Nutrabaits - Cajouser

Nutrabaits - Cajouser

Rozmyslam tento rok dat do mojej zmesi teda do tekutych zloziek aj chutove stimulatory a rozmyslam o casoujer od nutrabaits.Mozno sladky, kremovy alebo masity.Neviete poradit niekto ze ci tento casoujer obsahuje nejaky cukor?mozem este dat aj sladidlo alebo uz netreba?Nechcem presladit gule.Mate niekto skusenosti s casoujer od nutry?Autor diskuse: minonka292 - Profil , 30.1.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

4x v oblíbených a 8x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NAiwen - Profil | Čt 28.2.2019 17:37:14

Zdravim vsechny. Mam dotaz. Spletli mi objednavku a prisly mi dva kouzelnici Sweet a Spice. Jak je vyuzit? Napr do boostru? Neni to skoda? Uz nesoulim takze do boilies to nevyuziju. Da se to primichat do boostru do method mixu? Diky moc

Nroce - Profil | Pá 24.10.2014 18:29:06

koření a už vaříme polévky :-)

NMacros - Profil | Pá 24.10.2014 18:21:46

karloson >> maggi je supr čuchni si někdy k odyssejce od cc mooora liqiudu a uvidíš.

Nkarloson - Profil | Pá 24.10.2014 18:15:24

Taky >> Ty jo, to si nemyslím, ale maggi taky udělá svoje, to jo

NTaky - Profil | Pá 24.10.2014 17:31:01

karloson >> kde mají kouzelníka nevím, ale kdybys nesehnal plnohodnotně to půjde nahradit nějakým tekutým kořením do polívky;-)

Nkarloson - Profil | Pá 24.10.2014 14:40:41

oživení..... nevíte kde bych sehnal kořeněnýho kouzelníka? Jetfish už to nemá půl roku

NMrvan - Profil | Po 11.3.2013 20:43:37

minonka292 - >> Ahoj nechci zakládat novou otázku.Chci se zeptat jestli používáte ovocného kouzelníka od CC Moore a jestli je jiný než ten od Nutry?

Npaulis - Profil | So 2.3.2013 17:43:18

Slavíček >> Ok

NSlavíček - Profil | So 2.3.2013 17:37:21

paulis >> Dá se dát opravdu hodně velká dávka . Ale všeho moc škodí osobně bych to nepřeháněl když hodně tak pouze do nástrahy .

Npaulis - Profil | So 2.3.2013 16:07:10

Slavíček >> Při použití esence a esenčáku, se taky dá dat víc cajousra? dá se vůbec předávkovat?

Npaulis - Profil | So 2.3.2013 14:28:55

paulis >> Při použití esence a esenčáku, se taky dá dat víc cajousra? dá se vůbec předávkovat?

Npaulis - Profil | So 2.3.2013 13:35:13

Slavíček >> Jo, jdu se natáhnout nějak mě to bere :-) za hoďku jsem spět.

NSlavíček - Profil | So 2.3.2013 13:30:13

paulis >> průměrně 2ml na kg ale někdy i 4ml záleží jestli tím chci krmit .

Npaulis - Profil | So 2.3.2013 13:26:58

Slavíček >> V takhle studené vodě daváš víc cajosru?

NSlavíček - Profil | So 2.3.2013 13:18:21

paulis >> Ten je dobrý pomalu do všech ovocných a smetanových esencí .

Npaulis - Profil | So 2.3.2013 13:10:03

Slavíček >> Cream líbý se mě, že skopex ksobě pěkně ladí.

NSlavíček - Profil | So 2.3.2013 13:06:40

paulis >> ano je sladký koření ovoce smetana .

Npaulis - Profil | So 2.3.2013 13:04:57

Slavíček >> příchuť cajousru?

NSlavíček - Profil | So 2.3.2013 10:13:30

paulis >> Záleží jakou příchuť chceš použít ?

Npaulis - Profil | So 2.3.2013 8:23:20

PYTLAKS >> Mix mám z ptačáku a mléčného protejnu.Asi dám tu rynglu +eo a kouzelníka :-) si připadám jak kdybych ještě nechytal :-)

NSlavíček - Profil | Pá 1.3.2013 20:47:32

PYTLAKS >> Ve studené vodě jsou dobrý v teplé vodě když jsem je dával jsem chytal hodně malých ryb i

NPYTLAKS - Profil | Pá 1.3.2013 20:29:19

paulis >> myslíš,že ti to kouzelník zajistí?raději než skopex bych volil esenci,ryngle,malina,broskev,ořech,javor,skořice,si​ce nevím jaký máš mix,yle tyhle kombinace do studené vody by mohly být ok,na skopex mi brali velicí cejni a jeseni:-)))

Npaulis - Profil | Pá 1.3.2013 17:52:29

PYTLAKS >> Bude to kouzelný, jsem zvědavej.Na jaře jsem míval myzerný úspěchy ,tak snad to teď bude lepší.

NPYTLAKS - Profil | Čt 28.2.2013 22:27:30

paulis >> scopex už má takový smetanový nádech,tak jestli to nesplyna s tím kouzelníkem:-))

Npaulis - Profil | St 27.2.2013 19:55:34

Slavíček >> Skusím o víkendu cream cajouser s EO bergamot a esencí skopex.

NPYTLAKS - Profil | So 5.1.2013 13:55:55

megalodon >> je to ten stejný cukr,akorát se mi zdá,že moučka má takovou pachuť po mletí

NPYTLAKS - Profil | So 5.1.2013 13:54:55

Slavíček >> jo to taky,akorát mě včera po ochutnání creamu pálel jazyk a byl dost hořký ocas,na lahvičce píšou sladí emulsifikuje na rozdíl od kořeněného který by měl být(možná)pikantní,tak to dle naší chuti není,je nasládlý s příjemnou pendrekovou chutí s magovým ocasem

Nmegalodon - Profil | So 5.1.2013 12:29:25

PYTLAKS >> No já ti nevim co máš na mysli za pachuť u moučkovýho cukru. Podle mě je to pořád ten stejný cukr jako krystal, akorát ne jemno mletý. V knížce kaprařův rok mají kluci dokonce v jednom receptu jako součást suché směsi cukr moučku.
Jedná se mě jen o to, jestli klasickej cukr odvede v boilie stejnou práci jako dražší sladidla.

NSlavíček - Profil | So 5.1.2013 9:27:54

PYTLAKS >> Osobně mám tuhle zkušenost smetanový ptačí zoby podzim studená voda . Ovocný ovocný esence rybí moučky . Kořeněný brzké jara do jakékoliv směsi dobrý na jaro . Sladký do všeho .

NPYTLAKS - Profil | So 5.1.2013 9:08:58

Slavíček >> ok

NSlavíček - Profil | So 5.1.2013 8:40:56

PYTLAKS >> To se ti pouze zdá protože to je hodně koncentrovaný když to ochutnáš po uvaření už to je jiný . Jako sladidlo je dobrá glukóza .

NPYTLAKS - Profil | So 5.1.2013 0:02:06

megalodon >> krystal se rozpouští déle,ale nemá takovou pachuť jak moučka,jinak můžeš použít hroznový cukr,ale leza to do peněz,používám med