Boilies - čerstvá nebo sušená vejce ?

Zdravím, Jakou máte zkušenost se zhotovením boilies z čistě sušených vajec + voda ? Chci dělat pórovité "rychle" chytací boilie na krátké vycházky 1-2 dny, a prý se za použití sušených vajec místo klasických čerstvých docílý méně "zataženého" boilies a tím pádem více pórovitějších a rychleji se uvolňujících látek z koulí ? Díky za Vaše zkušenosti.Autor diskuse: zoom - Profil , 28.3.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

0x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NMatesJ - Profil | Ne 28.3.2010 12:57:55

pokud mas uz odskousenou smes a vyrabis ji s normalnima vajickama,tak pridej na 1kg suche smesi 100-120g susenych vajec a jeste k tomu pri vyrobe pridej 1-3 vajicka normalni + odpovidajici mnozstvi vody.Kdyz chces, aby se rozpoustela vic dej jen 1 vejce, kdyz chces boilis vic utazene tak pridej vajicka 3.Ja delam boilies na jaro tak ,ze dam 1kg suche boilies smesi + 100-120g susenych vajec primycham do sucheho mixu pak rozbiju vajicka 1-3ks podle rozpustnosti, pridam vodu, do toho pridam tekute slozky(esence,tekute potravy nebo aminokomplet ) a dosypam suchou smes ve ktere jsou ty suche vajicka dokud nevznikne normalni testo

NLocarp - Profil | Ne 28.3.2010 12:36:06

zoom - >> Napiš SZ, tady máš odkaz na kartu http://www.mrk.cz/clen.php3?id=3032&kw=fiala. Lojza používá sušená vejce do svého boilies.