zaneřáděná výbava - řešení očisty

Chtěl bych se optat, jak řešíte situaci:"Prší prší výprava končí balíme výbavu a s ní moře vody a bláta." Přijedeme domů a vybalíme, ne každý má prostornou garáž. Jak to řešíte vy aby na další výpravě bylo vše ok a bylo na vercajk spolhnutí. Máte někdo nějaké fígle a jste ochotni se o ně podělit?

Dulf - Profil | Po 2.3.2009 8:11:49

Vás co jste v bytovce lituji, ale osobně bych se to snažil vyřešit koupí nebo pronajmutím garáže.Případně u známých, ale každopádně je to problém a nechat to někde ve spol.prostorách v dnešní době se mi jeví jako šílenství.Takovéto návraty jsem zažil dost často a je to náročné na místo.Žádný fígl na to asi neexistuje.

Anýzový dědek - Profil | Ne 1.3.2009 13:20:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Z toho nejhorsiho to ocistim u vody a otru suchymi hadry. Pak to i kdyz vlhke dovezu domu a rozhodim po balkone a byte. Pruty a bizuterii dosusim hadrama a necham poradne vyschnout. Pak namazu co se da a ulozim. Platene veci okartacuju za sucha. Nakonec namazu sebe.

lájin - Profil | Ne 1.3.2009 12:42:07

jak už tu psali,nejlépe nechat proschnou.Já osobně beru vše do sušárny v paneláku tam to hodim na šnury,léhatko otevřu a vše necham proschnout.Pak hadr nebo kartáč a vše vyčistím,je ta jak nové.

samotář - Profil | Ne 1.3.2009 12:21:36

No já nevím, ale třeba nějaké tašky, věšáky . Když se mi to stalo posledně tak jsem musel vytírat 5 pater( nemám výtah) a sušil jsem to po kamarádech - teda po jejich koupelnách do druhého dne. Pak se mi u známého podařilo zapůjčit klíče od společenské a tam to dosušit a dokartáčovat, po
skládat....

samotář - Profil | Ne 1.3.2009 12:18:04

To je ono nechat proschnout. Ale co a jak. Beru průměrně plnou výbavu. Bivi, lehátko, spacák, křeslo, stojan, pruty....................... . Jak to vše donést aby za námi nezůstávala stopa, co dřív, a ne každý má koupelu cca 20m2. Toť otázka. Pravda trochu extrém ale stává se.

Martin02 - Profil | Ne 1.3.2009 12:17:44

Pruty, navijáky a ostatní drobnosti otřu vlhkým hadrem (dělám to v kuchyni, taky nemám garáž). Tašku opláchnu v koupelně a stan otřu hadrem na dvorku. Zajímalo by mě jaké fígle očekáváš na tomhle snad nejde nic vymyslet, leda, že by si dal stan do čistírny :-)

Šlapeto - Profil | Ne 1.3.2009 11:54:15

Hlavní je nechat je pořádně proschnout ať už někde v koupelně ,obýváku,i na záchodě.Pak to můžeš zbalit klidně trochu špinavý a až nastane slunečnej den tak to vyndej ven a opraš kartáčem...:-)