Melasa do játrového boilie
Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.
[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]
- N jHR - ® Čt 15.7.2010 16:05:03
- no spis takova 12° by bodla ;-)
- N Pvl - ® Čt 15.7.2010 15:37:42
- jHR >> A k tomu na zapití , Kofolu ..:o§))
- N jHR - ® Čt 15.7.2010 15:36:01
- a nebude to pro kapry spis jako pro cloveka knedlo, vepro, zelo??? :-D
- N certbert - ® Čt 15.7.2010 11:53:44
- Pvl >> jo jatýrek se panáčkovi zachtělo-:o))
- N Marda - ® Čt 15.7.2010 11:53:31
- Jeden z mnoha druhů ptačích zobů pro výstavní papoušky taky nikoho z rybářů nezajímal... Dokud se nepřišlo na to, že je to výborná záležitost ať už se přidává do základu z rybích mouček či jiného... A kdo z kaprařů dnes nezná robin red? Leda takoví, co se ptají, který kuličky mám koupit a kam se posadit, abych chytil takový kapry, jako jsou vyfocený v časopisech... :oD
- N XOF - ® Čt 15.7.2010 11:21:22
- Pvl >> To je taky pravda :))) díky!
- N Pvl - ® Čt 15.7.2010 11:11:16
- XOF >> Myslím si, že není nutné přidávat sladidlo . Zase na druhou stranu proč to nezkusit . I v minulosti se na hodně věcí, přišlo pouhou náhodou . Byť se jevili jako zdánlivě nesmyslné EDIT zrovna tak jako můj recept na játra v medové krustě :o§))))))))
- N XOF - ® Čt 15.7.2010 10:59:01
- Já jsem do směsí z rybích mouček, nikdy nedával žádné sladidlo...jedině co by se mohlo počítat trochu jako sladidlo, tak Multimino od Nutrabaits.
Je tedy důležíté přidávat do směsí z rybích mouček nějaké sladidlo melasa, NHDC atd.?
Díky za odpověd. - N yvana - ® Čt 15.7.2010 10:44:27
- Marda >> No a už jsi dával třeba krkovici do medové marinády a potom udělal na kameni:-láhůdka.
- N Marda - ® Čt 15.7.2010 10:43:12
- yvana >> Žebírka na medu, tomu bych rozuměl :o)
- N yvana - ® Čt 15.7.2010 10:34:25
- Dave≻ >> >Dave - >> Do každého boilis dávám sladidlo,když nemám po ruce melasu,tak tam dám med,myslím si,že je ještě lepší a voňavější než melasa.
- N JSOB - ® Čt 15.7.2010 10:31:06
- Pvl >> Ja jatyrka miluji. Vcera jsem mel kruti po burgundsku ... paradni zalezitost. Ale v medu bych si je nedal. :-))) Ale my prd vime co chutna tem supinatym potvoram.
- N Pvl - ® Čt 15.7.2010 10:28:02
- Slavík >> Raději jsem Ti to napsal . Jeden nikdy neví .o§)))))
- N Pvl - ® Čt 15.7.2010 10:27:22
- Marda >> Já játra můžu . Když na jatýrka nejsi ,tak to ani nemůžeš jako " játrový " laik dobře posoudit :o§))
- N Slavík - ® Čt 15.7.2010 10:24:11
- Pvl >> ono to ani jinak brát nejde :o§)
- N Marda - ® Čt 15.7.2010 10:23:45
- Pvl >> Já teda na jatýrka moc nejsem, ani v medu ale věřím, že ti to může šmakovat ;-)
Dave > Já k tomu ještě přidávám NHDC...
- N Pvl - ® Čt 15.7.2010 10:22:46
- Slavík >> Ber to jako jako příměr :o§)
- N Slavík - ® Čt 15.7.2010 10:20:58
- Ryby mají stejné vnímání chutí jako člověk ??? : §))
- N Pvl - ® Čt 15.7.2010 9:55:53
- Játr b+ melasa , je pro ryby , asi jako pro nás v. játra v medové krustě :o§)) Vynikající záležitost :o§))
- N Hermis_s - ® St 14.7.2010 22:41:13
- JSOB >> ne nejdou,chytam vetsinou na vyschly tvrdy kulicky a cejna jsem na boilie nechyt nikdy,40 ml je,jakoby jsi tam nic nedal
- N JSOB - ® St 14.7.2010 21:18:49
- Hermis_s >> Ty vogo dve deci? Ja davam tak 40ml a myslim ze je to vic nez dost. No zkusim pritvrdit. :-) Nejdou ti pak na to vice cejni?
Jinak jatru a melasu micham a dost dobry. - N snipe - ® St 14.7.2010 18:53:08
- Používám tuto kombinaci úplně normálně. Naposledy jsou zkoušel dělat bobule, které obsahovaly mimo jiné také nějaký liver liquid + melasu a rybám to vyloženě chutnalo! :-)
- N Hermis_s - ® St 14.7.2010 16:37:17
- vubec bych se toho nebaldavam do 2 deci na kilo suche
- N pata - ® St 14.7.2010 16:18:41
- Dave≻ >> >Dave - >> dávám do všech směsí melasu100 až 150ml na kilo směsi
- N Smetana - ® St 14.7.2010 15:48:33
- Nikdy jsem to nezkoušel,ale kamarádi na to lapou docela slušný kytary :-D