npepa-č - Profil | Po 31.1.2011 11:56:26

cibule

Nwinx - Profil | Po 31.1.2011 11:55:11

ako povedal Ondra Macku - dovera

NTukes - Profil | Po 31.1.2011 11:36:15

Vidim, že veľa z vas poživa zo mixov Belachan..chcem sa opytať v akom množstve ho davkujete ? Dopĺňate tuhy belachan (belachanovu kostku) aj o belachanovy extrakt ? vakom množstve na kilo zmesy ? ďakuje ;)

Nškudy - Profil | Po 31.1.2011 10:40:47

určitě sladidlo a to nejen jako přísadu,ale i k dipování jak boilie,tak všeho ostatního a samozřejmě robin red v mém případě roger red (levnější a to samé jako robin red)

NSlavík - Profil | Po 31.1.2011 9:10:13

Petr.J >> jasný myslel jsem to jinak,nevadí nebudu to zasírat

NPetr.J - Profil | Po 31.1.2011 9:07:51

Slavík >> Klidně se může dát mléko i k rybí moučce, to je úplně jedno. To není recept na boiles, to jsou věci, které používám.

NFery - Profil | Po 31.1.2011 9:07:28

..důvěra..

NSlavík - Profil | Po 31.1.2011 8:58:53

Petr.J >>Ahoj to mléko a mléčné proteiny mně zajímaj,bez něho by to nešlo?nějak mi to mléko k rybě nesedí....nerejpu je to otázka neználka :))

NPetr.J - Profil | Po 31.1.2011 8:52:12

Je mnoho přísad bez kterých to zaručeně nejde. Robin red, specielní moučky extrakty a tak. Já se vydal cestou tyto přísady postupně vyřazovat a zjistil jsem jediný rozdíl, koule jsou mnohem levnější a chytají stejně. Takže moje nej přísada je sušený česnek, obyčejná rybí moučka, ječný šrot a nějaké sušené mléko.

Nrover - Profil | Po 31.1.2011 8:33:42

robin-red - >>
Jakmile si řeknu, že to bez něčeho nejde, tak okamžitě upadám do stereotypu, ...resp. ustrnu na mrtvém bodě. Takže raději vymýšlím dál "novoty", na nic se bezhlavě nevážu :-)

NTaky - Profil | Po 31.1.2011 7:59:13

Pro mně není žádná přísada bez které bych se nutně neobešel a zároveň kvůl tomu ztratil důvěru v dané koule,ale do rybích vždy přidávam enzymatickou rybí mouku kvůli atraktivitě díky rozpustnosti.

NTaky - Profil | Po 31.1.2011 7:47:53

Pro mně není žádná přísada bez které bych se nutně neobešel a zároveň kvůl tomu ztratil důvěru v dané koule,ale do rybích vždy přidávam enzymatickou rybí mouku kvůli atraktivitě díky rozpustnosti.

NSlavíček - Profil | Po 31.1.2011 6:41:41

Kdyby ta otázka zněla co je zbytečný tak vím hned ! Betain velký humbuk a žádný zázrak !

Nkranex - Profil | Po 31.1.2011 4:05:20

daj anketu,nee...

Nagig - Profil | Ne 30.1.2011 23:39:23

Ahoj játra potom aroma betain a belachan jináč nekoulím ;-);-);-)

NMárty - Profil | Ne 30.1.2011 21:05:57

Já Betalin.

NGreysmen - Profil | Ne 30.1.2011 19:11:01

jednou jsem zkusil Belachan a už ho budu používat asi pořád jak tu napsal někdo níže "tunindlo numero uno"

Nrices - Profil | Ne 30.1.2011 19:09:14

bez vaječných šupin :-)

NKoblizek86 - Profil | Ne 30.1.2011 19:07:27

esence a robin red

NDave> - Profil | So 15.1.2011 14:55:58

Bez betainu ani ránu.

NVeverek - Profil | So 15.1.2011 13:33:21

Praskovy posilovac - MASAKRATOR!

NPavel Z - Profil | So 15.1.2011 12:48:10

GRUPA >> máme podobnej vkus :-))

Ndon Ferrari - Profil | So 15.1.2011 12:47:31

robin-red - >> pro mne nejdůležitější přísada do boilies je olej, jak do boilies, tak na dipování, losos+RR a letos herink+belachan,

NArsi - Profil | So 15.1.2011 12:44:35

Ondřej Macků-Maca se vrací - 14.1.2011 16:13:47 >>jestli můžu Tě doplnit "a trpělivost"

NPavljuščenko - Profil | So 15.1.2011 12:12:04

Za mě betain