Boilies a jeho trvanlivost

Předem všechny zdravím a zajímalo by mě, co výrobci boilies přidávají do svých směsí, aby boilies neztvrdlo a vydrželo relativně dlouho tzv.gumové.Slyšel jsem, že se přidává želatina.Pokud ano jaké dávkování je optimální na 1kg směsi.Jestli máte v tomto nějaké zkušenosti podělte se. Díky.
Autor diskuse: pewa - Profil , 10.5.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

cupi - Profil | Čt 20.10.2011 22:38:55

pokud nechceš konzervovat nějak chemicky, tak do cukrového nálevu, slaného atd. vydrží déle měkké, jinak mraznička, ale tam časaem vysychá a tvrdne i v sáčcích, jinak vařit pořád čerstvé a měnit v mrazáku a měnit

Slavíček - Profil | Čt 20.10.2011 21:53:19

Prezervabaits tak se to myslím jmenuje nic jiného ti nepomůže .

goldmaxx - Profil | Čt 20.10.2011 21:30:52

Náhodou kolegové nikdo neví nic nového?,Děkuji

Hrochoroh - Profil | Ne 10.5.2009 20:43:20

pewa >> sorry, ukvapil jsem se, nepozorně jsem si přečetl otázku :-).
Původně jsem ti chtěl na trvanlivost poradit tohle http://www.nikl.cz/p697-boilie-protector-spray.php​, ale pak jsem si uvědomil, že ti jde hlavně o "měkkost", v čemž ti tento výrobek nepomůže.

pewa - Profil | Ne 10.5.2009 14:10:06

Nikdo nemá žádnou zkušenost případně nějakou radu,co dát do směsi,aby boilies vydrželo delší dobu elastické zachovalo si svou měkost a neztvrdlo?