Pořádek u vody

Pořádek uvody jaký máten názor na pořádek u vody v řádech je že každý rybář před započetim rybolovu si má uklid.A proto nechápu proč je kolem vody furt takovej bordel pet flaški a td, Néchapu když někdo dotahne k vodě plnou petku a vipie ji že ten obal který je tak o kilo a pul lehči už neunese asi jevyčerpanej rybolovem?
Autor diskuse: dukina - Profil , 14.2.2009 všeobecné - ostatní

Ati - Profil | Út 30.3.2010 22:54:58

Dnes jsem chytil jednoho tlouště a nasbíral pytel bordelu.Nejbližší odpadkový koš byl na zastávce MHD a byl úplně plnej, tak jsem ho vlekl až do kontošu u baráku.

Končan - Profil | Ne 21.3.2010 18:30:22

Ahoj já jsem byl dneska kolem vody pozbírat kolem pětihektarové vody bordel.Plný pytel bordelu.Peněženku tam nikdo nenechá, ale bordel ano.Samé petky,plechovky,igelitky,cigára,sáčky,konzervy,ple​chovky a takový hnus.Někteří rybáři jsů nehorázné prasata.Chtěl bych vidět jestly aj doma manželce nechávajů bordel po baráku.

Carabus - Profil | Ne 21.3.2010 16:37:08

Loni mě takle vytočila RS. Když jsme s dcerou dorazili na flek, tak tam byl nehoráznej bordel. Něco jsem nacpal do igelitky, pak jsem holku poslal do auta pro další, naplnili jsme ještě čtyři, a holka ten zbytek nanosila na hromadu. Potom přišel frajer od RS a začal, že mi sebere povolenku, že tam mám bordel. Tak jsem mu ukázal co jsme nasbírali, ještě se do mě pustil, co to tam dělá, jak to, že jsem to už neodnesl, že to tam chci určitě nechat......
Jako že jsem klidná povaha, tak jsem mu jí chtěl nakouřit, aby se vzpamatoval. Naštěstí přišel nějakej jeho kámoš, tak mi papíry vrátil a odešel s ním, akorát jsem slyšel jaký jsou ti přivandrovalci prasata....
Když jsme tam byli podruhé, tak se mě dcera ptala, jestli to má smysl, když je tam ten bordel zas. Tak jsem jí řekl, že má, že si toho možná jednou někdo všimne a uklidí po sobě taky.

Kača. - Profil | Ne 21.3.2010 16:10:05

Nakonec to dopadlo tak, že dvoudenní brigádička dopadla dobře.

Kača. - Profil | Ne 21.3.2010 16:05:23

Stejný revír, ale o kousek dál. Před týdnem.

večernajs - Profil | Ne 21.3.2010 16:04:35

Zdar. jako lesník a rybář jsem často znechucen když vidím odpadky u vody nebo ve vodě. Nevyhodil bych ani kolek od cigaret a čika házím do plechovky od birelu kterou mám prázdnou ještě před prvním nahozením a po chytačce jí beru sebou.....a ještě mě dokáže naštvat, když jsou u lovných míst odpadkové koše ale banda jedna nevychovaná neudělá ani dva kroky a raději to hodí do křoví... smutné

Kača. - Profil | Ne 21.3.2010 16:03:36

Dnes jsem byl u vody udělat pár snímečků vody a ledu. No a tohle se nedalo přehlédnout. Je to naposrání. A to není jen jedno místo. Všude, kam se někdo dostane, tak je bordel.

TWIN 69 - Profil | Ne 21.3.2010 15:54:51

uklidit si po sobě je naprosto normální činnost slušně vychovaného člověka.jestliže se člověk chová jako hovado u vody,nechtěl bych vidět jak to vypadá u něho doma.

Mr.TomaTo - Profil | Ne 21.3.2010 15:52:01

Kazdy by si mel uklidit aspon v minimalnim prostoru kolem sebe. A kdyz ryby neberou, tak vzit pytel a jit na to ve vetsim. Jo a jeste prosba na rybare, konkretne 411158 - kdyz uz jdete nekam sr*t(nic proti tomu:-)), tak aspon nes*rte do igelit. tasek z tesca, ten kdo to pak po vas uklizi by nemusel udrzet obsah zaludku...jinak uklizet, uklizet, uklizet...

Tomazzz - Profil | St 13.1.2010 13:13:53

Chose >> To je jasné, že to tam nenapadalo s deštěm... Říkám, že jsou lidi hovada... Uklidí si zahrady a nahážou to do řeky a že to splave níže neřeší, hlavně že to nemají na svojem pozemku...

Chose - Profil | St 13.1.2010 13:08:41

Tomazzz >> no a kda tam dal ty odpadky???? Jen a jen lidi.

Tomazzz - Profil | St 13.1.2010 13:06:40

Hovada hovno!!! Revír 471118 nad splavem na Vřesinské. Ještě před pěti lety tam byli běžně potočáci, regulace + odpadky = jediná ryba v okolí je tloušť...

Chose - Profil | St 13.1.2010 12:56:11

Kocháč >> Hm,dobrý nápad se zeptat a rovnou ti odpovím ,nebo něco málo o bordelu okolo vody i vím.Bordel okolo vody (nejen vody) dělají všichni,jen pár jedincu je tak blbýh,že posobě uklidí! To,že největší bordel okolo vody dělají sami rybáři je uplně jasné(mohu doložit).Kontrola RS je v boji proti tomuto jevu jasná,ale ta RS nemuže být vždy a všude.Členové RS jsou pouze lidi,kteří chodí do práce,mají většinou rodinu a taky koníčka,kterému by chtěli taky hojně věnovat svuj drahocený čas jako my a tak prosím ,neukazujme na ně prstem,ale ukazujme na sebe,jaký mi lidi jsme prasata!!!! -možná i horší než ty prasata.Co se týče RS,tak je jí také málo a hlavně to nikdo nechce dělat a já se ani nedivím.Pokud by teda bylo vše ok (myslím stav členu RS ) a byla dusledná,tak jsem proti zbírání povolenek jako forma trestu.Ty mu sebereš noty a on je má zapár dní spět a směje se ti do ksichtu.Dle mého ,by měl být za tento přestupek trest v odpracování pěti brigádnickýh hodin a to si myslím,že by si to pár lidí zapamatovalo a možná by to bylo i ku prospěchu.

Tichej - Profil | Ne 10.1.2010 14:03:31

zdar pénové
chodím poslední roky na Jordán.odpadkovejch košú je tady kolem vody dost.Bordel od rybářú minimální,ale od ostatních lidí katastrofa.Nejvíc nadělá omladina.Ale na druhou stranu když nějakou akci pořádá město a ještě půl roku po akci leží na stejném místě bordel který tam donesli její návštěvníci-tak co dodat!!!!
Další co mě sejří i když je to mimo téma je zákaz vnadění,Jordán je totiž vodárenská nádrž,ale kachnokrmiči tam od listopadu tak do března až dubna záleží na počasí nahážou deně několik desítek kg pečiva,rejže,brambor atd. Nikdo s nima nic nedělá ale běda když já nahodím krmítko .

Anýzový dědek - Profil | Ne 10.1.2010 13:44:20

tuzemak: Svata pravda, velebnosti! Hodnotim 100punktikov.

tuzemak - Profil | Ne 10.1.2010 13:38:45

Anýzový dědek >> Toto znám něco podobnýho,u nás pozemek patří soukromníkovi,koupající tam dělají takový bordel,že nemá cenu si tam sednout a to tam mají každých 10m koše,majitel na ně doslova sere,hlavně když mu tam jede stánek na plný kule,jen hrabe a ví,že to rybáři uklidí pokud tam budou chtět lovit,no a ta RS některá jsou fakt asi pacienti od Chocholouška,ještě by si měli dát placku na čelo z nápisem dejtě mě moc a já vám ukážu jakej sem dement:o)))

tuzemak - Profil | Ne 10.1.2010 13:34:19

Kocháč >> Ano,to by chtělo pár bordelářům sebrat papíry a věř,že by se něco hnulo,oporu to přeci v BP má,tam to je jasně definovaný,njn ti důchodci si vždy nějakou výmluvu najdou,já jednoho upozornil u vody že tam zapoměl petku,odpověď zněla,šak se udělá brigáda a to se pak uklidí,dalšímu řekl,že to nebude tahat dom protože manželka by nadávala že si ještě dovolil koupit na ryby pití,to sem se málem už smíchy pochcal,to sou argumenty jak prase:o)))

Anýzový dědek - Profil | Ne 10.1.2010 13:08:35

Ale zapominate na turisty a skotacici puboše, kteri delaj alespon u nas ten bordel u vody, kterej ja jako rybar musim uklizet. Na ne se RŘ nevztahuje, tak je nelze podle nej postihovat. Dalsi vec je dokazovani, ze to ten turista atd. opravdu vyhodil. Pro RS je jednodussi ti vzit noty, protoze sis sedl na takove misto. Nekteri RS by si ovsem meli hlavne zamest pred vlastnim prahem. Tot ma lonska zkusenost, ze jsem mu rekl, ze jako rybar dela kolem vody svincik a pak bere za stejnou vec noty tem, kteri bordel nedelaji a uklizi po jinych. Jeho odpoved se skladala z "vyjmenovanych" slov a koncila tim, ze ON je RS a tudiz muze vse.! To je Absurdistan!

bezrybka jiři1962 - Profil | Ne 10.1.2010 13:00:03

Takhle to vypadá když se udělá CHRO

Kocháč - Profil | Ne 10.1.2010 12:47:18

tuzemak >> jj, to je

Kocháč - Profil | Ne 10.1.2010 12:46:56

tuzemak >> Bordel dělají všechny skupiny rybářů, není to o technice či nějakým přenocování. Včera na schůzi to zkoušeli dědci úplně stejně, Bordel u vody dělají biwakáři a proto je vyženem od vody a všechno zakážem, ale oni dělají bordel všichni, určitě i to biwakáři, ale ne jen ti.
Jde o to, jak ty lidi naučit to nedělat. Asi sankce a odebírání povolenek. Prvně to chce oporu v BP.

tuzemak - Profil | Ne 10.1.2010 12:46:35

Kocháč >> Jen se tu handrkujem a zbytečně,prostě to co se děje u vody je hooodně špatný:o)))