Dipování v oríškových krémech

Čau tak mě takhle jednou napadlo na rybách když sem dával kuličky prodipovat do tekutích jater tak mě napadlo co takhle dipovat boilies n NUTELE nebo jiných (oríškových,burákových) krémech.Máte s tímto nějaká zkušenosti???Autor diskuse: Aldes - Profil , 31.10.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

1x v oblíbených a 5x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Nmeďo1 - Profil | Út 2.11.2010 10:26:44

moze to byt dobre, ale dipnul by som to skor v lete, teraz uz asi nie ak to obsahuje stuzeny tuk!

NMOndo - Profil | Po 1.11.2010 22:04:06

Kakao ryby podle mě neodpuzuje, nevím jakej to bude mít smysl v boilie... ale když jsem před několika rokama experimentoval s rohlíkovým boilie, přimíchal jsem do těsta pořádnou dávku nesquika. Výsledek byl ten, že do toho moc neklepali cejni jako do klasického rohlíkového a kapříka jsem na to sem tam nějakého vytáhl. Jak už tu někdo psal, do boilie bych spíš dával burákový máslo nebo tak něco.

NTomajo - Profil | Po 1.11.2010 18:27:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

SkulalukS >> to není, ale čoko to je taky :-) Jinak zrovna kakao je velice dobré, to se používalo již v době kdy nebyly žádné dipy, esence a všelijaké ostatní věci. Např. pařený rohlík se obaloval v kakau, sladké a pálivé paprice atd.

NSkulalukS - Profil | Po 1.11.2010 18:06:06

Tomajo >> bíla čokoláda není čokoláda... není v ní přísada kakaa.
Fungovat může kde co, kapři na zdejších svazovkách jsou už tak rozmlsaní, že žerou i čilipapričky v podání 3XL od Karla Kobalta.

NAldes - Profil | Po 1.11.2010 17:41:22

cashi >> jo jo příští rok to zkusim tet na podzim to už nemá cenu

Ncashi - Profil | Po 1.11.2010 16:23:06

Ja bych zkusil spíš máslo (burákový arašídový atd.) mohla by ta mastnota zanechávat lákavou pachovou stopu fakt nevim zkus to a pak se ozvy. at jezdí

NTomajo - Profil | Po 1.11.2010 16:06:36

SkulalukS >> ja zase myslím, že to nemusí být špatné. Na boilie s esencí bílá čokoláda už jsem nějaké ryby pochytal a nebyl jsem sám.

NSkulalukS - Profil | Po 1.11.2010 8:41:45

Aldes - >> kamarad jednou chytal na čokoládovej dip aa..... naprostej propadák. Všichni kolem něj tahali krásný ryby a on chudák nic.
Došli jsme k závěru, že čokoláda je pro ryby příliš atypýčo chuť.
btw.: http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2005080023

Nvalas23 - Profil | Ne 31.10.2010 23:33:01

Minimálně jim to bude chutnat díky tomu,že je to hodně sladké,což kapři milují

Njarda 2004 - Profil | Ne 31.10.2010 21:18:14

Aldes - >> V kaprařině se meze fantazii nekladou a nikdy nevíš čím těm klukům šupinatejm kapneš do noty respektive chuti.Já dipoval na podzim v Alkoholu a v různej pastách pro lidi jako lososová pasta a pod.

NMalda512 - Profil | Ne 31.10.2010 21:07:11

Aldes >> Však tak to má být. Nejhorší jsou rybáři tipu- ,, Kdo nic nedělá nic nezkazí''
ALE také nic nezíská

NAldes - Profil | Ne 31.10.2010 19:25:56

Malda512 >> mě to vrtá hlavou futr ale příští rok to určo vyzkoušim!

NMalda512 - Profil | Ne 31.10.2010 19:24:07

Aldes - >> Nemylím,že by to mělo nějaký závratný učínek. Vyzkoušet se má vše. Já bych spíš ty ingredience přidal rovnou do boilí. I když jsou aromata které jsou učínější než krémy. Ale po pravdě jsem na tom také dumal, ale nikdy jsem to nezkoušel.

NZámek - Profil | Ne 31.10.2010 19:23:21

Aldes - >> to nevím ale spíš bych to dával jako přísadu do směsek k tek.potravák vajíčkám atd .... ale asi bych to nechal něják rozpustit aby se to dobře promýchalo třeba vtěch vajíčkách