Jaké množství syrových jater

Kolik pomletých a syrových jater na kilo suché směsi? A jsou lepší vepřová, nebo hovězí. Nebo je to jedno. Dík za odpovědi.Autor diskuse: františe - Profil , 12.3.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

1x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NHoumi.. - Profil | Čt 18.3.2010 20:00:53

Používám 30dkg hovězích. Hovězí se mi zdají o dost aromatičtější. Kdysi jsem někde četl, že z hovězích jater vyrábí část aminokomplexu.. Nevím co je na tom pravdy. Ale jak říkám, hovězí játra se mi zdají lepší.

NPetr.J - Profil | Čt 18.3.2010 19:12:48

františe - >> Játrama klidně můžeš nahradit všechny vajíčka, že by to plesnivělo sem si nevšim, je to stejný jako z vajec, musí se to sušit na větraném a suchém místě, když to budu sušit ve sklepě, to zplesniví všechno.

N1980 - Profil | Čt 18.3.2010 16:25:40

Ahoj-já používám vepřové,ale podle mě je to nepodstatné a to cca 25 %

NSampus - Profil | Pá 12.3.2010 16:19:48

františe >> frantiĹĄe - >> Daval som 250g na kg suchej zmesi.Funguje to super,naozaj nie je vhodne na dlhe vypravy a tak isto neodporucam na rieky,samy jalec.Hovedzie aj bravcove je to jedno daju sa pouzit aj kuracie a su lacnejsie.

NPápalín - Profil | Pá 12.3.2010 15:41:29

kdysi jsem delal boilis a daval jsem tam 300gr jater hovezich , hodne to plesnivy je potreba to zamrazit a nevarit doma smrad jako v kravine